prima tv voor goede prijs

Retour gekomen of beschadigde doos van tv voor een hele goede prijs aangeboden. Gelijk besteld en heel snel bezorgd. Top!

Aanrader

Scherp geprijsd en snelle service/levering, alleen deukje in de doos. Kinderwagen Nuna Dewi Oxford normaal 1000,- nu 700,-!

Dit geeft een goed gevoel

Wij zijn inmiddels zo verwend dat we geen beschadigde verpakking willnen ontvangen omdat het product niet nieuw meer zou zijn! Idem geldy voor een mini beschadiging op een product! Ongelofelijk vind ik die mentaliteit! Dus Retourplaza krijgt van mij een 10 omdat het de mogelijkheid biedt die producten toch te kopen!

Goede klantenservice

Ik ontving een product dat anders was dan beschreven op de website, het was niet compleet en licht beschadigd. De klantenservice kwam snel met een goede oplossing

Airfryer gekocht

Een eerste keer een retour artikelen gekocht en daar heb ik geen spijt van! De verpakking was idd gekneusd maar de inhoud was niets mee aan de hand! Dik tevreden

Handig en goede webshop.

Wist niet dat dit bestond.Goed en makkelijk te bestellen.Snelle levering en een goed product.

om aan te bevelen

Ik heb in het verleden nog geen ervaringen gehad met het bedrijf en heb toch de stap gezet om een artikel te kopen. Alles verliep perfect en de levering was zoals voorzien. Het product was zoals nieuw. De communicatie was voorbeeldig. Het is een bedrijf om aan te bevelen.

Een radio gekocht met schade aan de doos maar bleek in z'n geheel niet te werken

Laatst bij retourplaza een pure radio gekocht die alleen wat schade aan de doos zou hebben. Bij ontvangst was dit idd het geval.. Geen probleem. Echter bij het aanzetten bleek hij niks te doen. Cd motor bleef ratelen en instellen was niet mogelijk. Dat terwijl er een sticker op de doos zat dat hij goed gekeurd was. Nu anderhalve week geleden retour gestuurd en nog geen geld terug gekregen.

Snelle en goede levering

Mooie koffiemachine besteld waar we al een tijdje naar zochten. Zodra hij online kwam gekocht, en het was net alsof we hem bij één van de grote winkels kochten: Snelle levering, prachtig product en geen problemen. Aanrader dus.

Toppie

Prima product dat ondanks het label B, splinternieuw, geseald en snel werd geleverd.

Neutraal

In de omschrijving stond vermeld dat de verpakking beschadigd was. De inhoud zou gecontroleerd zijn en deze was ongebruikt. De pizzamaker was idd ongebruikt en nieuw, maar jammer genoeg waren de accessoires die er bij horen gebroken. Dit had ook vermeld mogen worden.

Erg goed!

Snelle levering van mijn bestelling, snelle reactie op mijn mail, snelle afhandeling van mijn retour.

Hoge korting voor perfect product met beschadigde doos!

Heel snel hebben we ons product ontvangen. Helemaal te volgen via track and trace. Doos was licht beschadigd zoals beschreven maar product was helemaal intact! Zeer tevreden over de gehele aankoop!

Als nieuw

Keurig geleverd, en de schade aan verpakking was minimaal, product zelf in nieuwstaat en perfect

uitstekende service

product geleverd zoals omschreven. Super blij mee!

Besteld, heel snel binnengekregen en retour waa ook geen enkel probleem

Waarom meer betalen voor dezelfde nieuwe product?

Ik heb Montana MF-399XXL airfryer gekocht (die enige airfryer zonder teflonlaagje PFOA vrij). Bij gewone winkel kost het rond 139 euro. Retourplaze heeft dezelfde product met minimale verpakkingsschade verkocht voor slechts 81,57 euro. Alles is netjes thuisbezorgd. Ik ben superblij met mijn airfryer.

mooie aanbieding

Mooie prijs, goed product, goed gecommuniceerd. vlot afgeleverd. nadeel, ze moeten net het product hebben dat je zoekt. kortom aanrader.

Super snelle levering, goede communicatie, product zoals omschreven

We hadden s avonds iets besteld en de volgende dag werd het geleverd. De communicatie rondom het bestel proces verliep prima en het geleverde product was helemaal zoals omschreven. Kortom dik tevreden

Probleem snel en prettig opgelost

Bij levering van de combi-set haakse slijpers die ik had besteld bleek 1 van de 2 machines niet in de doos te zitten. Contact opgenomen met retourplaza, ik zou worden teruggebeld. 1,5 uur later gebeld en na e.e.a. op de mail gezet te hebben ontving ik dezelfde dag het voorstel om mij het bedrag terug te storten dat het zou kosten om het ontbrekende product elders te kopen. Wat mij betreft een zeer redelijke en ook snelle oplossing. Complimenten!

Een geweldige winkel!

Het product was zoals beschreven, kwam zeer snel aan. Met dank.

Alles volgens afspraak uitgevoerd

Voor een goede prijs product gekocht en perfect afgeleverd

uitstekende service

Het product was niet helemaal zoals beschreven. Snelle antwoorden en prima oplossingen. Helemaal blij mee

Snel en goed ontvangen en werkt perfect top ga zo door

Postbus 456

6710BL Ede