Prima geregeld

Een tv besteld. Netjes geleverd en inderdaad op schade van de doos na helemaal in orde.

Uitermate tevreden en een ongeziene klantenservice

Goederen waren echt nieuw en vermits ik dacht dat ik geen mail voor tracking had gekregen, wat onterecht was, met klantendienst gebeld. Ongelooflijk behulpzaam en vriendelijk. In online services ken deze zijn gelijke niet. Superlatieven schieten tekort

zeer positief

Goede en toegankelijke site, bestellen en afleveren uitstekend. Goede prijs/kwaliteit.

Snelle levering en na verwachting

Snelle levering en na verwachting

Goed artikel, niet duur en snelle verzending.

Via marktplaats artikel gevonden ver onder nieuwprijs waarvan de verpakking beschadigd zou zijn, maar het artikel nieuw. Nou ik kon zo niks zien aan verpakking en het artikel was nieuw en werkt zoals het moet. Ik ben iig zeer tevrden.

De enige beschadiging was de transportdoos

levering zoals aangekondigd en de enige beschadiging was de overdoos. De inhoud van de doos was piekfijn, puntgaaf en de verpakkingsdoos met de afbeeldingen was ook puntgaaf. Mooie pannenset voor een nog mooiere prijs!

Snel en goed geregeld

Snel ontvangen en goed product zoals beschreven

Prima ervaring

Goed geregeld

Het hele traject van aanbod tot levering is prima.

Het is een fijne snoerloze maaier voor een mooie prijs.

Product zoals omschreven. Doos licht beschadigd maar nog volledig verzegeld en in perfecte staat!

Keurig afgeleverd zoals omschreven stond

Zeer vriendelijk personeel

Top prijs voor nieuw product

Meer dan 200 euro bespaard ipv een nieuwe sonos sub aan te schaffen.

Geleverd wat belooft is, prima

Nieuwe product in licht beschadigde verpakking zoals aangegeven.

super geregeld.

zal er heel goed uit. Beschadiging aan verpakking was minimaal en inhoud was compleet en zag er keurig uit. Snelle toezending

Er wordt op vriendelijke wijze veel duidelijkheid geboden, men denkt mee en gemaakte afspraken worden nageleefd.

Snelle levering en goede kwaliteit

Dit was de eerste bestelling hier en is uitstekend bevallen.

Blij met aankoop

Twee maal hetzelfde besteld. Alleen het wat niet beschreven was dat het type nummer van de stoeltjes anders waren en bij de een wel een beugel zit en de andere niet. Geen probleem en wij zijn er blij mee, maar extra informatie bij artikelen zou fijn zijn.

30% op laagste internetprijs was echt waar

Topdeal. Doos slechts licht beschadigd, tv perfect!

Gamestoel

10 maanden een gamestoel gekocht die helaas defecte vertoonde naar 10 maanden. Retourplaza heeft dit netjes en snel opgelost. Geeft mij in ieder geval het vertrouwen om er vaker goederen te kopen.

Ik vind altijd, je krijgt wat je verdiend. Hier dus 5 sterren voor retourplaza. Espresso apperaat gekocht, snel geleverd. Ontbrak een onderdeel, niet de schuld van retourplaza want de doos was niet open geweest dus waarschijnlijk vergeten in de fabriek. Probleempje werd met een belletje en mailcontact gelijk opgelost. Vriendelijke mensen daar die gelijk actie nemen. Kan retourplaza aanbevelen.

Mooi product.

Ik had een vraag gesteld of er een accu bij de Bosch bladblazer meegeleverd zou worden. Ik werd de volgende dag terug gebeld door een mevrouw van de klantenservice. Zij bevestigde mij dat de accu aanwezig is. Fijne correcte actie van de klantenservice waarvoor dank.

prima!!!

product is in betere staat dan ik had verwacht

Goede service!

Goede service!

Top product, goede prijs,

Product was nieuw en supersnel geleverd. Ik kreeg ook een persoonlijke bericht over de bezorging. Top ervaring!

prima bedrijf

Duidelijk in over wat voor artikel het is en hoe de service is. Zeer tevreden

Postbus 456

6710BL Ede