Snelle reactie en zeer snelle levering en dan natuurlijk de mooie prijs.

Product met veel korting kunnen kopen, omdat de verpakking beschadigd was.

Hebben een heel leuk barbiepoppenhuis gekocht, met veel korting. Omdat alleen de verpakking beschadigd was. Het product zelf was onbeschadigd. Zal hier vast nog wel eens wat bestellen.

Fijn geholpen

Snelle terug koppeling.

In het weekend besteld en direct op maandag geleverd, niks mis mee.

Geweldige service

Mijn bestelling was niet volgens verwachting. Het artikel was duidelijk gebruikt. Na mijn mail met mijn klacht is het onmiddellijk opgelost en nog sterker. De compensatie was geweldig. Ik had dit zeker niet verwacht.

Zeer tevreden over levering en het product Helemaal top!!

Goede service en op tijd geleverd en een goed product

keurig netjes antwoord gekregen via Marktplaats. snel opgestuurd

netjes antwoord gekregen via Marktplaats. snel opgestuurd.

Snelle service, niet volledig volgens beschrijving

Fiets voor mijn zoontje besteld, levering was snel en positief en ook de info over de mail. Echter, op de site was aangegeven “enkel verpakkingsschade” maar helaas was er ook op een paar plekken lichte schade op de fiets zelf, wat niet benoemd was.

Snelle en fijne service

Correcte en snelle afwerking van bestelling

Zeer snelle reactie product echt nieuw zoals omschreven alleen zeer kleine beschadiging aan verpakking (zoals omschreven)snelle levering kortom ik ben zeer tevreden, voor herhaling vatbaar.

zoals duidelijk gemaakt

zoals duidelijk gemaakt..top

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden wanneer bestelling geleverd werd

Goede kookplaat

Goede inductie kookplaat gekocht. Werkt prima, bezorging was de bolgende dag al. Zeer tevreden over de service!

Juiste product, juiste beschijving, snelle service en levering

Juiste product.juiste beschijving, snelle levering. Een nette prijs. Moeite waard om vaker de website te kijken of bestellen.

Prima deal, goede prijs, snelle levering

Prima deal, goede prijs, snelle levering. Wel een rommelige site trouwens, maar als je weet wat je zoekt is dat geen obstakel

Prima producten voor een scherpe prijs

Na een product gespot te hebben waar ik toch meer over wilde weten naar Retourplaza gebeld echter i.v.m. het weekend kon geen antwoord op de vraag worden gegeven. Maandag zou ik teruggebeld worden. En inderdaad gebeurde dit waarop het product besteld is. Levering in heel korte tijd én in nieuwstaat. Top! Zeker een aanbeveling waard.

Ben zeer tevreden

Het product is precies zoals het omschreven is en in nieuw staat

Als het te lang staat blijven ze prijzen verlagen

Heb diversen keren contact gezocht ivm te dure prijs Vertelden dat ze marktconform werkten Heb ze geld geboden deden ze niet want prijzen werden niet verlaagd na 3x een prijsverlaging heb ik het gekocht voor een aanvaardbare prijs Voor de rest prima allemaal goede afhandeling snel verstuurd

Heel goede deal

Nieuw met fikse korting

Super snelle levering en het product is al nieuw. Heel erg blij mee.

Beschadiging niet duidelijk op de site

Heb een kookplaat gekocht die duidelijk is gevallen zoals aan de verpakking op de website te zien. Bij de foto's was ook een afbeelding van het artikel zelf. Een stock image blijkt achteraf want er was geen schade te zien. Het apparaat kan dus beschadigd zijn.

Één woord TOP

Wat op de internetsite staat komt overeen met wat je besteld. Had wat vragen aan de klantenservice en werd snel en goed geholpen. Wij gaan zeker vaker bestellen bij deze internetwinkel. Enige wat ze nog kunnen toevoegen is betalen via Paypal.

Fantastisch product

Omschrijving klopte zoals het is.

Toplevering voor een topprijs

De doos was goed nagekeken alles was aanwezig van de Thule fietsendrager. Zeer snelle levering en voor een geweldige prijs.

Postbus 456

6710BL Ede