Prima geregeld

Weer helemaal top

Superblij met ons product en de snelheid waarmee retourplaza.nl altijd alle bestellingen afhandelt. Ik kan deze webshop tot nu toe alleen maar aanraden!

Goeie producten

Goede service en herstel na verkeerde levering

Eerder iets minder positiefs geplaatst maar werd teruggebeld en ze hebben een prima oplossing aangeboden voor een verkeerde levering van de tv. TV is gewoon nieuw, doos was open geweest en daarom bij Retourplaza een beregoeie prijs. Mijn moeder is er blij mee en kan de ondertiteling weer goed lezen :).

Goede eerste indruk alleen verkeerde tv bezorgd

Ze hadden een prima aanbod met de tv waar ik naar op zoek was, alleen de dia’s zou beschadigd zijn. Nadat deze geleverd was bleek later dat ze een kleine tv hebben geleverd (43” ipv 50”). Gebeld en ik zou teruggebeld worden hierover maar tot nu toe geen reactie ontvangen. Hopelijk wordt het opgelost door hun.

Dag later dan gezegd

Maar kan ook door de drukte komen verder goede service

prima geholpen

Goede levering en op tijd

Nieuwe tv voor een lagere prijs

Samsung TV gekocht via retourplaza. Was echt een helemaal nieuw toestel met het folie nog op het scherm. De doos was wel wat beschadigd maar dat was ook vermeld op de site. Dus een nieuwe TV voor 15% minder dan bij de voordeligste websites

Ik ben heel veel tevreden en alles was makkelijk dankjewel

Was eerlijk gezegd best wel huiverig hoe kon nou iets nieuws in een doos voor de helft van de huidige prijs zijn, er werd vermeld dat doos iets of wat beschadigd zou zijn, bij aankomst van pakket was alleen 1 hoekje van de doos iets of wat ingedeukt maar nauwelijks te zien, werd heel erg goed op de hoogte gehouden met Track en Trace en ben dan ook vreselijk blij dat ik het heb geprobeerd, houd het elke dag goed in de gaten of er nog leuke dingen voorbij komen. Voor mij is retourplaza een verademing.

Zeer positieve ervaring

Product zoals omschreven. Scherpe prijs.

Product voldoet goed. Snelle levering

Ondanks mijn opmerking af te leveren bij de buren moest ik een vrije middag nemen omdat het op het adres afgeleverd moest worden. Maar dat is meer PostNL dan retourplaza

Quick and quality

Product is as described and fast delivery! Thanks.

Alles zoals verwacht

Producten gekocht zijn uitstekend en volgende dag bezorgd.

Goed,snel en op een goede tijd afgeleverd

Goed produkt werd alleen niet zoals op site staat als je voor 22.00 besteld volgende dag thuis, kwam 1 dag later wat opzich voor ons geen probleem was

Perfect kan niet beter

Duidelijk en volgens afspraak,een tevreden klant vr gr e vernooij

Waarde voor je geld!

Je vindt er producten als nieuw tegen scherpe prijzen.

Snel en këurig geleverd

Product niet zoals omschreven.

Voet zat er niet bij terwijl dit wel opnde foto van de doos stond.

Gewoon goed

2x wat besteld en gewoon goed en snel geleverd gekregen. Verpakking van de inbouwkoelkast was iets beschadigd, met als resultaat een heel klein deukje aan de zijkant van de koelkast. Dit zie je echter nooit als de koelkast is ingebouwd, dus die 20% korting was snel verdiend

Helemaal tevreden

Levering is goed en snel gegaan, product zo goed als nieuw en goed verpakt en ik ben helemaal tevreden met mijn order

Postbus 456

6710BL Ede