Duidelijk omschrijving, snelle levering

Uitstekende service. Goede omschrijving op de website. Snelle levering.

Goed goed goed goed

Boven verwachting, goed product, nieuw in doos, snel geleverd.

Zocht nog een exact dezelfde monitor als ik al had, die momenteel lastig te krijgen zijn. Dus een eventueel klein krasje oid was niet echt een mega probleem. Ging om een klasse B, dus nieuw in doos, met alleen beschadiging aan de doos. En dat klopte inderdaad, inhoud van de doos was geheel nieuw. Top product voor een top prijs. Aanrader.

Perfect product

Snelle levering, top product en een zeer gunstige prijs.

Mooie product met korting zonder beschadigingen.

+ snelle bezorging

snelle levering en top product

hele snelle levering en product is echt volledig nieuw en in doos je merkt er niks van.

Goed product snel geleverd

top!

Prima en betrouwbaar adres

Levering correct en tegen een nette prijs.

evengoed als volledig nieuw en duidelijk goedkoper

Snel en voordelig

Snelle levering van een prima product voor een scherpe prijs

Snelle levering en zoals verwacht

Prettige ervaring in zoeken en bestellen. Levering liet niet lang op zich wachten

Een betrouwbare partij

Een snelle levering, goede prijskwaliteit van merk artikelen. Dit is mijn tweede bestelling en ik zou het andere zeker aanbevelen.

Snelle levering, goede prijs en produkt helemaal naar wens

Aangegeven kwaliteit voldoet aan de verwachting zoals aangegeven bij produkt.

Snel en goed

Snel geleverd en prima kwaliteit doos was klein beetje gedeukt vandaar lagere prijs

Goede prijs, snelle levering

Het product helemaal nieuw voor een aantrekkelijke prijs.

Na ontvangst van mijn bestelling bleek niet alleen de doos een beschadiging the hebben zoals op de webshop vermeld, maar ook het product had een deuk. Retourplaza heeft dit keurig opgelost!

Snelle service en een goed product

super snelle levering

alles zoals beschreven en snel in huis.

Snel en efficiënt!

Is prima in orde!

Snelle levering geheel conform aankoop. Prima.

Uitstekend product ontvangen!

Alleen de doos van de Lego Lamborghini zou beschadigd zijn. Het product zou in nieuwstaat zijn. Omdat we met de creditcard konden betalen en zo weinig risico zouden lopen hebben we het aangedurfd. Het product was geheel onbeschadigd. Zelfs de doos had geen krasje. Maar wel 60 euro goedkoper dan bij bol. Wanneer we weer iets nodig hebben dan checken we eerst retourplaza even of we daar goedkoper uit kunnen zijn. En wanneer het product toch niet naar wens is kun je het altijd terugsturen. Topbedrijf.

Super service, snelle levering!

Beschadigd artikel binnen gekregen, reageren niet.

Ons product is beschadigd aangekomen terwijl enkel de doos wat schade zou hebben en het product zelf 100% niet. Na contact hebben ze dit netjes opgelost met een ruime vergoeding of ik kon het product gratis terug sturen. Goed opgelost dus!

Postbus 456

6710BL Ede