Beter dan verwacht

Het product omschreven als geopend, maar het was nog ongebruikt en zelfs de beschermde folies zaten er nog op.

Zeer scherpe prijs en snelle verzending.

Zeer scherpe prijs en snelle verzending.

prima apparaat

prima apparaat

Prima levering, lekker vlot

Het product nog niet kunnen testen ivm het tegenvallende weer, maar de levering was prima. Lekker vlot en prima geregeld!

Produkt overeenkomstig de omschrijving.

Het hele proces met uitzondering van de buitenste verpakking werkt uitstekend. De buitenstenste verpakking stond volledig open bij in ontvangstname. Het produkt is er dus waarschijnlijk vooraf uitgehaald....

Prettige ervaring met Retourplaza

Product in goede staat ontvangen. Ondanks de levering vertraging had ben ik erg tevreden. Klantenservice heeft mij telkens erg netjes op de hoogte gehouden van de levering. Bedankt!

Snelle levering, goed product

De bestelde koffiemachine werd de volgende dag al geleverd. Ziet er prima uit, zoals de beschrijving aangaf. Tot nu toe bijzonder tevreden.

Nieuw product met korting! Prima

Wij kochten een airfryer. Hij werd nieuw in de doos afgeleverd. Omdat het een geretourneerd product betrof, kregen we een fijne korting. Daarnaast was het versturen ook nog gratis.

Top service!

Goeie prijs en snel geleverd, Top!!

Geen verpakking!

Lego kun je niet in de retailverpakking sturen. Deze is belangrijk voor verzamelaars.

snelle afwerking, prima artikel, snelle levering

Maken waar wat ze beloven!

Sage (Nespresso) Creatista plus koffiezetapparaat besteld, doos beschadigd zoals omschreven in advertentie, apparaat in nieuwstaat, zeer snelle levering.

Snrl en goed

Makkelijk bestellen en vlot geleverd

Ik heb een kobo gekocht en zeer tevreden.

Goed service en snel levering

Betrouwbare aankoop

Ik heb vaker iets via Retour Plaats gekocht en ben tevreden met de spullen. Dit keer was het een mini oven en los van een klein deukje in de handvat vd deur is het apparaat perfect. Ben ook altijd blij met de korting.

Snel gevonden op internet , snel koop gesloten.

Gekochte item voldeed absoluut aan de beschrijving.

Mooie producten voor een aantrekkelijke prijs!

2 elektrische producten gekocht waarvan enkel de verpakking kapot was. De volgende dag de bestelling al binnen, top! De hoogte van de korting is wel zeer wisselend.

Goeie deal

We hebben bij retourplaza een philips espresso apparaat gekocht met meer dan 30% korting op de winkelprijs. Verpakking was inderdaad niet nieuw, maar het apparaat was hagelnieuw en daar gaat het om, de verpakking gooien we meestal toch weg ;-) Verzending was ook correct en snel. Onze zoon was blij met het apparaat.

Goede prijs, snel ontvangen, netjes product.

Zoals de titel omschrijft :)

Super top!

Ik kon het bedrijf helemaal niet, dus eerst contact gezocht. Na telefoontje prima antwoorden op mijn vragen. Daarna artikel besteld en dat was supersnel bezorgd en voldeed geheel aan de verwachting! Bestel bevestiging, digitale factuur en info over de bezorgstatus was helemaal correct.

Helemaal top

Snelle levering van prima gloednieuw product. Alles conform afspraak.

Snel en goed

Ik kocht een porta puzzle. Zat in originele verpakking en is prima in orde. Bezorging snel!

Perfect product, prima prijs en snel verzonden.

Perfect product, prima prijs en snel verzonden.

Goed geprijsde artikelen, snel geleverd

De electromotor die ik had besteld, werd snel geleverd en was een stuk goedkoper dan bij andere (web)winkels. En dat alleen omdat de doos licht beschadigd was. Al met al ben ik erg blij met mijn aankoop.

Betrouwbare winkel om bij te bestellen

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling en de duidelijke uitleg die op de website staat. Mijn pakket was er op de aangegeven datum

Postbus 456

6710BL Ede