Te groot ingepakt, goede service om het op te lossen.

Doordat het product te groot was verpakt werd het door 2 mannen van post NL verpakt. Medewerker van retourplaza heeft hwt goed opgepakt en de dag daarna werd het pakket uiteindelijk toch geleverd.

Geweldig klopte precies wat er mis mee was

Scheelt een hoop geld en het product is helemaal in orde. Wat maakt het uit dat dexdois een beetje kapot is!

snelle levering. prima product :-)

Super betrouwbaar

Koptelefoon gekocht en omschrijving en foto’s waren precies zoals getoond. En volgende dag al in huis. Voordelig en duurzaam, hier kom ik vaker.

Aangezien ik een kado voor mijn kind heb gekocht en we in de coronaperiode allemaal thuis zijn zou het handig zijn om de doos waarin de playmobil zat even in een omdoos/papier te verpakken. Het was nu geen verrassing meer toen de bezorger hem kwam bezorgen

Wordt fijn geholpen en snel

Als aangegeven

Heb ontvangen wat ik op de website heb gezien, zeer tevreden

Positief

Bij retourplaza vond ik een artikel dat bij andere webwinkels niet meer leverbaar was. Het artikel werd goed ingepakt verzonden, en was nog als nieuw, zoals aangegeven. Erg tevreden mee.

Magazin online foarte bun

Am achizitionat doua produse de la acest magazin! Aceste produse ,mi au fost expediate repede ,în stare foarte bună! Preturi bune și livrare imediata!Mulțumesc!

Snelle levering en product zoals beloofd. Prima.

Snelle levering en product zoals beloofd. Prima.

Goede levering en nazorg!

Uitstekend!

Prima...gewoon kopen

Prima, contact ook prima, product primaaaa.

Uitverkocht product hier kunnen scoren

Fijn dat het op deze manier gelukt is een product te scoren dat overal was uitverkocht. Gloednieuw, met een beetje korting. Na aanschaf nog wat rondgekeken op de site, maar overig aanbod viel tegen. Verzending duurde relatief lang (ten opzichte van andere webwinkels). Tegenstrijdige berichten met PostNL (pakket bleek dagenlang nog niet bij verzender).

Goede info en snelle levering

Nvt

Goede en snelle service.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Precies als omschreven

Ik kocht een plantenstandaard. Alleen de doos was beschadigd en de plantenstandaard was perfect. Nergens schade. Echt een koopje. Heel blij mee.

Goede terugkoppeling, communicatie en service

Accuraat, verbinding met klant cq koper. Dienstbaar en men komt afspraken na.

Precies zoals aangegeven.

Product gekocht en deze voldoet precies zoals de omschrijving. Doos was beschadigd maar product nieuw. Scheelt toch weer een paar tientjes.

Pakket kwam veel later dan beloofd, maar dat had met PostNL te maken ivm het weer, maar prima service vanuit RetourPlaza en de product was uitstekend, ben zeer tevreden en hoop vaker zaken te doen.

Goed product vlot geleverd.

Nieuw A-merkproduct tegen scherpe prijs vlot geleverd.

Snel geleverd en goede kwaliteit

De PS4 was snel geleverd en goede kwaliteit tot mijn grote verrassing zat er ook nog een spel in (FIFA 18)

Redelijk goed met verbeter punt

Het koffie apparaat wat ik gekocht heb stond omschreven als beschadiging aan de doos. Toen de bezorger met de doos kwam was deze open gegaan en gelukkig was het apparaat niet beschadigd in mijn ogen had Retourplaza de doos beter moet dichtplakken zodat dit niet had kunnen gebeuren .

Artikel was in nieuwstaat, snel verzonden, goede prijs

er stond dat alleen de doos beschadigd was. Het artikel had geen beschadiging opgelopen.

We hadden een lamp besteld. De doos zou alleen beschadigd zijn. Toen we de lamp uitpakten was het voor mijn gevoel een tweede keus lamp. Aan de voet zaten allerlei beschadigingen, krasjes. Toen we deze review hadden gezet namen ze contact met ons op. We kregen € 20,00 korting. Dat noem ik nou eens service. Dank je wel Retourplaza.

Postbus 456

6710BL Ede