Goed voor het milieu én voor mijn portemonnee! Als naar wens geweest!
In goede staat ontvangen
Heb een Karcher bouwstofzuiger gekocht, nieuw in iets beschadigde doos. Snelle bezorging, alles goed gegaan
Wat je ziet op de foto's krijg je thuis gestuurd. Doos iets beschadigd zoals op de foto was te zien maar product splinternieuw en niet beschadigd! En met een flinke korting op de nieuwprijs. Door eerdere review wel getwijfeld om hier te bestellen maar uiteindelijk toch gedaan en geen spijt van. Heb geen contact nodig gehad met de klantenservice dus daar kan ik niet over oordelen.
Fast delivery, friendly team, ready to help
Minpunt ! de wijze van pakket bezorging was niet geheel Vlekkeloos … maar uiteindelijk mijn pakket gevonden Heeft een paar dagen geduurd.
Bureaustoel besteld van een gekend merk. Als webshop retour, was de prijs heel aantrekkelijk. Levering was snel en de stoel was nieuw in de doos.
Duidelijke website, goede prijs en snel geleverd!
Zeer netjes en keurig geleverd
Goede producten tegen een gunstige prijs
Het veegapparaat was nieuw. Werd snel geleverd. Geen enkel probleem.
Snelle levering g en goed beschrijving van het product
Klantenservice reageert direct bij verkoop van het product, maar wil het verkochte product niet terugnemen. Ik raad het helemaal niet aan. Ik zal een aanvraag indienen bij de noodzakelijke gerechtelijke autoriteiten. Ze beschermen de rechten van de consument niet. Ze beantwoorden geen enkele e-mail.
Beste Mehmet, dank voor jouw review. Ondertussen zijn we tot een oplossing gekomen, het artikel is geretourneerd en het bedrag is teruggestort. Hartelijke groet, team Retourplaza
Geachte klantenservice, Met deze brief wil ik mijn waardering uitspreken voor de wijze waarop mijn klacht is afgehandeld. In november 2023 heb ik een BEBEconfort autokinderstoelje aangeschaft, welke helaas defect is geraakt. Na enige communicatieproblemen en een aanvankelijke teleurstelling over de garantieafhandeling, wil ik benadrukken dat Retourplaza uiteindelijk adequaat heeft gereageerd. Op 23 april nam ik contact op met de fabrikant en werd mij verzocht aanvullende informatie te verstrekken. Echter, op 1 mei werd mij medegedeeld dat Retourplaza geen garantieafhandeling kon verrichten, wat in tegenspraak was met de informatie op uw website. Na verdere pogingen om contact te leggen, inclusief het opnieuw versturen van mijn klacht op 15 mei, bleef een reactie uit. Tot mijn opluchting werd op 21 mei een ticket voor mijn klacht aangemaakt en werd mij verzekerd dat er spoedig contact opgenomen zou worden. De klantenservice heeft vervolgens mijn verwachtingen overtroffen door niet alleen het volledige aankoopbedrag terug te storten, maar ook een extra korting van 10% aan te bieden voor mijn volgende aankoop. Hoewel de weg naar een oplossing enige obstakels kende, ben ik zeer tevreden met de professionele en adequate afhandeling van mijn klacht. Ik wil mijn dankbaarheid uiten voor de genomen verantwoordelijkheid en de geboden compensatie. Met vriendelijke groet, Martin P.
Beste Martin P., hartelijk dank voor jouw uitgebreide review. We zijn erg blij dat we samen tot een oplossing zijn gekomen. Hopelijk tot een volgende keer in onze webshop! Hartelijke groet, team Retourplaza
Originele beoordeling
Geachte klantenservice, In november 2023 heb ik een BEBEconfort autokinderstoelje gekocht. Tot mijn spijt is dit product defect geraakt. Op 23 april heb ik contact gezocht met de fabrikant van Bebeconfort en kreeg ik dezelfde dag nog een verzoek om aanvullende informatie. Op 1 mei werd mij per e-mail medegedeeld dat Retourplaza geen garantieafhandeling verricht omdat zij geen erkende wederverkoper zijn. Dit is tegenstrijdig met de informatie op de website van Retourplaza, waar vermeld staat dat de normale fabrieksgarantie van toepassing is. Daaropvolgend heb ik op 1 mei contact opgenomen met de helpdesk van Retourplaza en werd mij geadviseerd om alle relevante informatie per e-mail naar [email protected] te sturen. Na het versturen van deze e-mail heb ik echter geen ontvangstbevestiging ontvangen. Op 15 mei heb ik mijn klacht opnieuw doorgestuurd, maar opnieuw zonder enige reactie. Vandaag, 21 mei, heb ik opnieuw contact opgenomen met de helpdesk van Retourplaza. Ik kreeg direct iemand aan de lijn, maar er kon mij geen informatie over de klacht verstrekt worden. Er is een ticket voor mij aangemaakt en ik zou een bevestiging ontvangen, waarna uiterlijk morgen contact met mij opgenomen zou worden om tot een passende oplossing te komen. Tot dusver laat de klantenservice van Retourplaza een zeer onprofessionele indruk achter, gezien het uitblijven van enige vorm van communicatie. Ik hoop niet dat zij als excuus aanvoeren dat de e-mail niet ontvangen is. Ik zie hun reactie met belangstelling tegemoet. Met vriendelijke groet, Martin P.
koop hier niet want als het produkt niet werkt, reageren ze niet op een retourverzoek; ze laten je gewoon stikken
Beste Evert, dank voor jouw review. Het spijt ons dat wij zo laat pas hadden gereageerd. Wegens een plotselinge toename in drukte konden wij de hoeveelheid mails niet aan en hebben wij veel te laat gereageerd. Gelukkig hebben we nu contact zodat je het artikel kunt retourneren en je het bedrag terug krijgt. Nogmaals onze excuses. Hartelijke groet Team Retourplaza
Wij proberen al een week een retourlabel te ontvangen omdat het product niet werkt. We worden afgescheept met spoednotities dan wel terugbellen. Niets van dat! Schandalig
Beste Aletta, dank voor jouw review. Het spijt ons dat wij zo laat pas hadden gereageerd. Wegens een plotselinge toename in drukte konden wij de hoeveelheid mails niet aan en hebben wij veel te laat gereageerd. Gelukkig hebben we onze fout kunnen oplossen. Nogmaals onze excuses. Hartelijke groet Team Retourplaza
Ik heb een duur artikel besteld dat nooit is geleverd en ik kan het geld niet terugkrijgen. Ze negeren e-mails, op hun klantenservicetelefoon beloven ze terug te bellen, maar doen ze dat nooit. Dit is al bijna twee weken zo. Misschien was het een legitiem bedrijf, maar nu niet meer. BLIJF WEG VAN DEZE OPLICHTERS
Beste Eugene, dank voor jouw review. Het spijt ons dat wij zo laat pas hadden gereageerd. Wegens een plotselinge toename in drukte konden wij de hoeveelheid mails niet aan en hebben wij veel te laat gereageerd. Gelukkig hebben we het uiteindelijk op kunnen lossen door het bedrag voor het niet geleverde artikel terug te storten. Nogmaals onze excuses. Hartelijke groet Team Retourplaza
Bedrijf geeft geen gehoor als je iets wilt retourneren. Je krijgt geen retourlabel toegestuurd en op mails reageren ze niet. Klantenservice kan en wil je niet verder helpen. Zeggen er een spoedmelding van te maken maar je wordt nooit teruggebeld. Erg slechte service!
Beste D, dank voor jouw review. Het spijt ons dat wij zo laat pas hadden gereageerd. Wegens een plotselinge toename in drukte konden wij de hoeveelheid mails niet aan en hebben wij veel te laat gereageerd. Gelukkig hebben we nu contact zodat je het artikel kunt retourneren en je het bedrag terug krijgt. Nogmaals onze excuses. Hartelijke groet Team Retourplaza
Ik wacht al een week op een retourlabel voor een gekochte tv. Via mail krijg je geen gehoor, en via telefoon word je afgewimpeld dat er contact met je opgenomen gaat worden door de desbetreffende afdeling, want de klantenservice kan niet helpen. Waarvoor heb je dan een klantenservice. Amateuristisch bedrijf.
Beste Koen, dank voor jouw review. Het spijt ons dat wij zo laat pas hadden gereageerd. Wegens een plotselinge toename in drukte konden wij de hoeveelheid mails niet aan en hebben wij veel te laat gereageerd. Gelukkig hebben we het uiteindelijk goed op kunnen lossen door het artikel retour te nemen en het bedrag terug te storten. Nogmaals onze excuses. Hartelijke groet Team Retourplaza
Ik koop hier niks meer.
Beste Robin, dank voor jouw review. Het spijt ons dat wij zo laat pas hadden gereageerd. Wegens een plotselinge toename in drukte konden wij de hoeveelheid mails niet aan en hebben wij veel te laat gereageerd. Gelukkig hebben we het uiteindelijk goed op kunnen lossen door het artikel retour te nemen en het bedrag terug te storten. Nogmaals onze excuses. Hartelijke groet Team Retourplaza
Ik had een tunturi roeitrainer besteld, en heb hem met korting en als nieuw geleverd gekregen,prima service ik kan ze aanbevelen.
Op de eigen site stond een meubel geplaatst waarvan de doos beschadigd was. Aangezien een beschadigd doos niet zo belangrijk is voor mij, heb ik het product aangeschaft. Halverwege het proces om het product in elkaar te zetten, merkte ik pas dat het een andere artikel was. Ik had een meubel van 120 cm hoog besteld en dit betrof een soortgelijke product, maar met een hoogte van ongeveer 80 cm. Uit de site meende ik te lezen dat je maar een deel van het betaalde terugkreeg, indien het product beschadigd was. Bij het uit elkaar zetten, gaat dit uiteraard gebeuren. Ook las ik dat je zelf de verzendkosten moest betalen. Netto zou ik ruim € 120 betalen voor iets wat ik niet wilde en met lege handen komen te staan. Ik had besloten om maar het product te houden. Bij negatief review wilde het bedrijf liever dat je eerst aangaf waar je mee zat. Ik heb toen het bedrijf aangeschreven met mijn probleem en verwachtte er eerlijk gezegd niets van. Nou ik kan ze alleen maar complimenten geven. Ze reageren behoorlijk snel op de mails. Ik was juist best traag met reageren. Ik kon het product kosteloos terugsturen of een extra korting krijgen. Ik zag er gewoon tegenop om het product uit elkaar te zetten en heb voor de korting gekozen. Binnen een paar dagen was het geld op mijn rekening. Complimenten voor de snelle reacties en goede afhandeling!
Een fietsendrager heb ik besteld en daar waren enkele kleine mankementjes aan. Die zijn keurig opgelost en daar ben ik blij mee.