Süper

Het was super snel en goed

Beter dan verwacht

Allereerst was het product een dag eerder dan aangekondigd werd dus sowieso goed. In de omschrijving stond dat de verpakking beschadigd was. Maar het product werd geleverd in een onbeschadigde vervangende verpakking. Top Communicatie snel en correct

Goede klantenservice

Prettig, na een probleem uitstekend opgelost

Vlot geleverd en beste prijs

Fijne website met zeer aantrekkelijke prijzen en supersnel geleverd .top

Supermooie airfryer van Montana voor een nog mooiere prijs. En de volgende dag al geleverd, dus ook nog eens supersnel. TOP!!

Gelijk nieuw product tegen lagere prijs

Besteld en op tijd geleverd. Product is (als) nieuw)

Product ontvangen zoals omschreven.

Product ontvangen zoals op de site word omschreven.

snelle levering, product zoals verwacht.

Snelle levering, product zoals verwacht. Chapeau!

Slechtste ervaring

Bezorger maande mij thuis te blijven ivm bezorging, terwijl, Retourplaza uiteindelijk géén flexibiliteit toonde aangaande leverdata.

Goed assortiment en snelle correcte levering!

Product voldoet volledig aan mijn verwachting!

Product wasn't working but they solved the issue

I bought a hobby painting cabin and it wasn't working when it arrived, so I decided to open it, one of the power cables was disconnected inside. Update: They contacted me and solved the problem, very nice customer service.

Snel en betrouwbaar

Positieve ervaring, duidelijke communicatie

Snel, prima product!

Duidelijke website met zoekfunctie. Prima artikel geleverd!

Gewoon goed!

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Product zoals omschreven

Erg blij mee. Alleen de doos was iets beschadigd.

Supersnel en precies zoals beschreven!

Doet precies wat ze zeggen, blij met mijn nieuwe telefoon nog in een gesealde verpakking!

Goede en snelle service

Boiler gekocht bij dit bedrijf. Het was een retour gestuurd apparaat wat voor bijna de helft werd aangeboden, gewoon nog nieuw. Er ontbraken echter een paar onderdeeltjes en een ander onderdeel was niet het correcte. Werd door de klantenservice heel adequaat opgelost, nl. een bedrag terug storten, zodat we de juiste onderdelen zelf konden kopen.

Helemaal goed

Snel geleverd. Precies als beloofd.

Alles snel geregeld

Gewoon dikke prima

2e keer bij retour Plaza besteld. Altijd dikke prima. Netjes en op tijd bezorgd.

Goed service.

Het is goed! Het is precies hoe het er staat en de informatie is precies omgeschreven.

Prima service, snel en goed geholpen.

Had een redelijke groot pakket maar het product voldeed paste actheraf gezien toch niet bij wat wij nodig hadden. Heb het gewoon terug mogen sturen nadat ik een vriendelijke mail kreeg met intstructies.

Snel geleverd in zeer goede staat

Van mijn bestelling zou de doos beschadigd kunnen zijn, was niet zo, is gelijk aan een nieuwe, zeer tevreden.

Super !

Artikel is zoals omschreven => nieuw en enkel verpakking licht beschadigd. M.a.w. : eerlijkheid ten top !

Prima, snel en stevig verpakt

De bestelling bij retourplaza kwam snel binnen. Het pakket was zoals de omschrijving. Een hele fijne ervaring met een heel nette prijs.

Postbus 456

6710BL Ede