Klantenteservice is GEWELDIG
Ik had stoelen besteld, op de dag van levering werd ik gebeld. Er bleek iets mis te zijn gegaan, mijn pakket was bij een andere klant terecht gekomen en hun pakket zou mijn kant op komen. Of ik deze wilde weigeren, zodat het retour zou gaan. Mijn pakket zou ook retour komen en dan opnieuw verzonden worden.
Zo gezegd zo gedaan, na een aantal dagen belde ik om te informeren of er al misschien duidelijkheid was wanneer ik de stoelen kon verwachten.
Ik kreeg iemand van de receptie aan de telefoon en dit werd een onprettig gesprek.
Als reactie hierop heb ik een mail gestuurd naar de klantenservice en kreeg binnen zeer korte tijd zo’n begripvolle en prettige reactie, waardoor de telefonische reactie eigenlijk zo ‘vergeten’ was.
Ook daarna werd ik super op de hoogte gehouden over de status van mijn pakket, kreeg heel snel reactie op mijn vragen en zelfs een compensatie om het ‘leed’ een beetje te verzachten.
De telefonische reactie is naar mijn idee een incident, waar mensen werken worden fouten gemaakt. En dit is door de klantenservice zo super opgelost, ik raad dit bedrijf zeker aan!
Mocht je vragen hebben over een order zou ik alleen wel direct de klantenservice mailen en niet de receptie bellen.
De receptie kan nml niet in t systeem van de orders dus kan je daar niet verder mee helpen weet ik nu ;-)