prima webshop

Snelle verzending, goed gecommuniceerd. Het geretourneerde artikel functioneert uitstekend.

Snel en zeker geen retour

Bestelde Google chromecast scherpe prijs

Snel en correct spullen geleverd en erg meewerkend toen ik moest retourneren

Snel en correct spullen geleverd en erg meewerkend toen ik moest retourneren

Snelle levering! En nog in top staat

Goede ervaring met retourplaza

Onze indrik van retourplaza is dat het goed en doeltreffend werkt. Wij ontvingen onze bestelling beschadigd en het retour sturen en de oplossing was prima,. Wij zijn zeer tevreden .

Netjes bezorgd.

Snel, goedkoop en prima kwaliteit

Ik heb een crosstrainer met flinke korting aangeschaft. Die werd snel geleverd en er mankeerde helemaal niks aan. Zeer tevreden dus.

Goede product voor lagere prijs, op de volgende dag bezorgd.

Back Diamond wandelstokken zonder de originele verpakking heb ik gekocht voor lagere prijs. Tevreden, ik gebruik de verpakking niet zo niet belagrijk.

Snelle levering en het product was zoals omschreven stond.

product zoals omschreven,goede prijs,snelle levering.

Gewoon duidelijk en netjes

Website vermeldt duidelijk de eventuele issues met verpakking of product. Zeer snelle levering

snel en keurig

Precies zoals omschreven, schade aan de verpakking is ook echt enkel schade aan de verpakking. De artikelen zijn gewoon splinternieuw. Een prima initiatief wat mij betreft

Prima bestelproces.

Door toedoen van Post.nl liep de bezorging, naar later bleek 1 dag, vertraging op. Daar werd na een melding adequaat en empathisch op gereageerd door de klantenservice. Ook de dag erna toen er weer beweging kwam in de bezorging kregen we nog een nette mail van de klantenservice. Hulde. Product in perfecte staat in ontvangst kunnen nemen en erg blij met de aankoop.

Snel geleverd in uitstekende conditie

Ze doen wat ze beloven Ik zal zeker vaak kijken of er iets voor mij bij is

Super tevreden

Was opzoek naar een printer , maar wilde niet de hoofdprijs betalen. Kwam bij Retourplaza uit, want die hadden een nieuwe tegen een hele aantrekkelijke prijs, omdat de doos kapot was. Zo besteld en nog sneller in huis. De printer werkt perfect, niets mis mee, dus super tevreden. Mocht ik weer iets nodig hebben dan kijk ik eerst bij hun op de website.

Ondanks defect toch een super goede oplossing

Deze zomer een generator gekocht. Deze is stuk gegaan ( geen idee waarom en hoe ) na melding direct een goede oplossing aangeboden door retourplaza, nl 90 % van het aankoop bedrag retour gehad. Ondanks het defect wel een geweldige oplossing van retourplaza !!

Snel bezorgd, mooie koffer

Koffer gekocht waarvan verpakking stuk zou zijn. Viel allemaal erg mee. Koffer nieuw en in zeer goede staat.

Supper snel geleverd

Supper en goed

Het geleverde artikel is als omschreven en binnen de juiste termijn afgeleverd

Boven verwachting goed

Ik verwachtte een pakket met redelijk beschadigde verpakking (zoals het leek in de omschrijving van het artikel), maar het was boven verwachting goed ingepakt en in uitstekende staat. Geleverd volgens de tijdslijnen.

Alles is prima gegaan

Foto was anders dan levering

Volgens de foto op marktplaats was de kleur wit echter kreeg ik een zwarte kleur

perfect

Mijn ervaring is werkelijk perfect de warmtepomp die ik kocht is zonder schade en functioneert zo als het moet ik ben er efg blij mee.

Een telefoon besteld die volgens de omschrijving nog als nieuw was. En dat klopte , zelfs de verpakking was nog helemaal in orde. Netjes geleverd binnen de aangegeven bezorgtijd. Prima

Postbus 456

6710BL Ede