Makkelijk en goed

Gemakkelijk online besteld, levering duurde wat langer maar duidelijk gecommuniceerd, zo ook bij het op ophalen maar alles goed verlopen

Snel en denken mee

Super fijne ervaring gehad met de huur Snelle service Flexibel en hebben echt meegedacht in oplossingen!

super

alles ging zoals het moest , geen klachten

Uitstekend!

Snelle levering, betaling eenvoudig en laagdrempelig door iDeal en Klarna en ook het ophalen wat snel geregeld. Top!

Ze doen wat ze beloven en dat keurig en netjes

Alles ging volgens afspraak zo wel het halen en brengen alles keurig en goede chauffeur

Snelle service en duidelijke communicatie

Alles hoed verlopen. Container netjes geplaatst en weer netjes afgehaald. Al met al, zeer tevreden.

Super goede ervaring betreft meer dan 100+ containers

Mijn naam is Johannes directeur/eigenaar van Schoorsteen Verwijderen Nederland B.V. Container online is onze vaste partner. Bij al onze klanten word er een container geplaatst door container online. Wij en de klanten zelf hebben een zéér goede ervaring. Zelfs als we er soms een vergeten in te plannen ivm drukte dan levert container online die op dezelfde dag. Petje af voor deze mannen! Met vriendelijke groet, Team Schoorsteen Verwijderen Nederland B.V

Zeer goed telefonisch bereikbaar. Vriendelijk en behulpzaam. Goede ketenpartners in het land die eveneens het werk met precisie en passie uitvoeren naar wens van de klant.

Prima snelle service.

Bigbag kwam netjes per post. Toen deze vol was een mailtje gestuurd en werd deze de volgende dag al opgepikt.

Simpel en doeltreffend

Netjes volgens online bestellen en weer ophalen afgehandeld.

Superhandig en weinig omkijken naar.

Snelle levering van de bigbag per post en snel weer opgehaald met duidelijke instructies.

Goede service en prijs

Duidelijke communicatie, houden zich aan de afspraken en goede prijs

Tevreden

Netjes op tijd gebracht en gehaald.

Snel geregeld en niet duur

Had een 6m3 container besteld komt op tijd en Werd oprijd opgehaald.. En niet duur vergeleken met andere

Bovenverwachting goed en correct geleverd

Zeer goede en makkelijke benadering. Er past nog verrassend veel in een bigbag, keurig opgehaald!

goed alleen het duurde iets te lang voor het afgevoerd werd

telefonische werd ik heel vriendelijk geholpen

Redelijk

Big Bag besteld en op tijd geleverd. 15/2/23 volle Big Bag aangemeld om op te laten halen, bevestiging gekregen dat deze binnen 1-3 dagen zou worden opgehaald. 22/2/23 was deze nog niet opgehaald; wederom gebeld en wordt nu waarschijnlijk begin volgende week opgehaald. Duurt te lang.

Vertrouwd en goed

Snelle levering en goede uitleg qua volume container

Ff bellen en dan de vokgende dag al een container.

Vlotte werkwijze

Online aangevraagd,volgende dag de puinzak, duidelijk op site te vinden wat mag betreft afval, na melding om op te halen dag erna ook uitgevoerd,prima verlopen allemaal.

Sterke bak

De container is op tijd gebracht en ook keurig opgehaald. Totaal geen klachten.

Keurig op tijd geplaatst op de aangegeven plaats

De container werd keurig op de gevraagde dag geleverd en op de plaats gezet die gemarkeerd was. Op halen werd ook volgens de opgave gedaan.

Gewoon goed

De levering van de Big Bag ging super snel. Via de post, perfect. De afvoer verliep iets stroever. Maar na mailcontact perfect geregeld en ik werd goed op de hoogte gehouden.

Super makkelijk

Snel en gemakkelijk alles via decente en mail te regelen.

Zeer gemakkelijk en snel geleverd

Keurige service en snel van je afval af.

Hertzstraat 3

1446 TE Purmerend