De beste..

Al jaren en nog steeds tevreden.. goede service. Medewerkers die daar werken zijn zeer klangericht en behulpzaam. Een dikke pluim voor die ploeg..

Container keurig op tijd geplaats op de plek die voor mij handig was. Bij het ophalen zou er een bevestigingsmail worden verstuurd. Die mail kwam niet maar de container werd op de afgesproken dag wel weer keurig opgehaald.

Prima service, alles conform afgesproken.

Goed service

prima geregeld, op afgesproken tijd gebracht en afgehaald

prima geregeld, op afgesproken tijd gebracht en afgehaald

Snel en vriendelijk geholpen

gebeld voor advies en werd vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Bigbag besteld en volgende dag in huis en is ook netjes opgehaald

geweldig

Containers netjes schoon worden geleverd op de juiste dag en ophalen gaat ook goed word netjes gebeld door de chauffeur als hij er aan komt

Prima site om container te huren.

Snelle service, duidelijke website.

Snelle levering 0 gedoe, heel makkelijk Aanmelden voor afhalen, werdt ook snel weer afgehaald

Ik ben best tevreden alleen wordt de container niet altijd handig neergezet. Dat betekent dat je soms in bochten moet wringen om iets weg te gooien. De voorkant staat dan te dicht bij een muur . Maar misschien moeten wij dit beter aangeven van te voren.

Prima werkwijze

De chauffeurs weten precies hoe ze de container kunnen parkeren, ook heeft een eerdere chauffeur met wat trucjes de container in een strak vakje kunnen duwen. Geen rare rekeningen gehad tot nu toe en de container word netjes op tijd opgehaald en gebracht. Alleen jammer dat je niet weet wanneer ze op de dag komen en dat ik niet op vrijdag een container voor maandag kon bestellen. Verder "goede troellie"

Big bag van container online nog steeds niet opgehaald

Al 2 keer gebeld en nog steeds niet opgehaald

Snel en goed

Snel geleverd en goed zonder gedoe.

Afleveren en ophalen prima geregeld.

Het bestellen van een container verloopt heel eenvoudig. De container is tijdens mijn afwezigheid op de plaats neergezet die ik bij bestelling had aangegeven. Ik had de container nodig om het huis van mijn ouders, dat verkocht was, leeg te maken voor de overdracht. Bij het ophalen had ik er niet op gerekend dat dat 3 werkdagen kon duren; ik was er van uitgegaan dat dat (net als bij de levering) binnen een dag zou gebeuren. Ik heb uitgelegd bij het verzoek om de container op te halen dat het snel moest gebeuren. De container was de volgende dag al voor 8:30 uur opgehaald. Prima!

Drama

Big bag al 15 dagen voor de deur na ophaal verzoek. Buurt klacht wanneer die nou eindelijk weg gaat.

Ijzersterke bak.

Helemaal niets op aan te merken. Op tijd gebracht en opgehaald. Top.

Ik heb goede ervaring. Men plaaste de container op tijd en werd ook op de afgesproken tijd opgehaald. Dus ja goede service en wellicht ga ik ze weer gebruiken als ik ga verbouwen.

Helemaal prima

Heb een big bag gebruikt. De afhandeling ging precies zoals beloofd. En werd ook snel opgehaald.

Snel en makkelijk

Containerlonline is makkelijk en snel. Bak werd een dag eerder afgeleverd dan afgesproken. Maar op de perfecte plek neergezet.

Goed geregeld.

Bijna alles tot in de puntjes geregeld. Wel jammer dat ik geen mail heb gekregen over wanneer jullie de container op komen halen. Nu stond de chauffeur 20 min te wachten. Voor de rest was alles perfect.

Ik had een puinzak van 1 kuub. Keurig per post afgeleverd. Na email van mijn kant dat deze afgevoerd kon worden, werd dit binnen enkele dagen gedaan. Prijs vond ik ook heel redelijk.

Nette service!!!

Nette en snelle service

Duidelijk communicatie, snel geleverd en opgehaald.

Alle communicatie is via internet gegaan, erg duidelijk.

Vlot en keurig geregeld, zowel online als op straat

Vlot en keurig geregeld, zowel online als op straat