Bak goed, communicatie goed en op tijd.

Zoals ik titel

Komen afspraken niet na, slechte communicatie

Zeer slechte communicatie, totaal geen korte lijnen en niet klantgericht

Snel geleverd, correct en snel opgehaald.

Zak snel geleverd, afval correct en snel opgehaald.

Goede en snelle service

Snel geregeld en goeie service.

Alles conform afspraak

Keurig op de afgesproken datum geleverd, geplaatst in overleg met de chauffeur en binnen drie dagen na melding weer opgehaald.

Vlotte bezorging. Goede communicatie. Afvalcontainer was perfect. Zeker een aanrader!

Heb je veel spullen die afgevoerd moeten worden dan is de afvalcontainer de beste oplossing. Spullen erin en je hebt hiervoor 1 maand de tijd! Even bellen. Container wordt opgehaald. Zeker een aanrader! Fijne betrouwbare webshop!

Volgens afspraak geleverd en weer opgehaald door vakkundige chauffeurs!

Prima geregeld

Op tijd netjes op de juiste plaats weggezet. ophalen ook op tijd volgens afspraak, keurig.

Betrouwbaar wat leveringsdatum betreft, keurig geplaatst en weer afgevoerd

Ik heb 2 verbeterpunten. 1. Op de website staat dat er niemand thuis hoeft te zijn als de container geplaatst wordt. Dat bleek niet waar te zijn, ik moest mijn auto verzetten, terwijl ik dacht voldoende ruimte te hebben vrijgehouden (gemarkeerd door pionnen) 2. De datum dat de containers weer werden opgehaald was van te voren niet doorgegeven (ook niet in spam terecht gekomen)

Ruim 3 jaar ervaring en nog steeds tevreden!!

Top service...

Goed en net bedrijf

Goed en net bedrijf, we waren heel tevreden. Ook de medewerkers vriendelijke mensen.

Snel geleverd en op de opgegeven tijd weer opgehaald.

Puinzak na bestelling volgende dag bezorgd, Na aanmelden om op te halen, binnen 3 dagen opgehaald.

Duur en rommelig

De prijs is duur en je bent beter af om het zelf weg te brengen. Bovendien een datum doorgegeven en werd de container 10 dagen te vroeg geleverd. Gebeld en de container werd weer opgehaald. Daarna wel op de juiste datum geleverd. Uiteindelijk was die vol dus doorgegeven en de container werd opgehaald. Uiteindelijk heeft die nog een week voor de deur gestaan ondanks dat die eigenlijk de volgende dag opgehaald zou worden.

Op tijd geleverd en opgehaald

Ik heb al eerder een container besteld en tot op heden nog steeds volledig tevreden over de dienst. Gemakkelijk online een container bestellen en datum opgeven. Op de dag van plaatsing goed overleg met de chauffeur over de plek waar de container moet staan. Daarbij is altijd veel mogelijk. Daarna container vullen en een afspraak maken om op te laten halen. Ook dit gaat prima. Geen gedoe en alles wordt netjes afgehandeld.

Prima geregeld.

Alles op tijd en afspraak. Prima

Prima geregeld

De bestelling is online prima verlopen en op alle vragen duidelijk antwoord verkregen. Plaatsing in prima overleg met Chauffeur vrachtwagen. Ophalen ook afgehandeld volgens afspraak behoefte we niet bij aanwezig te zijn. Chauffeur heeft hek netjes weer afgesloten. Kortom een aanrader voor de volgende ronde. Volkstuinvereniging Sjoerd.

Makkelijk online geregeld en stipt op tijd

Meerdere keren containers besteld. Altijd op tijd en bij onduidelijkheid belde de chauffeur. Alles online te regelen en prettige klantenservice.

Ophalen van volle bigbag duurt wel erg lang

De volle bigbag werd niet tijdig opgehaald. Ondanks meerdere telefoontjes, mails en chaos. Uiteindelijk heeft het twee keer zo lang geduurd. Jammer de vorige keer geen het wel goed.

Goed verlopen

Vriendelijk geholpen aan de telefoon, container was snel geleverd en aardige chauffeur.

Snel en conform afspraak

Heldere website, snelle levering. Het was weer helemaal naar wens.

Vlekkeloos!

Niet de bak (die had een vlekje), wel de service.

Geweldig!

Snel, vakkundig, vriendelijk en voordelig! 100% te vertrouwen!

Zeer Slecht , Niet intrappen deze partij

Eerst bestel je een container op zaterdag voor maandag omdat deze data nog open staat. Krijg je maandag middag om 13.00 uur een mail dat deze de volgende dag wordt geleverd. Volgende dag staan ze op een verkeerd adres om vervolgens te melden dat het geld wordt terug gestort en sta je met 4 man stil . Schandalig !! Totaal geen empathie

Hertzstraat 3

1446 TE Purmerend