Levering van de bigbag zak werd snel geleverd via pakketpost na bestelling. We bleken echter niet voldoende te hebben aan 1 bigbag dus toen nog een bigbag erbij besteld. We wilden ze graag tegelijkertijd laten ophalen voor afvoer. Helaas bleek hiervoor geen korting mogelijk bij maar 1x hoeven rijden ipv 2x. De bigbag werd na maken van ophaalafspraak dag erna gelijk opgehaald.

Alles snel duidelijk en een prima service van de chauffeur

Perfect geregeld

Zeer duidelijke site met mooie prijs voor container. Zeer duidelijke communicatie met vervoerder wanneer brengen / halen. Veel aandacht voor geen beschadigingen te maken aan de bestrating.

Heldere communicatie en goede klantenservice

Wij hadden een gemengde tuinafval bak besteld voor de renovatie van onze tuin. Erg fijn dat ze deze hebben en dat er zowel groenafval, grond (kluit van de heg) en tegels in kunnen. Het is niet een goedkope keuze maar wel heeft fijn en gemakkelijk. Ook de klantenservice is goed.

Containers zijn echt keurig op tijd geleverd. Kreeg van te voren een telefoontje. Wij konden niet op tijd aanwezig zijn (7.00 uur smorgens) maar dat was geen enkel probleem. Containers stonden super strak langs de stoep. Recht voor het huis. Ophaalopdracht heel makkelijk in te dienen en Containers zijn ook vlot zonder problemen weer opgehaald. Heel erg tevreden.

Snel !!!

Snel

Alles makkelijk en volgens afspraak, enthousiaste chauffeur.

Goede communicatie

Even dat belletje voordat de container neergezet werd voorkwam weer een probleem. Zeer tevreden over de afhandeling

Goede service, snel en makkelijk.

Container keurig op tijd geleverd en weer opgehaald

Heb nu al 5 keer een 10 m3 container besteld bij containeronline.nl. De container werd steeds netjes op de gekozen datum en plek afgeleverd. Hulde aan de chauffeurs, wat zijn die mannen handig met hun truck! Ophalen van een container is ook steeds gemakkelijk geregeld, en dat werd ook altijd op de afgesproken dag gedaan. Een keertje werd een iets kleinere container geleverd. Als tegemoetkoming kreeg ik een kortingscode voor een volgende container. Keurig!

very satisfied

The container was delivered and removed on time. Very professional company!

Bedrijf reageert snel, fijn dat je snel een container kan regelen. Prijs prima tov anderen. Kreeg bij een grofvuil container een mail dat er een naheffing zou komen omdat het verkeerd gesorteerd zou zijn. Men was echter van een puin container uitgegaan, gevalletje verkeerde administratie. Maar dit was binnen enkele uren opgelost, kan gebeuren. Verbeterpunt zou kunnen zijn dat je een tijdsindicatie hebt wanneer er een container wordt geleverd, nu is het tijdsbestek groot (bv als je nog niet woont op het adres waar container wordt geleverd). Los van dit; aanrader !

Snel en betrouwbaar

Onze container werd de dag na de melding snel opgehaald. De chauffeur heeft ook al het afval rondom de container opgeraapt en zelfs een omgevallen kliko teruggezet... zeer aandachtig!

Alles perfect geregeld!

Super makkelijk te bestellen, wordt gewoon voor je deur gezet en weer opgehaald als je klaar bent. Aanrader!

Easy and reliable

Easy to order and delivery is on time and friendly.

Volgende keer weer

Alles is goed gegaan. Container is op tijd gebracht en gehaald en de man die hem bracht was heel vriendelijk. Volgende keer bestel ik hem weer hier. Bedankt

Vlotte levering en container wordt in samenspraak met chauffeur op juiste plek geplaatst

De container wordt vlot geleverd en in ons geval werd de container in samenspraak met de chauffeur keurig op de juiste plek geplaatst. De chauffeur belde ons ook netjes net voordat hij op de plaats van bestemming was. Voor het ophalen kan digitaal een datum aangegeven worden en de bak werd ook exact die dag weer weggehaald.

Snelle service!

Zeer snelle service. Aanvragen ging heel makkelijk en werd snel op gereageerd. Nadat de container vol is kan je makkelijk online datum plannen om op te laten halen (kon zelfs de volgende dag al) En vriendelijk personeel

Een prima bedrijf dat zijn afspraken nakomt.

Ik heb in het afgelopen jaar 5 keer een container gehuurd bij Container Online voor het afvoeren van puin uit mijn huis. Het is een prettig bedrijf dat zijn afspraken nakomt.

Alles goed en snel geregeld

Snel en vlot geregeld

Zoals het hoort bestellen neerzetten ophalen alles op tijd.

...

Snel en netjes geregeld

We hadden de juiste container makkelijk besteld, snel thuis en de container werd ook weer vlot opgehaald nadat we klaar waren. Dit alles voor een mooie prijs.

Breed aanbod voor goede prijs, communicatie kan beter.

Ik had duidelijk aangegeven waar de container moest worden neergezet maar dat was niet doorgekomen bij de uitvoerder. Wel vriendelijke behulpzame chauffeurs. Al met al een goede ervaring.

Van A tot Z goed geregeld

Van bestellen van de bigbag, het leveren en ophalen alles was metvweinig moeite geregeld.

fine when it arrived - would have liked it earlier .-.

very good - good chat function on the webnsite

Hertzstraat 3

1446 TE Purmerend