Goed ervaring!

snel, efficiënt en professioneel

Geweldig bedrijf, zeer goede service.

De service is snel, goede communicatie. Denken mee bij vragen. Ik was zeer tevreden.

Prima levering

Container Prima volgens afspraak geleverd en opgehaald! Alleen de tijdstip van ophalen zou wat meer gedetailleerder vermeld kunnen worden maar zie dat niet als een echt probleem!

snelheid en afspraken prima

direct antwoord op mails en snelle levering van zowel leveren als afhalen

Snel, goede communicatie

Prima snelle service

Prima snelle en goede service. Geen verdere opmerkingen.

Top, afspraak is afspraak en snel geregeld.

Top, afspraak is afspraak en snel geregeld.

Uitstekend in alle opzichten !

Van bestelling tot weer ophalen is perfect verkopen. :-)))))

Perfect geleverd en weer opgehaald.

Snelle service, perfect geregeld.

Prima geholpen

Het was de tweede keer dat ik hier een container had gehuurd. Geen enkel probleem gehad. Ze leverde keurig op tijd en zaterdag een mail gestuurd dat de container gehaald kon worden en dinsdag was de container weg. Het was misschien mooier/beter geweest dat deze maandag was opgehaald, maar het was voor ons verder geen probleem. Ook was de container iets goedkoper dan bij andere. Ik had er 3 gezien. En heb gekozen voor containeronline. Niet omdat hij goedkoper was maar omdat ik al een goede ervaring met deze had.

Duidelijk site en afspraken worden nagekomen

Container op tijd geleverd. Netjes geplaatst. Vriendelijk chauffeur. Goede herinnering mail als de container weer wordt opgehaald. Ook nu weer keurig op tijd.

Uitstekende service

Mijn ervaring, het gemak van online container regelen je weet precies waar je aan toe bent. De chauffeur belde netjes halfuur van te voren waar de container geplaatst moest worden.( hadden we om gevraagd). Volgende keer als ik een container nodig ben dan weet ik waar ik moet zijn. Top service.

Vlot geregeld volgens afspraak

Een puinzooi besteld en vlot ontvangen. Volle puinzak ook vlot op afgesproken dag verwijderd. Enige verbeterpuntje is de communicatie rond afronding van acties. De zak was weg, maar een e-mail waarin die actie ook was bevestigd was nog welkom geweest.

Top! Container geplaatst op de plek waar ik wilde en ophalen zonder problemen

Prima bedrijf, ook klantenservice helemaal goed. Keurig te woord gestaan toen ik een vraag had of ik het wel goed gedaan had.

Dik tevreden! Op tijd, netjes van te voren gebeld. Fijn!

Fijne service, van tevoren nog even een telefoontje. Goed geregeld!

Goede service. Houden zich aan afspraken

Top! Komen afspraken goed na

Goed perfect

Perfect goede service. Zeker aan te bevelen.

Gewoon Top!

De containers waren heel makkelijk te bestellen en zijn snel geleverd en opgehaald. Kan ik alleen iedereen aanraden!

snel, flexibel

Door daags tevoren verschoven planning even gebeld en de container een weekje later laten komen. Ook weer snel opgehaald. Super.

Makkelijk snel en vriendelijk

Ene dag besteld, volgende dag geleverd. Makkelijke/ overzichtelijke website. In de orderbevestiging vind je meteen ook de “ophaal-button”. Container ook volgens afspraak weer opgehaald.

Zeer behulpzaam

De container wordt keurig bezorg, op tijd en de medewerkers zijn zeer behulpzaam!

prima geregeld

zowel met brengen als ophalen alles dik in orde

Prima, alles conform afspraak

Zowel de levering, als het ophalen van de container was perfect. Alles conform afspraak. Dus top geregeld!!

niks op aan te merken, prima service!

inmiddels 2x een container besteld, gaat allemaal soepel en ook de helpdesk is goed te bereiken als je vragen hebt.

Alles conform afspraak

Gewoon goed... plaatsing conform afspraak met een belletje van de chauffeur tijdens plaatsing.

Hertzstraat 3

1446 TE Purmerend