Goed geregeld en komt afspraak na

Prima geregeld en netjes uitgevoerd

uitstekend

Heel eenvoudig te regelen

Ook online kun je heel makkelijk zelf vinden wat je het beste kan gebruiken voor de klus. Een de online chat was ook heel handig!

Gewoon goed en snel

Snel geleverd en opgehaald, duidelijke website en niet de duurste

Snelle vriendelijke service

Ik had snel een container nodig en dat werd dus snel en vriendelijk geregeld.

gewoon goed

makkelijk geregeld, betrouwbaar, snel.

Goede service, zeker om aan te bevelen

We hebben inmiddels aardig wat containers afgenomen tijdens onze verbouwing. En nog steeds. Gaat altijd vlekkeloos.

Topservice

Binnen paar dagen van mijn puin af dmv de bigbag-service

Deden niet moeilijk als de container iets voller was dan afgesproken

Snelle service, duidelijke info

Via de pakketpost kwam de puinzak (big bag) al een dag na aanvraag binnen. En na het telefoontje met verzoek tot het ophalen duurde het geen 24 uur toen de ophaaldienst op de stoep stond. Kortom een aanrader!

Snelle levering en ophalen :)

Na bestelling snel geleverd via postnl en na aanmelden binnen twee werkdagen opgehaald. Duidelijke instructies erbij en makkelijk aanmelden online voor het ophalen en goedkoper dan bitumen naar de stort brengen (aanhanger huren en prijs per kg)

Alles is perfect verlopen met onze container

Onze ervaring is heel goed met container online

makkelijk en top geregeld

Keurig netjes op tijd geleverd, chauffeur belt een half uur voor hij op locatie is. Tijdens het bestellen bij opmerkingen gelijk een verzoek geplaatst voor het ophalen. Ook dit werd gelijk verwerkt en bevestigd.

fijne dienstverlening, heb 4 containers besteld was super eenvoudig

Bestellen ging super snel en gemakkelijk. Je betaald en klikt en schrijft hoe je de container wil hebben. Alle 4 de keren ging het super eenvoudig en gemakkelijk. de chauffeur komt de container halen en neemt ook eventueel afgevallen vuil mee. Echt top!

Container wordt op de gevraagde datum of binnen 3 werkdagen erna opgehaald. Klantenservice bij vragen goed bereikbaar en behulpzaam.

De service is goed, maar kan worden verbeterd

Wanneer u een container huurt, moet u een e-mail sturen om te weten wanneer de container wordt geplaatst. Waarom stuurt u mij niet direct een e-mail met de tijd? In mijn geval is de planning de ochtend van de levering gedaan, maar ze zeggen dat de container om 6 uur 's morgens geplaatst kan worden...dit is echt verwarrend omdat ik er bij moest zijn. Ze hebben de container opgehaald zoals gevraagd, maar ze zeiden dat ze contact met me zouden opnemen, maar dat hebben ze niet gedaan! Ik dacht dat de container er nog was! Voor de rest werd de levering gedaan zoals verwacht en de persoon was erg aardig.

Snelle levering goed geplaatst, snel opgehaald, geen gezeur, goede service!

Vlekkeloos en goed proced, zoals het hoort

Erg eenvoudig een container kunnen bestellen en een dag voor plaatsing zelfs de grootte van de container aan kunnen passen. Snelle service zonder poespas, erg prettig.

Scherpe prijzen en op tijd geleverd en opgehaald. Super!

Irritant dat ik hier ook nog wat moet invullen.

Geen kritiek

Service zoals verwacht.

Snelle levering. Online chat word ook snel en accuraat beantwoord. Ik ben een tevreden afnemer.

Was makkelijk en duidelijk te bestellen op de site, kwam op de afgesproken dag. Kleine vergissingen werd ook meteen rechtgezet. Prima ervaring.

Het was goed

Netjes opgehaald

Top geregeld

Snel geleverd en op tijd weer opgehaald

Snelle levering en vlot weer opgehaals

Hertzstraat 3

1446 TE Purmerend