Snel en makkelijk

Na een tip van een collega heb ik 2 puinbags besteld en binnen 1 dag in huis ...super ik moet ze nog even vullen en dan laten ophalen

Enige verbetering zou zijn iets nauwkeuriger aangeven wanneer de bak komt en even bellen als ie er bijna is. Ik kwam er net op tijd achter dat hij al stond te lossen, anders had hij mooi op de verkeerde plek gestaan

uitstekend

mee denken, meegaand, gewoon een aanrader

Snel, correct en to the point

Bak was goed en op afgesproken tijd. Vriendelijke chauffeurs die meedenken.

Super goed geregeld

Een container besteld. Netjes voor de deur weggezet. Na een aantal dagen gevraagd om op te halen ook dit weer prima en snel geregeld. Prijs is goed

Handig was dat ik gemengd tuinafval in container kwijt kon.

Alles goed geregeld. Netjes neer gezet en netjes opgehaald.

Container netjes geplaatst en opgehaald

Ik bestelde een 6m3 voor huisraad. We haalden het huis van mijn vader leeg. Na de bestelling en de betaling kreeg ik keurig bericht. Ik kon de volgende ochtend bellen voor een bezorgtijd. De container kwam lekker vroeg, top. Het ophalen ging ook prima. Na het formulier op de website werd de container de volgende dag opgehaald. De volgende container bestel ik weer bij Containeronline.

Ronduit top

Duidelijke site, prima uitleg. En zeer snelle service.

Snel, goede prijs, volgens afspraak

De steekwoorden hierboven beschrijven het. Net bedrijf en afspraak is afspraak.

Prima levering

Mijn bestelde container bij container online is prima op de gevraagde dag afgeleverd en naar ik kon aangeven op de juiste plek geplaatst. De chauffeur was een erg beleefde persoon. Ik heb dus geen klachten over de levering en kan dit bedrijf bij iedereen aanraden

Top bedrijf

Na verzoek vroeg geleverd en op tijd weer weggehaald. Fijne communicatie.

Makkelijk boeken online, en gelijk antwoord in de chat als je vragen hebt. Snell levering vd container

Uitstekende service

Mijn ervaring met containeronline is mij uitstekend bevallen. De container kwam keurig optijd, de chauffeur was erg klantvriendelijk en het laten ophalen en bestellen van een nieuwe bak ging erg gemakkelijk.

Perfect geplaatst

De container is op tijd en goed geplaatst.

Prima en zorgvuldig geregeld, toppie!

Goede mailcontacten, Netjes en op tijd geleverd.

Snelle levering van de Big Bag via Post. Na het vullen dezelfde avond het ophaalformulier ingevuld en de big bag is de volgende dag al opgehaald. Perfect geregeld.

Slechte comunicatie

Donderdag container besteld zou vrijdags gewisseld worden mooi niet smaandags volle laten staan wel lege gebracht gebeld wisten niks van wissel maar oke zou donderdag geregeld worden met chaufeur van reniwie geregeld vamorge planing reniwie gebeld hun konen wel meteen afspraken na nooit meer containeronline.bv gewoon meteen bedrijf bellen raad iedere af

Makkelijk te bestellen online container werd op de aangegeven dag bezorgd werd gebeld toen de chauffeur er was top service.

Goede service. Door dat PostNL vertraging had kon ik de big bag halen bij de heer Bats in koedijk. Helemaal top! De Container is nog niet afgevoerd waarvoor wel opdracht uit staan Gr bart

Betaalbaar en op tijd geleverd en gehaald.

De bestelprocedure is eenvoudig. Je krijgt wat je zoekt voor een prima prijs en de levering is netjes en op tijd.

Snel, efficient en klantvriendelijk

Ik heb een big bag besteld die er de volgende dag al was. Mark van de klantenservice beantwoordde mijn vragen snel en adviseerde me goed over de verschillende opties. Kortom, erg tevreden en ik kan het iedereen aanbevelen! Scheelt veel ritjes naar de stort :)

top

hele goede service en snel contact en antwoord

Snelle service en correct geplaatst.

Op jullie advies ingegaan om voor de 6 kub te nemen. Dat was maar goed ook, blijkt toch altijd meer puin te zijn dan je in eerste instantie had verwacht. En het prijsverschil in te verwaarlozen. Met vriendelijke groeten, Martin Veltman

Hertzstraat 3

1446 TE Purmerend