Ok

Efficient en snel.

Nu nog ophalen en dan kan ik pas een finale oordeel geven.

alles volgens afspraak

Heb een bigbag voor afvoeren grond besteld. Volgende dag al de bigbag in huis via post. Volgende dag online aangemeld dat de bigbag opgehaald kon worden en deze was enkele dagen later netjes opgehaald. Perfect!!!

Zoals beloofd

Op tijd, goedkoop en snel geregeld

Goed bedrijf snelle levering de container staat nog hier hij zit bijna vol en dan kan die opgehaald worden maar ook de prijs verhouding is goedkoper als bij andere dus top bedrijf

Goed afgeleverd en snel weer opgehaald na melding

Snelle levering. Flexibel. Heb de container eerder kunnen krijgen dan ik online gereserveerd had. 1 telefoontje en de volgende dag stond hij perfect geplaatst!

Super service ze denken mee en helpen je als het nodig is

Geen klachten

De chauffeur was hier op tijd bij levering afhalen stond op vrijdag gepland maar dat paste niet in meer in het schema hopelijk deze maandag wel.

Snel geregeld, vlotte levering en prima ophaalservice

Goed contact

goed contact makkelijk een datum te prikken snelle levering

Top en snel!

Wij hadden een bigbag besteld welke met één werkdag in huis hadden, lekker snel dus. Nadat de bigbag gevuld was werd deze na aanmelden binnen een week weer keurig opgehaald. Fijn en zoals het hoort.

Top service , komen afspraken na en chauffeurs zijn top.

Makkelijk, snel, overzichtelijk

De communicatie verliep goed, de big bag die we besteld hadden werd snel geleverd en ook snel weer opgehaald. Erg tevreden

Perfect !!!

Goed geregeld, goed voor een volgende keer!

Vriendelijk personeel. Snelle service.

zeer goede service

De container werd een dag na bestelling geleverd en ook vlot opgehaald nadat ik had aangegeven dat dat kon. Tussentijds gebeld om te overleggen over de inhoudswijziging van de container en dat werd netjes opgelost door de klantenservice. Zou zeker nogmaals gebruikmaken van de diensten van dit bedrijf.

Super geregeld!!!

Container binnen een dag bezorgd en toen ik belde is de container gelijk weer opgehaald. Ik zou zo weer een container bij jullie bestellen.

Prima ervaring

Netjes op tijd geplaatst, op tijd weer opgehaald... vriendelijke chauffeur.

Super fijne ervaring!

Zeker een aanrader! Fijn contact en super snelle levering.

Kan beter

Meerdere keren gesproken met een jongeman daar, ik had de container vrijdag nodig en zaterdag weer laten ophalen.. mij werd beloofd dat het tussen 7 en 12 geleverd zou worden! Maar helaas kwam deze pas 15:30.. onvriendelijk aan de telefoon en zelfs de chauffeur was niet in zijn hum.. ik zal hier dan ook niet meer bestellen!

Perfect geregeld

Perfect geregeld allemaal. Chauffeur was zeer vakkundig met plaatsen. Communicatie verliep soepel en alles volgens afspraak verlopen. Zeer tevreden dus!

Heel snel en zeer vriendelijk!

Voor je het weet staat er een container en voor je het weet is ie weer afgevoerd!

Snel geregeld en prima afgeleverd

Je regelt snel je container online, rekent meteen af en op de afgesproken datum wordt het afgeleverd. Je hoeft er zelf niet eens te zijn. Ook het ophalen is makkelijk: met 1 druk op de knop heb je een ophaalopdracht doorgegeven.

Prima geregeld

Via website alles goed geregeld, soort container datums levering en ophalen. Top chauffeur. Goede bedrijf

Hertzstraat 3

1446 TE Purmerend