prima service

geheel allemaal goed verlopen , prima geleverd en opgehaald

Gewoon goed

Snelle levering vriendelijke meneer Nog even gevraagd of de container zo wel goed stond of hij hem niet verder naar achteren moest plaatsen Afhalen ook goed verlopen

Snel geleverd en weer binnen een dag opgehaald. Zeer netjes gedaan.

Uitstekende service

Uitstekende service, ik had ze gemaild om na te vragen wat voor soort container ik nodig had en al vrij snel kreeg ik reactie terug met een link welke container ik kon huren. Afspraak gemaakt en werd keurig geleverd, afspraak voor het ophalen verliep ook heel netjes en op tijd. Ik ben erg tevreden en raadt dit ook heel erg aan om hier een container te huren.

Uitstekende service, duidelijke en tijdige communicatie en afspraken zijn nagekomen. En dat voor een keurige prijs!

top service

Alles volgens afspraak voor een goede prijs

Goede ervaring

Ik had een inschattingsfout gemaakt de kuubse zak was net te klein. Na een telefoontje en even mijn verhaal op de mail gezet, kwam er een gepaste oplossing terug. Containers worden snel geplaatst en ook snel opgehaald. Zeker een aanrader.

Goede, snelle service!

Zowel het bestellen als het afroepen van een container was eenvoudig via de website en je wordt goed geïnformeerd over het proces. Enige verbeterpunt is de communicatie van de onderaannemer, die eigenlijk redelijk onaangekondigd ergens gedurende de dag aankomt. Het werken met tijdvakken zou al heel veel schelen. Met name bij het ophalen van de container leverde dit wat uitdagingen op.

Wat wordt er fijn meegedacht!

Hele prettige ervaring in het telefonisch contact en regelen van het ophalen van twee big bags.

Snel reactie op vraag. Erg snel container geleverd en opgehaald.

Uitstekende service

Vanaf start tot einde ... Bestellen, leveren, telefonische service. Kan alleen maar zeggen.. prima service. Online heel goed geregeld betreffende ophalen, en ook daar geen omkijken meer naar gehad..zo stond de container er nog en zo was hij weg bij thuiskomst... Je hoeft er niet voor thuis te blijven. Bij de volgende klus die eraan zit te komen zal ik zeker weer gebruik maken van containeronline.nl

Simpel, snel en goedkoop

Simpel, snel en goedkoop

Duidelijk met inplannen en gelder comunicatie!

Containeronline is mij klant van 1ste keer, plaatsen en afvoeren van verschillende containers is super prima! ben te vreden met samenwerking!

Open, eerlijk en duidelijk!

Lekker makkelijk snel en voordelig.

Snelle service en afhandeling

De container was snel beschikbaar, werd tijdig geleverd en ook weer op de gewenste dag en tijdstip opgehaald.

Heel goed en snel service

Heel goed en snel service

Niet op tijd leveren

Had besteld op dinsdag, maar kwam pas op woensdag

Container werd op tijd geplaatst en opgehaald en kon daar neergezet worden waar wij hem graag wilden.

Prima service goed personeel op kantoor en perfecte chauffeurs.

Afspraken worden prima nagekomen. Alles op tijd. Chauffeur weet duidelijk hoe de container te plaatsen en op te halen zonder problemen.

Snel geleverd. En ook opgehaald

Goed en snel

Goed, erg snel met plaatsen en ophalen

Super geregeld

Een grofvuilcontainer en puincontainer laten komen. Contact verliep zeer goed en de levering zeer snel. Ook het omruilen verliep soepel. Als ik nog eens een container nodig heb, dan weer via ContainerOnline.

Super!!

Was gied geregeld