Prima geregeld

Prima in orde

Tuinzak besteld en die kwam na een dag per post binnen. Ophalen vd zak via de website was makkelijk aan te vragen en werd binnenlaat dagen opgehaald

Container laten plaatsen zo gedaan, laten ophalen was lastig.

Internet geopend en container online kwam ik als eerst tegen Container gekozen die wij nodig hadden, waar zowat alles uit de tuin in mocht. Bij container online heet deze "gemengd tuin afval". a 389euro voor 6m3 Bij het ophalen bleek dit nogal voor veel verwarring te zorgen bij de uitvoerende partij, container online heeft namelijk zelf geen containers maar is een tussenpersoon/dienst. Ze geven dus schijnbaar andere namen aan container inhoud dan de uitvoerde partij, een hoop gebakkelei waar je als klant niet tussen wil zitten aangezien je een hoop betaald en je voor jou de container besteld welke je nodig hebt. Renewi de uitvoerder, welke de eerste keer kwam om op te halen deed dit onaangekondigd een dag eerder, dit ging niet lukken aangezien we parkeervakken vrij moesten houden en we werken waren. En de chauffeur was het alles behalve eens met de container en weigerde deze toch al aangezien hij groenafval had verwacht. (dit gesprek ging telefonisch met uitspraken over bijbetaling) Volgende afspraak werd de container niet opgehaald aangezien er een melding was gemaakt van een verkeerde inhoud . 3e afspraak werd verzet en de 4e afspraak werd het eindelijk meegenomen, ik heb hiervoor dus meerdere keren moeten bellen en meerdere dagen meerdere parkeervakken vrij moeten houden zodat de container weg gehaald kon worden waarvan een aantal keren dus voor niets. Volgende keer bestel ik gewoon rechtstreeks bij de uitvoerende partij, deze zijn tevens niet duurder en dan is er geen verwarring over benamingen/ inhoud. Geen goede ervaring voor ons dus en hierdoor kan ik container online niet aanbevelen.

Dit had niet soepeler kunnen gaan

Voor het uitbreken van mijn plavuizenvloer heb ik een bigbag besteld "het kleinste maatje." Deze kreeg ik de volgende dag al in de brievenbus en kon ik opzetten wanneer het mij uitkwam. Geen onnodige parkeerruimte in beslag nemen en gerommel met de buren. Het kleinste maatje bleek precies groot genoeg om al mijn plavuizen in te dumpen (in kleine stukjes gebroken). En werd na mijn verzoek om hem op te halen binnen 2 dagen verwijderd. De chauffeur was zeer vriendelijk en heeft de zak netjes weggehaald, deze zat best vol, maar geen tegel is er uit gevallen. Verder is de manier van bestellen en ophalen op de website zeer duidelijk. De informatie over wat er precies wel en niet in de zak mag kan een beetje verwarrend zijn maar is te vinden op de site.

Werkt prima

Alles netjes en snel geregeld.

Prima service en faciliteiten

Snel geleverd op de juist plaats. Een 3 m3 container voor tuinafval. En snel weer afgevoerd na alle werkzaamheden. Geen omkijken naar!

Goede werk

Op tijd, precies geplaatst waar ik wilde

Snelle makkelijke manier

Snelle en makkelijke manier om je puin af te voeren in de big bag

Perfect geregeld

Prima bedrijf, komt afspraken na en telefonisch makkelijk te bereiken. Zeker een aanrader.

Keurig gebracht, en ook weer opgehaald! Duurde wel even voir hij weg was maar zaten feestdagen tussen dus snap het wel! Top geregeld.

alles uitstekend geregeld

Makkelijk te bestellen, wordt snel geleverd en opgehaald. Vriendelijke klantenservice.

Slechte service en klantontvriendelijk

Bedrijf komt al 4 weken hun eigen bigbag niet ophalen. Ze bellen niet terug terwijl ze dat al 3x hebben beloofd. Ze houden je bewust aan het lijntje. De compensatie die is aangeboden, wordt niet tot werkelijkheid gebracht.

Super! Wat een service!

Ik heb 3 x achter elkaar een 10m2 container gehuurd en is echt super verlopen. De container moest nogal precies geplaatst worden en is zeer zorgvuldig geplaatst en ook weer opgehaald. Echt top service!

Top ervaring

Dit bedrijf levert al onze containers. Wij zijn meer dan tevreden over container online. Denken mee en leveren altijd optijd op locatie.

Volgende keer weer

Uitstekende service Op tijd brengen en halen Erg meegaand voor het plaatsen waar ik hem wilde hebben

Gewoon perfect

Goed geregeld op tijd en netjes afgeleverd en opgehaald

Duidelijk, makkelijk en snel

Alles volgens afspraak!

Helder en makkelijk, alles online te regelen.

Bigbag is een mooie oplossing voor een niet te grote klus

Bigbag werd snel geleverd en ophalen werd ook goed geregeld

Handig BigBag

Handig BigBag

Netjes geleverd en opgehaald. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Niet zo goed.

Bestellen van een Bigbag is zo geregeld maar het ophalen gaat niet goed. Ik heb een Bigbag ruim 2 weken geleden afgemeld maar hij staat er nog. Ondanks dat het ophalen via email was bevestigd bleek hij niet in het systeem te staan. Er is mij toen beloofd dat hij deze week wordt opgehaald maar hij staat er nog. Daarnaast is de bevestiging via de mail niet duidelijk genoeg.

Goed geleverd en opgehaald perfect

Het was perfect geleverd en opgehaald een aanrader

Hertzstraat 3

1446 TE Purmerend