Heel netjes

De heren waren heel netjes Heel snel gewerkt Goede uitleg

Goeie snelle service

Goeie ervaring.

Alles geleverd zoals besproken. Vriendelijke installateurs. Top kwaliteit!

Goede en vriendelijke service

De mannen waren vriendelijk en netjes, en vooral ook gezellig. De producten zijn goed in elkaar gezet en alles is netjes opgeleverd.

Correcte service

Zeer tevreden van het geleverde werk.

Snel en vakkundig alles gemonteerd

Ze kwamen netjes optijd langs op locatie. Met ongeveer 2 uur, 9 nieuwe bureaus geïnstalleerd zonder bijzonderheden.

Nette vlotte levering door kundig personeel

Aardige en nette monteurs, goede uitleg, vlot en netjes werk geleverd.

Snelle en perfecte service!

Levering aan Groei Accountants

Zorgvuldig en vakkundig

Nette communicatie , alle meubels worden zorgvuldig gemonteerd.

Goed advies, nette levering en montage

In de showroom Veghel goed advies gehad aan de hand van voorbeelden. Om te kijken of het realiseerbaar was, werden de meubels direct ingetekend. Levering ging volgens afspraak. Betreffende monteurs hebben de meubels in overleg netjes geplaatst. Goed meegedacht en uitleg gegeven over de werking. Kortom top!

Vanaf het begin tot het einde werden we goed geholpen door het hele team. De prijs en kwaliteit van de meubels tippen zeker aan onze verwachtingen. Moesten we in de toekomst nog kantoormeubilair nodig hebben komen we zeker terug bij Havic.

Prachtige bureaus

Goede kwaliteit, keurig gemonteerd inclusief uitleg. We zijn er heel blij mee, echt een upgraden van ons kantoor!

Supernetjes

De mannen werkten snel en keurig. Al het afval werd weer meegenomen. Weinig overlast van geluid. Oplevering was heel netjes.

Vlotte service

Vlot

Vlot contact en levering/plaatsing

Conform afspraak en zeer netjes

Conform afspraak is alles geleverd en gemonteerd. De monteurs waren op tijd en netjes. Dachten waar nodig goed mee en werkten netjes. Verpakkingsmateriaal werd ook opgeruimd en mee terug genomen. Wij zijn tevreden!

Op de afgesproken tijd aanwezig en vriendelijke, snelle levering.

Zeer goeie monteurs

Heren hebben snel, schoon & perfect werkt geleverd! We zijn blij ermee

Perfect service

The whole process with Havic was smooth and perfect. They were professional and kind. I highly recommend!

Goede service, goede kwaliteit.

Verkoop was goed, goed geholpen, met duidelijke tekeningen van kantoor. Meubels plaatsen ging ook goed en snel, zonder problemen.

Zeer professioneel

Fijne mensen, mooie materialen, goede service!

Goede service & advies

Fijne samenwerking en goed advies, netjes gemonteerd en fijn contact. Zeker een aanrader!

Wij zijn tevreden over de service en zijn goed geholpen!

Netjes!!

Remco en Wouter hebben goed werk geleverd!! Alles is mooi opgehangen en schoon achtergelaten!!

Edisonweg 5

5466 AR Veghel