Fijne medewerkers, snelle service, mooi eindresultaat kortom prima werk afgeleverd

Goede service en mooie producten.

In de showroom ben ik fijn geholpen, mooie spullen uitgezocht. En de service daarna is net zo goed! Top keuze

Kwalitatief product en correcte levering!!

Ik ben zeer tevreden over het zit/sta bureau!! Het is zeer stabiel (ook op de hoogste stand) en voldoet volledig aan mijn verwachtingen!! Ik ben ook erg tevreden over de levering; vriendelijke mannen die de nodige uitleg hebben gegeven, het bureau werd netjes geïnstalleerd en zelfs gepoetst!!

Kwalitatief en correct

Heel correcte uitvoering er word meegedacht met problemen

Super tevreden, fijne communicatie en top service!

Fijne ondersteuning mbt project ondersteuning kantoor inrichten te Eindhoven. Flexibel en fijne communicatie met als resultaat - super tevreden klant en prachtig inrichting. Op naar de volgende bestelling. Dikke duim omhoog !

Super, klantvriendelijk en een hele goede service

De bestelling verliep duidelijk, zeer goede afspraken met de klantservice kunnen maken en de levering was keurig op tijd. De installateur was zeer professioneel en vriendelijk en heeft het meubilair netjes en in goed overleg geplaatst. Top bedrijf.

erg goed

zeer goede ervaring gehad, we zochten voor onze studio in veghel nieuwe bureaustoelen, we mochten langskomen in hun nieuwe showroom en proefzitten en kregen in alle rust goed advies. nadat we ze gekocht hadden werd er goed overlegd wanneer ze bezorgd werden en dat was stipt op tijd! kortom, een warme aanbeveling.

werd hard gewerkt; alles in 1 dag klaar.

Zeer Slecht ! had niet verwacht van HAVIC KANTOORMEUBELEN

Bij HAVIC complet set Thomi meubel gekocht op basis van hun eigen voorstel op basis van foto's dat ze op hun site hadden gezet twv 2500 euro. Na vertraging van 2 maanden krijgen we maar 1 kleine kast i.p.v. grote dat afgebeeld was op foto. Zelfs hun eigen monteurs beweren dat deze geregeld is voorgevallen bij verschillende klant!!!! dit is een van hun praktijken waar ze mensen op deze manier oplichten!!!! Groot aantonen op foto's dan klein leveren en als je achter oplossing vraagt, komen ze met een offerte 2de kast aan u te verkopen !!! als je betwist om hun factuur te betalen dan wordt je bedreigt met hun algemenevoorwaarden en Claassen Advocaten. ONPROFESIONEEL BEDRIJF! ZEER SLECHT QUA COMMUNICATIE!! ENIGE DOEL U OPLICHTEN EN VERKOPEN !!!

Houden zich aan de afspraken, goede kwaliteit en service

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Zeer fijn bedrijf

Van ontwerp tot uitvoering zeer deskundig uitgevoerd Vriendelijke mensen die keurig werk afleveren Echt een aanrader !

Helemaal top!

De mannen van Havic; in één woord echt super! Heel behulpzaam en meedenkend, harde werkers. Heel erg blij mee, we zijn echt tevreden over hun mooie meubilair en alle Havic’ers die voor ons gewerkt hebben! Lieke van Raedelijn

Vakmannen!

Mooi op tijd Proper opgeleverd Duidelijke uitleg over functionaliteiten Heel professioneel

Kwaliteir, snelheid en aardig personeel. Top!

Goed en aardig personeel

zeer goede service en installatie

Ik ben zeer tevreden over de opvolging van mijn bestelling en de snelheid waarmee het bureau kon geleverd worden; Dikke pluim ook voor de twee installateurs!

Ik ben zeer tevreden

De bestelling verliep duidelijk en levering keurig op tijd. De installateurs waren zeer klantvriendelijk en hebben met de grootste zorg en vakkundigheid de plaatsing gedaan.

Kundig en professioneel

Professioneel advies en netjes opgeleverd, helemaal conform afspraak.

Super, vriendelijk montageteam

Perfect geregeld, goede tips

Goede service, prachtige producten

Prima leverancier!

Op tijd en in 1 keer goed. Goed werk!

Vriendelijke behandeling en goede sevice

x

x

Houdt zich aan afspraken en zeer vriendelijk

Er wordt helder gecommuniceerd over de bestelling. Meubels worden geleverd door vriendelijk, zorgvuldig en kundig personeel.

Out-of-the-way service

Mitchell was mijn initiele aanspreekpunt. Zijn echte functie leerde ik achteraf dat het die van designer was maar als "sales" was hij steeds paraat & geduldig met advies en vragen ware altijd snel beantwoord, niet enkel buiten de uren maar ook via WhatsApp, wat voor mij belangrijk was aangezien ik in het buitenland woonde met 6 uren tijdsverschil. Na de sales bleef de follow-up klantgericht. Marc & Linda zorgden ervoor dat tijdens Corona de levering volgens schema werd bezorgd en vragen goed zijn beantwoord, desalniettemin mijn bescheiden order. Kortom service zoals het moet zijn. Chapeau aan de team!

Edisonweg 5

5466 AR Veghel