Kwaliteit opalle opvlakken

Van het eerste contact tot de levering zeer tevreden.

Very nice furniture, fast delivery and assembly, very sympatic people

Thank you! We will think of you for the next facility :)

Netjes geleverd

Snel geïnstalleerd

Goed geregeld!!

Top ervaring.

Top ervaring

Snelle levering, mooie meubels.

Correcte service & mooie kantoorinrichting.

Correcte service

Prima samenwerking op alle fronten

X

GEWELDIG!

Zowel het contact met Robin, mijn contactpersoon als het contact met Jeroen, Ilja & Brian was super goed! Iedereen dacht mee en kwam met oplossingen.

Keurige ploeg

Prima ervaring met Havic

Prima service. Snel geïnstalleerd

Vakkundig en snel geïnstalleerd door de monteurs

Vriendelijke service

Vriendelijk, korte instructies. Werd niet op maat gesteld maar wel uitleg gegeven.

Uitstekende service

Vriendelijk, professioneel, kwalitatief. Zeer tevreden.

Vlot en fijne service

Goed geholpen bij bestelling en fijne levering!

Vriendelijke service

Top geregeld. Goed overleg.

Meedenken van begin tot het einde. Mooie producten. Goede service.

Top geregeld. Goed overleg.

Meedenken van begin tot het einde. Mooie producten. Goede service.

Traject goed begeleid, mooie voorstellen gekregen, goede communicatie. Bezorgerd en monteurs goede service, aardige jongens, heel behulpzaam. Helemaal top!

Perfecte levering en service. Top!!

Heel vriendelijke plaatser, kwaliteitsvol , een aanrader!!!

Topkwaliteit producten, top service!

Mijn ervaring met Havic Kantoormeubelen is erg goed. Voor mijn kantoor bestelde ik een aantal bureaustoelen en elektrisch verstelbare bureaus. Ik kreeg direct goed advies op visueel en technisch vlak, wat de keuze een stuk makkelijker maakte. Ook de levering verliep erg soepel.

Topkwaliteit producten, top service!

Edisonweg 5

5466 AR Veghel