Buitengewoon

Mijn gereviseerde accu werkt nog beter als toen ik de fiets kocht. Er zit echt veel meer power in en de actieradius is ook vele malen groter. Echt een aanrader. Het fietsen wordt weer echt genieten ☺️

Doen wat ze beloven.

Alles wat ze schrijven op hun site houden ze zich aan Super service.

Vlotte, vriendelijke en adequate service.

Ik ga hier niet og eens wat invullen. Genoeg is genoeg.

fantastisch rijd weer als speer

De accu is nu 3x volledig ontladen en weer geladen, eerste keer 68km gereden en de derde keer 74 km met de oude accu reed ik hoogstens 7,5 km het was eerst wel wikken en wegen vanwege de kosten, maar ik ben blij dat ik de accu door uw bedrijf hebt laten reviseren want een nieuwe accu kost aanzienlijk meer. nu nog 2x ontladen en dan kan ik normaal laden. ik raad iedereen met een versleten accu aan om hem bij uw bedrijf te laten reviseren. ik ben er heel tevreden mee en hoop dat de accu nog lang mee gaat, kan ik weer met plezier fietsen. Met vriendelijke groet, k.keezer winkel.

Zeer nette afhandeling

Uiteindelijk bleek dat de accu niet gereviseerd kon worden. Geen onderzoekskosten. Gratis terugzending acculader. Vooruitbetaalde kosten van 299 euro binnen twee dagen volledig retour gestort.

snelle doorlooptijd.

goede verwerkingstijd

goed en het is aan te raden voor iedereen die de accu moet vervangen

GOED !

Goede service en kwaliteit! Vriendelijk personeel !

Super content van het bedrijf zeer professioneel

Alles super verlopen

Tevreden

Tevreden van de revisie van mijn batterij. Echter de verwachte leveringstermijn van mijn batterij werd overschreden en er was weinig communicatie over wanneer ik mijn batterij terug kon verwachten. Mijn mails werden wel snel en duidelijk beantwoord. Ik woon in België en hoe de batterij van hieruit met post.nl moest worden verzonden was onduidelijk. Uiteindelijk zijn we dan maar naar Nederland gereden om van daaruit de batterij te verzenden. Dan verliep het zeer vlot.

Goed, degelijk en netjes geholpen

Betrouwbaar bedrijf , dat je ook nog goed op de hoogte houdt.

Volgens afspraak

Positief

Resultaat is nog erg ongewis

Helaas duurde de reparatie langer, dan op de website aangegeven. Daardoor konden wij de accu pas nu testen, omdat wij niet eerder in de gelegenheid waren. Vastgesteld bij het eerste gebruik: als de accu geen ondersteuning meer geeft, na ca 45 km met weinig ingeschakelde ondersteuning, kon ik de accu uit de houder doen en er direct weer in. Ingeschakeld kon ik met de hoogste ondersteuning weer ca. 5 km rijden zonder op te laden. Dit heb ik vandaag 4 keer gedaan zonder problemen, telkens ca 5 km weer volledige ondersteuning gehad. Uiteindelijk heb ik besloten de accu toch maar op te laden en daar is de oplader nu al een paar uur mee bezig. Het resultaat kan ik niet afwachten, omdat de vragenlijst maar 10 dagen geldig is om in te vullen. Waarom die tijdslimiet? Ik ben benieuwd naar het verdere verloop als de accu weer gebruikt wordt. De gegevens op de display zijn inderdaad zoals aangegeven, NIET te gebruiken, hetgeen wel lastig is. Hopelijk verandert dat nog.

Als nieuw.

Ik had een nieuwe accu aangeschaft met lader maar omdat de software niet communiceerde moest ik wat anders. Revisie,Een nieuw binnenwerk met de bestaande behuizing. Het werkt top, ben zeer tevreden.

Geweldig! En heel tevreden!

Netjes volgens afspraak, een maand na mijn bestelling, de gereviseerde , geupgrade ėn geteste accu ontvangen. Daarbij nog een duidelijke handleiding hoe de capaciteit van de accu het beste behouden kan worden. En ik moet zeggen dat mijn verwachtingen van de gerevissrde accu zijn overtroffen!

Helemaal Top

Duidelijke instructies omtrent verzending goede communicatie Helemaal goed.

Uitstekende service.

Nog een betere accu dan de originele.

Prima geregeld, ookvoldoet de accu

Accu voldoet boven verwachting goed.

Mijn accu was niet geschikt om te repareren. Maar de reactie en de afwikkeling van de aanvraag was erg goed.

Prima en eerlijk bedrijf

Ik had de fietsaccu van mijn vrouw willen laten reviseren en had alle paperassen in orde gemaakt en ook al vooruit betaald. Bij nader inzien zag ik af van de revisie omdat de accu toch nog redelijk was. Na een proefrit van mijzelf. Ik heb dit gemeld en dat was geen probleem en binnen zeer korte tijd had ik ook mijn betaling weer terug. Ik zal, wanneer het werkelijk nodig is, zeker weer contact met dit bedrijf opnemen om de revisie alsnog uit te laten voeren.

De accu doet het weer perfect als of het een nieuwe is.

als jullie niet bestonden moesten jullie worden uitgevonden.

Tot en met top!

Zeer goede service en uitleg verleend van wat de oorzaak is geweest.

Accu gereviseerd voor een matrabike e-bike fiets

Fiets met accu was nu ongeveer 5 jaar oud en de accu begon een steeds lagere actieradius te krijgen. Op den duur kon ik nog maar max 1 kilometer fietsen. Accu laten reviseren en nu kan ik weer op een lage stand (3) zo'n 80 kilometer fietsen. Stand 4 zo'n 70 km en stand 5 (logischerwijs) 60 kilometer behaald.

Top kwaliteit

Het duurde even voordat de accu klaar was maar keurig verpakt en verzonden en uitstekende service. De accu is weer als nieuw EN met meer power ook zodat hij langer mee gaat. Aanrader !

Enschotsestraat 56

5013 BD Tilburg

Over Fietsaccu-revisie.nl

De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.