prima, heel klantvriendelijk!

Ben heel tevreden over de klantvriendelijkheid en de service! Wat betreft mijn gereviseerde accu kan ik het nog niet precies zeggen, ben de accu nog aan het inrijden, van 100% naar helemaal leeg met wisselend resultaat van 70 km tot 43 km niet oplopend. Mag de accu 2 weken langer uitproberen maar met het weer van deze week zal ik niet vaak fietsen! Hoop dat de accu wat beter en stabieler wordt. Ik kan verder maar 1 minpuntje bedenken, jullie zijn per telefoon heel moeilijk te bereiken maar na een email word ik wel terug gebeld!

Wat ze beloven dat doen ze ook

We hebben inmiddels 2 maal een accu aangeboden voor revisie en alles is vlot verlopen en we zijn blij met de werking van de gereviseerde accu.

Superblij

Mooi dat dit kan!! Kan er weer een paar jaar tegen!

Goed verzorgd retour ontvangen met duidelijke beschrijving

Superservice en betrouwbare leverancier

Zie boven

Erg slecht

Mijn accu persoonlijk afgeleverd in Tilburg, zou binnen 10 dagen op gestuurd worden. Na 5 dagen telefoon gekregen dat hij niet meer gerepareerd kon worden. Een nieuwe besteld zou worden afgeleverd worden als betaald had. Zelfde dag wilde ik betalen maar kreeg een melding dat het rekeningnummer op naam stond va Heskon die naam kwam ik nergens tegen op de betalings mail. Probeerde te bellen 3 dagen geprobeerd maar nemen de telefoon niet op en na een kwartier krijg je de ingeprek toon. Toen maar naar Tilburg gegaan. Voor mij 1 x maar nooit meer

goede service en correcte afwikkeling

N.v.t.

De resultaten van de accu na revisie zijn zeer goed. Top.

Slechte commununicatie

Wij wilden graag onze "kleine" accu op laten waarderen naar meer vermogen. Dus de nog vrij jonge en goed werkende accu opgestuurd. Na twee weken kregen we een melding dat de accu defect zou zijn en dat er evt. wel een gereviseerde beschikbaar zou zijn voor € 100 euro meer. Nog een week later een bericht dat er een vergissing was begaan en dat de vervanger nog eens 100 euro extra zou kosten. Niet geaccepteerd en gezegd dat jullie accu terug moesten sturen. Dagen later krijg ik een gedemonteerde behuizing zonder batterij cellen thuis gestuurd. Vervolgens heeft het nog bijna twee weken geduurd voor dat ik mijn geld terug had. Na meerdere malen bellen en aandringen. ik heb sterk het gevoel dat mijn nog relatief jonge cellen in een gereviseerde accu van een ander terecht zijn gekomen en dat ze mij liever een nieuwe of andere gereviseerde accu wilden verkopen. Een zeer vraag-waardige gang van zaken!

netjes goed correct.

netjes goed correct.

In een woord geweldig.

Boven verwachting hoe alles is gegaan. Niets aan toe te voegen. Contact en Verzending prima geregeld.

Super. bedrijf

Heel vriendelijk En super blij met mijn gereviseerde accu's

prima verzorgd doet zeer goed we zijn er blij mee

prima verzorgd doet zeer goed we zijn er blij mee

Ik ben zo blij!

Een defecte accu, verouderd model (niet of nauwelijks meer leverbaar) kon geheel gereviseerd én opgewaardeerd worden. Mijn fiets is weer als nieuw, en beter nog, met een grotere actieradius. Instructies voor verzending en informatie over tijdpad waren helder gecommuniceerd. Extra: goede adviezen over de her-ingebruikname. Geweldige service.

Kwam beter als nieuw terug

Ik kan langer rijden dan ervoor

super geregeld

duidelijk uitgelegd, service volgens afspraak prima resultaat ook

opvolging prima, resultaat batterij even wachten?

De administratieve opvolging was prima. Factuur toegestuurd achteraf, info geven, manier van verpakking super allemaal. Voorlopig laat de batterij nog even twijfel, ik kan 65 km fietsen een een revisie van 17kwh, nog te weinig......driemaal volledige ontlading en lading. Mijn vrouw geraakt aan 85 km, zelfde op- en ontlading. Hopelijk gaat dit nog flink de hoogte in van de zomer. Twee jaar garantie geeft dan ook een zekerheid. Wordt vervolgd.........

Erg blij mee

Het voelt nu weer vertrouwd om met de bakfiets op pad te gaan, dus erg blij mee

Zeer tevreden, ook accu snel klaar ! kunnen weer fijn fietsen !

Vorig jaar mijn accu, en febr. j.l accu van mijn vrouw ge upgrade. Alleen tegen mij werd gezegd : een keer helemaal leeg rijden en tegen mijn vrouw werd gezegd 5 x leeg , dus dat is nog even een dingetje ?

een vlekkeloze operatie

Het proces liep precies als geschetst op de web-site, zeer accuraat. Bij ingebruikname van de accu, gaf de indicator een bereik van 75km aan in plaats van de vroegere 108km. Ook bij gebruik, liep het bereik precies terug met het aantal afgelegde kilometers. Echter, onder 9 km bleef de accu leveren en wel nog 40 kilometer voordat de accu begon te haperen. Dat betekent dat het bereik niet is afgenomen zoals ik initieel vreesde. Ik heb prettig gecommuniceerd met de klanten service die goede informatie hierover gaf.

Snel gerepareerd

Duidelijke website zowel type accu, prijs en het vervolg traject, versturen gratis, melding als de accu is binnen gekomen, snelle reparatie, melding als de gerepareerde accu, terug wordt gestuurd en met track/tracé en met een snelle en vriendelijke koerier. Duidelijke handleiding erbij gestuurd, als men de fietsaccu gaat gebruiken. Het resultaat is buiten verwachting, meer kilometers.

Voor mij was het ´n zeer aangename verrassing, wat betreft communicatie , service en stiptheid. Jullie zijn top !

Tot nu toe uitstekend

De accu doet het prima.

Prima.

Vanaf het eerst contact is het prima verlopen. Duidelijke beschrijving van het totale pakket. Het resultaat van de accu revisie kan ik nog niks over zeggen , maar wel dat het er goed uit ziet. Nog te weinig mee gefietst.

Ik ben zeer tevreden tot nu toe

De vooraf gegeven informatie over de duur van de revisie was goed en klopte. De beschrijving voor de ingebruikname na de revisie is duidelijk.

Enschotsestraat 56

5013 BD Tilburg

Over Fietsaccu-revisie.nl

De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.