Goede service en vakmensen

Mijn accu van Amslod is heel goed gereviseerd en doet het weer perfect! Hele vriendelijke en attente mensen. Ook na een probleem hebben ze keurig gereageerd en het opgelost.

Heel vriendelijk en snel

Prima geregeld!

Na een telefoontje is alles heel duidelijk uitgelegd. Ik kon alles snel regelen en ik kreeg mijn accu vlot weer terug. Ik had verwacht dat de accu nog wat meer capaciteit had, maar de accu functioneert wel weer helemaal optimaal!

batterij geeft terug meer capaciteit

Ik kon de fiets nog niet 5 x leegrijden...

Accu tweede leven. Bij storing na reparatie binnen de garantie weer in orde gemaakt

Slecht, slecht, slecht

Accu in okt. 2019 gereviseerd helaas na 2 jaar en 1 maand defect, garantie van 24 maanden voor A klasse cellen is niet van toepassing. Wel €75,= voor onderzoekskosten en verzendkosten. Kies voor zekerheid niet, niet dit bedrijf.

Werden vriendelijk ontvangen, goed geholpen

Accu revisie uitgevoerd onder motto doen wat zij beloven.

Uitvoering en levering accu onder motto doen wat zij beloven.

Boven verwachting

Duidelijke introductie en prijsgeving. Snelle reactie na eerste conclusie. Vervolgens snelle teruglevering.

Bedrijf dat in mijn geval goede adviezen geeft en afspraken nakomt

Wij zijn goed geholpen en alles is precies gedaan zoals afgesproken

Erg tevreden over dit bedrijf

Goede en snelle service.

Erg goed in probleem oplossen

Mijn Amslod accu door hen laten upgraden en reviseren. Helaas moest hij 2x teruggestuurd worden, maar al die tijd waren ze erg klantvriendelijk en zochten naar oplossingen. Uiteindelijk het probleem opgelost en ik heb nu weer een zeer goede accu! Ik vind het goed dat ze het niet opgaven en de accu afschreven, maar echt aan het werk gingen op zoek naar antwoorden!

Super bedrijf

Super bedrijf met goede afspraken, service en hulp bij vragen.

Goede en precieze afspraken en levering. Profijt voldoet tot nu toe uitstekend.

Boven verwachting.

in één woord: uitstekend

GOED ADVIESEN GOED GEREPAREERD

GOED

Capaciteit als vanouds. Helaas is de indicatie van de Flyer fiets niet optimaal meer. Bij 9 % capaciteit, 0 km actieradius, kan er nog ruim 25 km gefietst worden.

heel fijn, goede service, wat men beloofd krijg je.

Fijn dat mijn fiets voor een redelijke prijs weer lekker electrisch rijdt.

Ik heb heel goede ervaring met dit bedrijf

Correct in communicatie, prima hersteld opgeladen en retour ontvangen

Prima gedaan. Accu is weer prima. Ook de service is uitstekend.

I

Ik ben zeer tevreden over de gereviseerde accu en de vriendelijke behandeling.

Zeker de moeite waard om je oude accu te laten reviseren. Goede service en goede prijs-kwaliteit verhouding.

De belofte die zij gaven is uit gevoerd.

De kilometers zijn nu wel meer dan eerst. De bezorging en terug levering zijn allemaal correct gedaan. Ik zou deze firma aan iedereen aanraden.

Okee

De eerste paar keer ben ik gaan laden toen de accu op het display leeg was. Daarna heb ik de accu echt leeggereden. Ik heb deindruk dat hij wat korter meegaat dan vroeger maardat zou ik moeten testen. Verder heel te vreden!

Enschotsestraat 56

5013 BD Tilburg

Over Fietsaccu-revisie.nl

De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.