Doet wat je verwacht. Duidelijke communicatie Goede prijs. Voldoende info. Correcte levering. Accu werkt weer prima.

De afhandeling was goed

Heb de accu vanwege het weer nog niet kunnen testen

Service is goed, communicatie uitvoerig en duidelijk, accu is inderdaad weer helemaal op en top in orde en levert wat er beloofd wordt.

vlotte en duidelijke afhandeling van de fietaccu

Ik heb de fietsaccu laten reviseren omdat de actieradius maar 30 km was en ik snel moest bijladen. Na de revisie was de actieradius 44 km. Ik moet toegeven dat s'winters de accu niet optimaal functioneert van wegen de kou. Hopelijk verandert dit wel in de zomermaanden. De actieradius is gemeten nadat de accu was leeg gereden en na kalibratie met de display.

Accu werkt weer top! Snelle goede service en handig te volgen vanuit huis

van begin af aan vlot verlopen

goede duidelijke website, juiste instructies, het hele proces liep gesmeerd. ook werd duidelijk gecommuniceerd wat er nog verder aan de accu mankeerde (afgebroken contacten bij stekker aansluiting). al met al geweldige service.

Vriendelijk kundigbedrijf

Een niet meer te verkrijgen accu naar wens gereviseerd. Nu nog inrijden en hopelijk nog jaren plezier van de fiets.

Prima en snelle service waarbij reparatie proces leuk wordt weergegeven

Fietsaccu aangemeld, snel verzend informatie ontvangen. Goed geïnformeerd nadat bij ingangscontrole bleek dat printplaat defect was. Alles netje verholpen en accu weer als nieuw terug ontvangen.

Weer prima ondersteuning

Na diepte ontlading van 6 jaar oude batterijen nu weer krachtige nieuwe batterijen die sterk ondersteunen

Je meldt de reparatie aan, krijgt vervolgens een kant en klare set documenten voor het versturen van je accu en vervolgens kun je elke stap in het reparatieproces volgen. Accu doet het weer prima. Ben erg blij.

Fixed my problematic Vanmoof battery

Such a relief after Vanmoof went into receivership- my battery was still under warranty but would not charge after the winter. Fietsaccurevisie.nl fixed it - very grateful! And worth the €250

Ik ben goed geholpen.

Opsturen, terug ontvangen. bijbehorende instructies: alles voor een 87-jarige goed te doen en te volgen.

komen afspraken NIET na

Accu met weinig vermogen meer, opgestuurd , accu terug gekregen ,deed display en achterlicht niet goed meer , nog 2 keer opgestuurd geen succes. afgesproken dat ze filmpje zouden maken waar te zien was dat de accu het bij hun wel goed deed . Hebben ze NIET gedaan . ze hebben gewoon de nieuwe cellen eruit gehaald en ons de accu terug gestuurd ,wat NIET volgens de afspraak zat , nu hebben we een accu die NIETS meer doet(lege huls) .Ze waren ook te beroerd om het gehele bedrag terug te storten ....

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Ik kwam bij fietsaccu-revisie terecht toen ik redelijk ten einde raad was met het slot van mijn accu. Het werkte namelijk niet meer en de fietsenmaker wilde er niet aan sleutelen. Fietsaccu revisie wilde dit wel! Ondanks dat het een kleine reparatie betrof mocht ik de accu op hun kosten versturen van Voorburg naar Tilburg. Het bleek echter toch best ingewikkeld, want uiteindelijk heb ik de accu 3x moeten opsturen voordat alles gefixt was. Toch blijf ik bij de 5 sterren, want de medewerkers waren stuk voor stuk zeer attent, geduldig en behulpzaam. En ik ben dan ook heel dankbaar dat ik nu weer van mijn fiets (inclusief accu;) kan genieten! Hartelijk bedankt!!

Prettige communicatie, snelle service

Duidelijke communicatie per mail. De accu wordt netjes verpakt geleverd. Achteraf betalen. Het bedrijf doet wat het beloofd!!

Goed geregeld

Of alles werkt weten we nog niet ivm een periode van ziekte en blessures

Tot nu toe zeer tevreden.

Goeie ervaring.

Top bedrijf

Top bedrijf, goede service en goedkoper als een nieuwe accu

Vanaf mijn telefoon voor afspraak tot aanheft ophalen van de accu was alles netjes, duidelijk en goed geregeld.

geweldige service

Na een telefoongesprek de afspraak gemaakt om de oude accu te brengen. Binnen 14 dagen zou de nieuwe klaar liggen. Inderdaad was dat ook. Ik ben zo blij met de nieuwe accu, want nu kan ik veel verder fietsen. Doordat de accu een groter vermogen heeft kan ik makkelijk 75/80 km halen. Ik ben zeer tevreden en kan deze zaak zeker aanbevelen. Fantastische mensen die alle geduld hebben en heel erg vriendelijk en behulpzaam zijn.

VanMoof accu geeft meerdere errors aan waardoor de fiets niet meer te gebruiken is, na de op een zeer nette manier teruggezonden accu geinstalleerd te hebben werkt de fiets weer 100%, helemaal Top!

het duurde wat langer

verder alles netjes geregeld

Mijn accu is goed gereviseerd en ik heb tegen mijn vrouw gezegt als de jouwe ook slecht word sturen we hem ook op naar jullie Ben zeer tevreden

Prima maar duurde iets langer dan vermeld was op de site

Alles was goed te volgen. Heb de accu nu 2x opgeladen Alles werkt goed nu nog ervaren wat de maximale rijafstand is op de accu

Altijd een oplossing.

Waar anderen al snel zeiden niets meer te kunnen doen voor mijn bosch-accu, bleek fietsaccu revisie als enige de bms te kunnen repareren/ vervangen. Een regelrechte schande dat Bosch zelf niets kan doen! Ik ben zo blij met uw bedrijf; nieuwe (bosch) accu kopen of 175€ voor deze reparatie, dat scheelt alles.

Enschotsestraat 56

5013 BD Tilburg

Over Fietsaccu-revisie.nl

De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.