Eenvoudig en snel geregeld

Vond de accu wel erg ruim verpakt bij retour ontvangst.

Goede service en kwaliteit

Na enig zoeken en keuze maken ook financieel wat toch wel een uitgave is Heb ik gekozen voor fietsaccu-revisie.nl Hier krijg je de juiste instructies voor het versturen en laten reviseren fietsaccu En de kwaliteit is prima accu op dit moment sterker dan voorheen

Goede service en advies.

Na telefonisch contact is alles vlot gegaan.

Duidelijke instructies betreft opsturen Snelle service Kortom aan te raden

Accu werkt goed

Na revisie is de accu weer goed.

Order, opzenden en retour sturen ging allemaal goed. Wel is vreemd, maar dat is gemeld, is de batterij-aanduiding: die is bepaald niet betrouwbaar meer. Al na enkele kilometers is het eerste lampje al uit en de rest volgt snel. Je kan heus een eind doorfietsen maar ik denk niet dat ik de 80 km haal. Dat vind ik eerlijk gezegd redelijk mager. Ik fiets gewoon door tot de fiets het opgeeft, maar ik zie de uiteindelijke capaciteit niet als heel erg geweldig.

Ben heel tevreden met de revisie van mijn. Fiets accu

Zoals afgesproken en snel...thx

Top...

Geweldige begeleiding hoe je iets op moet sturen. Je krijgt alle papieren met uitleg. Vol dat, het wordt super goed uitgelegd. Keurig op de beloofde tijd terug. Een heel klein minpuntje. Als het in de winter is zoals bij mij het geval was, en de accu komt terug, wordt 's-avonds laat bezorgd. Maar verders nogmaals super.

De accu functioneert weer perfect

Snelle service en goede kwaliteit

Prettig zaken doen

Goede instructies zowel de mogelijkheden voor de revisie als ook de aanwijzing voor het inlezen van de nieuwe accu. Accu is als nieuw. En dat voor minder dan de helft van de nieuwprijs. Mijn Flyeris 950 euro nieuw. Ook na vele km voldoet de accu zoals behoort.

Goede service en goed resultaat

Goed advies en service

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Snelle en precieze afwikkeling

Aan de verzending ging een telefonische toelichting vooraf om vast te stellen of het voor deze accu loonde. Versturen en ontvangst verliep prima. Bij ingebruikname was een uitvoerige instructie aanwezig. Vijf maal helemaal leeg rijden is wel een dingetje, als je de fiets voor langere afstanden gebruikt en het naast de fiets wandelen tot een minimum wilt beperken. Hoe dan ook: het aantal km's op een volle accu neemt nog steeds toe.

top sevice

Snelle service en goede accu terug

Herstelling is ok . Service is ok !

zeer snelle service

zeer snelle service en goede uitleg wat er mogelijk was

Ben zeer tevreden, kan weer fijn fietsen

Perfect hersteld!

Batterij gaat veel langer mee! En dit voor een redelijke prijs!

Ik kan maar weinig kilometers rijden op mijn gereviseerde accu

Beste mensen, Als ik dit had geweten had ik liever een andere accu en verbinding tussen accu en fiets gewild. Ik heb een Zwitserse flyer fiets met een oude accu die niet nieuw geleverd kon worden en deze is gereviseerd maar met weinig power als ik kijk naar de kilometers. Liever had ik een andere oplossing gegeven de kosten van ruim 300 euro gehad, Groet Thomas

Goede geleverde dienst

Heel tevreden over de geleverde en beloofde dienst

Betrouwbaar zaken doen zoals het hoort.

Geachte heer/mevrouw, Bij de wil ik een bijzondere dank uitspreken zoals de procedure wat betreft de revisie van mijn fietsaccu is (zeer goed telefonisch geïnformeerd, communicatie tijdens reparatie en verzending zeer goed verlopen van A tot Z super. CHAPEAU !! M.V.G. H.Borghans

Kwaliteit én Service

Levert wat er verwacht wordt. Eventuele problemen worden opgelost via kundig advies op afstand, of met een degelijk retour systeem.

Hele goede ervaring

Was er een beetje voorzichtig mee. Iets opsturen en maar afwachten. Maar volgens de richtlijnen heel netjes afgehandeld en telefonisch ook heel goed bereikbaar. Ook volgens de afgesproken tijd geleverd. Top. Accu functioneert ook super, ze kan er verder op fietsen zo als gezegd.

Super en super klantvriendelijk

De accu is zo goed ik weet zeker dat hij zelf beter is dan een nieuwe accu in mijn geval was mijn accu zo oud dat er geen nieuwe te bestellen was heb me accu laten reviseren en is nu top mijn zoon fiets er iedere dag 30 km mee en de accu is nog bijna vol super bedankt

Enschotsestraat 56

5013 BD Tilburg

Over Fietsaccu-revisie.nl

De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.