Grotere capaciteit dan de orginele accu

Maar als hij op 50% is zwakt hij af en kracht neemt duidelijk af en is het onduidelijk hoe lang je nog kunt fietsen omomdat de display aangeeft dat hij praktisch leeg is.

Correct en goede service

Ik heb een fietsaccu gekocht voor een E bike van 6 jaar oud. De fiets werkt zo goed als nieuw.

Werkwijze goed, eindresultaat wat minder.

Heldere website, instructies, afhandeling. Binnen de termijn etc. Procedureel alles op orde. Ondanks dat ik me aan alle instructies heb gehouden vind ik de capaciteit van de gereviseerde accu (met upgrade) nauwelijks toegenomen. Jammer dat er er geen check/diagnose mogelijk is. Met de ervaring van nu had ik een nieuwe accu gekocht.

Uitstekende ervaring, duidelijkheid van begin tot eind. Snelle service, volgens afspraak

Komt goed en snel en compleet over bij de klant.

Hebben 2 zelfde fietsen dames en heren model. Allebei de accu's vernieuwd en dit is ons goed bevallen. Wij kunnen weer km maken. De prijs is nog wel aardig hoog maar stukken goedkoper dan een nieuwe accu of erger nog.... een nieuwe fiets. Onze fietsen zien er na 7 jaar nog goed uit en weer tip top betreft de actieradius. Wel jammer dat de accu lampjes van 1 fiets nu geen duidelijke uitslag geeft hoe vol de accu nog is. Ze branden allemaal vol terwijl de accu wel minder wordt na het fietsen., dus je moet de dagteller op nul zetten nadat je de accu weer heeft volgeladen. En naar verloop van tijd weet je wel ongeveer hoeveel je ermee kunt fietsen ( jammer) terwijl bij de 2e fiets die gelijk is, de accu aanduiding wel werkt.

Ze doen wat ze beloven

Goed advies en correct uitgevoerd

Doen wat ze beloofd hebben

Levertijd was oke. Enkel probleem met mijn computertje

De accu werkt weer als vanouds.

Snelle accurate reparatie van mijn Flyer accu en zeer vriendelijke medewerkers. Ik fiets weer met veel plezier lange afstanden.

Mijn accu en het contact met het bedrijf is top ook snel Het enige min punt was de chauffeur die de accu kwam afleveren s'avonds laat dat vind ik niet erg maar hij zette de accu in de lift naar 7 hoog en weg was hij en op dat moment was er niemand die de accu uit de lift kon halen door omstandigheden moest ik kruipend de accu halen uit de lift de accu heeft daar een kwartier gestaan gelukkig stond hij er nog.

goed en duidelijk advies, accu niet zoals ik verwacht had helaas.

Ik heb een fietsaccu laten reviseren en ook laten upgraden. Mijn ervaring is echter dat ik er niet meer maar minder mee kan fietsen, met hetzelfde fietsgedrag. Dit is echt teleurstellend.

De totale afhandeling was prima in orde,alleen het probleem was niet opgelost.

Tot nu mag ik niet klagen en werkt alles naar wens in zo verre bedankt

Een batterij laten upgraden levert nog geen nieuwe batterij op

Een oude, kapotte batterij van 400W laten ombouwen tot een batterij van 500W is een half succes gebleken, want de actieradius blijft de helft van die van een nieuwe batterij 500W. Een teleurstelling. Maar anderzijds heb ik voor het ombouwen ook maar de helft van een nieuwe batterij betaald. ;-)

Doen wat ze beloven

Prima service, goedeprijs Duidelijke uitleg hoe het werkt duidelijke site Prima bedrijf kom er zeker terug

Betrouwbare accu zonder de verhoopte kms te bereiken....

Accu zoals door jullie voorgeschreven in gebruik genomen (3x volledig opgeladen en daarna volledig uitgeput) Toch ondervind ik dat de batterij na volledig te zijn opgeladen in de beste omstandigheden met moeite +/- 65km assistentie biedt... Lijkt mij weinig voor 522kW

Niet veel verbetering

Snelle service maar helaas vond ik het de investering niet waard. Nauwelijks verbetering daar ik wel de richtlijn '5x accu leegrijden' heb opgevolgd. Inmiddels heb ik een originele nieuwe accu gekocht en nu ga ik weer fluitend op pad. Een leerzame ervaring...

Perfecte communicatie. Snelle handeling. Prijs is wel aan hoge kant maar accu cellen zijn gewoon prijzig dus geen gejammer

Goed bedrijf

Afspraken/verzending allemaal goed. Communicatie met het bedrijf was goed. Ik heb echter een ding gemist, ook niet naar gevraagd. Toen ik de gereviseerde accu terugontving was er een uitgebreide beschrijving bij en toen las ik dat het display mogelijkerwijs niet meer zou corresponderen met de "vulling" van de accu. Dat is bij mij het geval. Na ca. 30/40 kilometer blijft het laatste blokje knipperen en heb ik geen idee hoeveel kilometers er nog resten. Ik zou als ik dat van te voren geweten had, deze niet meer laten reviseren. Ik zou gevraagd hebben of dat bij aanschaf van een nieuwe accu ook het geval geweest zou zijn. Zo niet zou ik daar voor gekozen hebben.

goede oplossing

de revisie is een goede oplossing.

Correct geregeld

Voldoet aan mijn verwachting.

Geweldige service!

Keurig en correct voor een schappelijke prijs. Alle informatie mbt de accu en levering was enorm duidelijk. Erg professioneel!

prima service, goed werk

Goede voorlichting over het opsturen van de accu, het verloop van het reviseren en de terugzending. Alles klopte,

De fietsaccessoires doet het beter als ooit tevoren.

De fietsaccessoires doet het beter als ooit tevoren.

Met aanloopprobleem, maar goede nazorg

Er waren wat aanloopproblemen na de revisie, waardoor de accu twee keer opnieuw moest worden nagezien, maar toen was het ook goed. De respons van het bedrijf was goed. We zijn uiteindelijk blij met de revisie. De fiets gaat weer als een speer.

Fijn bedrijf dat afspraak nakomt

Fijn bedrijf kundig en zeer vriendelijk aan de telefoon tot nu zeer tevreden met de accu

Enschotsestraat 56

5013 BD Tilburg

Over Fietsaccu-revisie.nl

De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.