PARFAIT

J'ai expédié, à mes frais, ma batterie Tranzx de France. Je l'ai récupérée environ 15 jours après. La capacité est passée de 11.6 Ah à 17 Ah. Travail impeccable et sérieux, malgré un bloc batterie soudé Malgré l'expédition à mes frais, (c'est pris en charge gratuitement uniquement au Pays-Bas) la mise à niveau de ma batterie m'a couté environ 30% moins cher qu'en France. J'ai un autre VAE sur lequel la batterie Bosch commence à avoir des faiblesses, je sais où je la ferais mettre à niveau.

Prima alternatief

We lieten onze Trek Bionx accu reviseren bij Fietsaccu-revisie.nl, dit omdat er geen nieuwe originele accu's van Bionx meer te verkrijgen zijn. De revisie was op een redelijke termijn voltooid en we hebben na de revisie weer een normale actieradius. We fietsen al weer meer dan een half jaar met deze accu, zonder problemen, een garantie van 24 maanden is netjes meegenomen.

Fijn dat weer een goede fiets accu, maar nu een paar maanden verder heb ik het gevoel dat hij weer energie gaat verliezen.

Vaag bedrijf, heb mijn werkende accu nooit weer gezien.

Ik heb mijn prima werkende accu van twee jaar oud opgestuurd met als doel capaciteits uitbreiding. Na een maand werd ik gebeld dat mijn accu niet door “de test” kwam. Ik zou mijn geld en lader terug krijgen, accu foetsie! Na veel aandringen en meerdere gesprekken met ‘de leidinggevende’ werd mij aangeboden om een nieuwe accu te kunnen kopen met €300,- korting (dit is toevallig het btw bedrag). Ik heb hier voor bedankt. Erg teleurgesteld in dit bedrijf!

goede, accurate service

snelle levering, prima accupakket dat meer vermogen opbrengt dan mijn oude pack tegen redelijke prijs

Tot nu toe prima

In begin was het effe wennen, na 5 diepontladen , maar na deze periode begon het steeds duidelijker te worden dat de actieradius groter werd dan in het begin,

Alles uitgevoerd zoals beloofd.

Het verhaal over accurevisie op de site doorgelezen, de zaak aangevraagd, accu opgestuurd, binnen de gestelde tijd retour. Conform instructies in gebruik genomen en het resultaat is verbluffend.

Revisie fietsaccu zeer geslaagd

Duidelijke info over het gehele revisieproces, vanaf opsturen tot en met terugsturen na revisie en prijs, top!

Super, ik fiets weer lange afstanden

Fijne samenwerking, alles prima geregeld en de eind resultaten zijn zoals beloofd. Mijn ervaring :Top? Een aanrader!!!!

Wij zijn zeer tevreden. De accu werkt weer prima.

Geweldig de bike is weer als nieuw. Lange rit geen probleem.

Had er meer van verwacht

Mijn accu was uiteindelijk niet te reviseren, de informatie gevolgd die op de site stond, zilveren schroeven en het accu serienummer begon niet met ‘38’ (Mijn accu is een Gazelle Innergy Zilver Typenummer: 998002303 word gebruikt in een Gazelle Innergy Medeo Excellent XT fiets uit 2011) Een tip die ik wil meegeven voor diegene die de accu gaat opsturen, kijk eerst zelf of deze niet is ingegoten met epoxy, scheelt een hoop opstuur werk. Verder deed mijn accu het helemaal niet meer nadat ik deze terug kreeg, terwijl die het wel heeft gedaan. Het gaat mij om het principe dat je iets werkend opstuurt en je krijgt het defect terug. Wel heb ik netjes (en snel) mijn geld teruggehad. Betaling en verdere informatie is wel uitstekend.

wat een geweldig bedrijf TOP

Mijn accu laten reviseren perfect en snel. Na 1/2 jaarkreeg ik problemen, contact gehad, gebeld en goeie info gekregen. Na een maand deed hij niet meer opladen, nieuwe lader besteld bij ander bedrijf ,geen resultaat. Accu opgestuurd en laten controleren, accu bleek goed te zijn dus 2 laders bleken defect , gewoon domme pech. Telefonisch contact gehad en ze hebben me alles goed uitgelegd, Ze hebben mijn accu snel weer retour gestuurd zonder kosten, dus zeer duidelijk, klantvriendelijk , gewoon een Top bedrijf, Ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen.

Accu functioneert weer goed!

ook goede uitleg over hoe een accu werkt en hoe je de levensduur van de accu kunt verlengen

Alles volgens afspraak geleverd snel en goed.

Keurig werk

Fietsaccu-revisie levert goed werk. Onze accu's waren heel snel leeg. We besloten gelijk ze te vervangen door krachtiger accucellen. De verzendkosten voor de aanlevering en terug levering was in de prijs inbegrepen. De accu's kwamen binnen de geplande tijd terug en voldoen tot nu toe prima.

Zeer slecht

MC accu waarmee nog op vol vermogen 30 km gefiets kon worden opgestuurd voor een revisie en upgrade. Let wel geen enkele ander probleem aanwezig. Nadat ik geinformeerd had hoe het staat met de accu kreeg ik te horen dat deze defect was en NIET te repareren. Onreviseerbaar want BSM defect. Das vreemd, je stuurt een goede accu op. Als men deze voortijdig had getest was gebleken dat er geen probleem was. Persoonlijk denk ik dat er te ruw mee wordt omgegaan tijdens de demontage en verwijderen van de accu's en daardoor deze BSM defect is geraakt. Bij navraag wordt er gezegd ja kan gebeuren en staat ook in de kleine lettertjes. Maar ja daar reken je niet op als je een redelijke accu opstuurd. Nieuw is niet meer leverbaar want de fabriek is afgebrand en iets anders kunnen ze niet voor je regelen. Is vast ergens een " oude" MC met evt schade waar een nog bruikbare accu in zit voor revisie maar dat mag je zelf gaan regelen. Conclusie, zit nu met een waardeloze fiets welke niks meer waard is, nieuwwaarde €3.000,= kan dus een andere/nieuwe gaan aanschaffen. Kan je vertellen daar wordt je niet echt vrolijk van zo een week voor je vakantie. Note aan leverancier: commentaar is overbodig, je zal het gelijk hebben over " had je de kleine lettertjes maar moeten lezen en ja dit kan gebeuren", dus bullshit.

geweldige oplossing voor accu's als deze versleten zijn

Daar mijn fiets steeds minder ondersteuning kreeg,heb ik mijn 2 accu's laten aanpassen. Na terug komst van de accu's,is de ondersteuning weer prima

Goed werk geleverd, zonder meer!

De accu is weer snel hersteld ,hij doet het weer prima.snelle service en goed betaalbaar.

Tevreden

Alles verliep voorspoedig en de accu werkt weer goed

Accu is weer als nieuw

Accu is werkt weer prima. Grotere actieradius als daarvoor

Prima service en communicatie

Snelle en verzorgde dienstverlening

prima communicatie

tot nu toe doet de accu het voortreffelijk

Super netjes geholpen en snelle afhandeling top!!

Ga zeker nog gebruik maken want heb veel klanten met ebikes

Enschotsestraat 56

5013 BD Tilburg

Over Fietsaccu-revisie.nl

De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.