Snelle oplading en levering.

perfecte aanpassing

Verder geen commentaar .

tevreden

Op het display geeft aan dat een accu kleiner afstand kan bereiken. Jn de praktijk haal je wel de afgelegd kilometrs

Niet een zin maar een woord. GRANDIOOS !1

Uit mijn accu haalde ik vanaf het begin niet meer dan 28 km, terwijl de leverancier Matrabike 75 km beloofde. Diverse pogingen om de accu normaal te laten functioneren leidden alleen maar tot ergernis. Totdat ik na jaren maar besloot de accu te laten reviseren. Aanmelding, verzending en reparatie verliep vlekkeloos. De eerste rit met de nieuwe accu leverde 83 km op, terwijl ik de accu niet heb ontzien. Ook de volgende ritten konden de accu niet binnen 70 km leegmaken. Topbedrijf en voor wat betreft de service; geen idee. Mijn accu is weer top en gaat hopelijk nog jaren mee. Een aanrader voor iedereen die zich aan een te slappe accu ergert.

Meer kilometers er op fietsen

Had een grotere actieradius verwacht.

Super gedaan, heel tevreden

Alles is verlopen zoals er op de website stond, zelfs tussentijdse update gekregen. Het was het wachten waard en kan weer heerlijk fietsen. Herstellen en upgradeden stuk goedkoper dan nieuwe

De accu werkt perfect en we zijn heel tevreden over het hele plaatje van afwerking.

Zie boven.

hij werkt tot nog toe fantastisch

Volte afwerking.

Reparatie aan accu correct afgewerkt

De toezegging van de revisie is correct en volgens tijdschema afgewerkt. We hebben nu 4 keer de accu leeggereden en opgeladen, het geheel werkt tot nu toe prima. Wij danken het bedrijf voor de juiste hulp.

Goede correcte service

Service correct en ok. Kwaliteit van de herstelde batterij lager dan verwacht.

snelle afwerking en weer goed werkende accu.

zie hierboven

Werkt perfect

Geniet ban mijn fietstochtjes, zonder angst dat ik met een lege accu kom te zitten! Fietsaccu waren duidelijk over de mogelijkheden en duidelijk in het gebruik

Tot nu toe doet de accu het prima, ik fiets niet zo veel kilometers meer vooral in de winter minder fietsen.

Netjes en volgens afspraak geleverd

Zeer positief. Na het ontvangen van een prijsopgave de afspraak gemaakt. Alles opgestuurd en netjes gereviseerd terug ontvangen.

Prima service en resultaat.

Prima service en resultaat

zeer correcte houding na probleem met verzending

Bij aankomst bij Fietsaccu-revisie bleek de accu uit de verpakking te zijn verdwenen. Dat moet tijdens het vervoer zijn gebeurd. Fietsaccu bood hierop aan een oude accubehuizing te gebruiken en die voor mij in orde te maken. Zeer prijzenswaardige houding die je tegenwoordig nog maar zelden ervaart. Top Fietsaccu-revisie!!. De accu en lader zijn inmiddels in goede orde retour ontvangen. Nogmaals dank.

Heel tevreden over de uitstekende service!

Uitstekende begeleiding en uitleg gekregen via email en folder van hoe we onze batterij bij jullie konden laten reviseren . Hebben jullie reeds aangeprezen bij vrienden en familie en onze fietsenwinkel.

De eerste keer leeggereden De tweede keer gaat er aankomen en kijk ik hoeveel kilometer ik er meer kan rijden Rijd lekker met een verhoogde ampère Vr gr

prijs en levering zoals werd beloofd

Prijs en leveringstermijn werden stipt gevolgd. Zeer tevreden ook van upgrade van de batterij. Autonomie van fiets is nu pak groter.

Zeer goede service

Na revisie ben ik een jaar later super geholpen met een kleinigheidje. Gewoon top service!

Onvoldoende

2x afspraak wanneer de accu klaar zou zijn niet nagekomen. Gereviseerde accu werkte niet. Lag aan opvoersetje . Opvoersetje verwijderd en nog hetzelfde probleem. Normaal activeer je de accu met de display. Bij toeval drukte ik op activeerknop van de accu, die je normaal nooit gebruikt. Probleem opgelost. Had meer professionele aandacht verwacht.

Hij doet het prima al een paar honderd kilometer mee gefietst

Hij doet het prima erg tevreden

Prima professionele service

Alles wat vooraf wordt toegezegd komt men na. Uitstekend hoor. De gereviseerde accu , met upgrade , werkt perfect.

goed werk geleverd / binnen 14 dagen retour / veel fietsplezier weer !!

zie bovenstaand.

zoals het hoort ....maar dan nog even beter

Ben goed geholpen, met een paar dagen de gerevideerde accu in huis. Prima transporteur door wie je duidelijk gewaarschuwd wordt wanneer /hoe laat hij voor de deur staat. Accu gemonteerd en fietsen maar.

Enschotsestraat 56

5013 BD Tilburg

Over Fietsaccu-revisie.nl

De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.