Zeer service gericht

Had paar maal contact gehad met fietsaccu-revisie. Werd altijd vriendelijk en professioneel geholpen door Teun. Alles ging als afgesproken ben uiterst tevreden. Mijn gereviseerde accu was snel gereed en netjes aan de deur geleverd.

Goed geregeld, accu werkt weer goed.

Je wordt goed op de hoogte gehouden en ze komen de afspraak na, de accu werkt weer goed, we kunnen weer jaren vooruit.

prima product

Gewoon goed!

Ik heb de accu’s nog niet echt goed kunnen testen, mede door de weersomstandigheden... Ik ga ervan uit dat ze gaan doen waarvoor ze gereviseerd zijn ;) Zo niet? Dan zullen zij zeker met een passende oplossing komen. Reactie, actie en adequaat reageren dat is Fietsaccu-revisie! Aan te bevelen dus!

Een hele verbetering!

Mijn 5 jaar oude accu is gereviseerd en doet het nu veel beter. In de zomer heel wat km's gemaakt, nu in de winter gaat het wat sneller leeg.. Service was prima. Door corona iets langer moeten wachten, maar het is zeker de investering waard!

prima, professioneleservice

Vanaf het eerste contact wekt het bedrijf een professionele en betrouwbare indruk. De fietsaccu presteert weer als nieuw.

Geen losse woorden maar daden

Prima en duidelijk service. Afspraken werden prima nagekomen

Het bereik valt een beetje tegen

Ondanks we een wat hoger jadading cellen hebben besteld valt het bereik wat tegen 30 a 40 km.

Super tevreden.

In het begin wad ik wat wantrouwig, omdat je ook slechte verhalen hoord. Het tegendeel mag gezegd worden en ben nu super tevreden, er moest ook nog een nieuwe display gemonteerd worden, waardoor de fiets nu weer 100% gebruikt kan worden en ik er veel plezier mee kan beleven. nogmaals bedankt. met vriendelijke groet, Egbett de Jonge.

Alles oké

3de maal aankoop zeer tevreden

Klantvriendelijk

Werd persoonlijk ontvangen en kreeg de nodige uitleg. Werd nadien verzonden en werkt prima.

Juiste uitleg

Je krijgt wat is beloofd

Super super

Man aan telefoon heeft het mij super goed uitgelegd . Blijf erg vriendelijk toen ik wat moeite had met de computer .Accu doet het prima blij dat ik gekozen heb voor een zwaardere accu . Mijn fiets heeft nog nooit zo goed gelopen. Hartelijk dank er voor

Prima service.

Prima service. Bedrijf komt afspraken na.

Geweldige ervaring qua service.

In oktober 2020 mijn accu opgestuurd om te reviseren. Bij teruggave de handleiding doorgelezen,precies gedaan wat er gevraagd werd. De accu 5 x leeggereden en weer opgeladen. Toch was ik niet tevreden over het resultaat. Kontakt opgenomen met Fietsaccu-revisie. Die adviseerden om de accu inclusief.lader weer op te sturen zodat zij konden kijken waar het probleem zat. Na 4 dagen kreeg ik een telefoontje,de accu gaf de volledige waarden van revisie aan,alleen was de elektronica in de accu dusdanig beschadigd dat de accu niet meer volledig goed zou kunnen functioneren. Ze boden zonder omweg aan om het betaalde bedrag (€ 324) terug te gaan storten. De accu werd vernietigd. Fietsaccu- revisie is een bedrijf dat zijn algemene voorwaarden naar de klant toe 100% nakomt. Chapeau.!!

Accu is goed geüpdatet en voldoet prima.

Toch iets teleurgesteld...

Zoals aangegeven vijf keer de accu helemaal leeggereken. Ook na de vijfde keer blijft mijn computer na ongeveer 50km aangeven dat de accu leeg is.... Na doorzetten blijkt dat er dan nog tussen de tien en dertig km in te zitten... Dus wat wordt beloofd zit wel degelijk in de accu, alleen is dat in de praktijk niet goed bruikbaar omdat het steeds een gok is wat de actuele ladingsgraad is....

Kwaliteit en weer power!

Ben eigenlijk een mooi weer fietser, i.v.m. mijn gezondheid fietste ik geen grote afstanden, nu na de upgrate van mijn accu heb ik weer plezier in het fietsen en is mijn actieradius groter geworden.

Prima werk geleverd Accu doet het prima, Service OKE

goede ervaring

goede service accu werk weer perfect

Uitstekend alternatief voor aankoop nieuwe batterij

Correcte prijszetting. Duidelijke vermelding van hoe alles zou verlopen en zo verliep het ook!! Uitstekend alternatief voor aankoop nieuwe batterij , tenminste als het in de eerstkomende periode niet verkeerd loopt!

zag veel bezwaren maar ben zeer tevreden zou het zo weer doen

na goed nadenken en prijzen vergelijken heb ik mijn accu laten reviseren ben zeer er verbaast over dat het zo goed werkt

Goede info

Na uitleg van mijn kapotte accu werd mij verteld dat ik beter kon kijken voor een nieuwe... Geen "stuur het maar op mevrouwtje, wij kijken er wel heen". Gewoon een eerlijk antwoord... Ook al kunnen ze mijn accu niet reviseren, Topservice!

Duidelijk en deskundig

Was makkelijk om te vinden op het internet. Ook het bestellen en de logistiek waren dik in orde. Redelijk aan de prijs maar het is het wel waard

Vlot en vlekkeloos

Tweemaal een fietsaccu opgestuurd en gereviseerd terug ontvangen met goede instructies voor een redelijke prijs. Ik ben tevreden!

Enschotsestraat 56

5013 BD Tilburg

Over Fietsaccu-revisie.nl

De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.