Ich habe meine Reparatur per Kreditkarte vorausbezahlt und dann den Akku via Adresse in Deutschland eingesandt. Er wurde wie besprochen repariert und retourniert. Leider war die Freude von kurzer Dauer da offenbar ein Defekt am BMS bestand, welcher bei der Reparatur nicht erkennbar war. Nach Kontaktaufnahme sandte ich den Akku wieder ein und wurde dann nach dem Untersuch informiert, dass eine Reparatur mangels entsprechendem BMS nicht möglich sei. Schade, aber trotzdem ein positives Erlebnis: Prompt wurde mir der bezahlte Betrag via Kreditkarte wieder zurückerstattet! Etwas, das heute im Online-Zeitalter leider nicht mehr selbstverständlich ist. Mein Fazit daher: Eine seriöse, zu empfehlende Firma!! Danke
Prima beschrijving van wat ik kon verwachten. Accu prima gereviseerd en werkt prima
Ik heb alweer vele kilometers gereden op de fiets met de door Fietsaccu-revisie herstelde accu. Voor mijn al wat oudere E-fiets bleek het niet meer mogelijk om gewoon een nieuwe (smart)accu aan te schaffen. Na contact met fietsaccu-revisie bleek het mogelijk om de huidige accu een nieuw leven te geven en zelfs wat extra power in te bouwen waarmee de actieradius met zo'n 30 km is vergroot. De omlooptijd van het hele proces vond ik wel wat lang maar verder goede ervaring
wow, echt de max , fiets rijd meer km (zonder batterij laden) dan wanneer hij nieuw was.
Heb mijn accu in goede staat teruggekregen Ik heb al vele kilometers met deze accu gefietst zonder problemen. Ben zeer tevreden over de accu reparatie. ook de zeer goede service alle lof over dit bedrijf.
na 5 maal leeg gereden te hebben, werkt de batterij terug zoals vroeger, ben tevreden over het geleverde werk.
Helaas niet zo`n beste ervaring met dit bedrijf. Accu werd precies binnen de gestelde verzendtijd teruggestuurd. Bij het terugplaatsen van de accu ging het mis, deze paste niet! De metalen ring van de aansluitconnector zat verkeerd gemonteerd, deze had volgens fietsaccu-revisie aan binnenzijde moeten zitten, productiefout? Vervolgens teruggestuurd met de mededeling deze z.s.m. te repareren en retour te zenden. Helaas heeft dit toch nog een week moeten duren. Nu kan er altijd iets misgaan, maar om nu excuses te gaan zoeken over een stukje tape dat bij terugkomst op de accu zou zitten, m.a.w. er scheelde al iets aan, vindt ik niet netjes. Het stukje tape zat helemaal niet op de accu maar op de lader, omdat anders de aders zichtbaar waren. Dit heb ik zelf in 5 minuten verholpen door de lader open te maken ( 4 schroefjes) en de kabel naar binnen terug te trekken en met een klein tyrapje vast te zetten. Als fietsaccu-revisie de moeite had genomen om iets meer service te verlenen, had ik deze review niet geplaatst! Verders moeten we afwachten of de revisie de accuduur doet verlengen. De eerste testrit was veelbelovend! Gebeld door Fietsaccu-revisie n.a.v. deze review met het antwoord dat er binnen het productieproces fouten zijn gemaakt en hun excuses hierbij. Een kleine compensatie gehad voor de vertraging, omtrent de terugkoppeling de score naar boven bijgesteld
Beste Gregorius, Goed om te horen dat de eerste testrit aan uw verwachtingen heeft voldaan, maar bij de reparatie en de afhandeling hadden wij in dit geval beter moeten communiceren. Bij het grote aantal revisies dat dagelijks in ons reparatiecentrum wordt doorgevoerd kan er altijd iets misgaan, maar zoals u terecht aangeeft was een snellere behandeling van de klacht in dit geval op zijn plaats geweest. We nemen binnenkort even contact met u op om alsnog met een adequate oplossing te komen. Hopelijk kunnen we op die manier iets van uw teleurstelling wegnemen. Onze excuses voor het ongemak en we hopen dat u inmiddels nog een aantal geslaagde testritten heeft kunnen maken. Vriendelijke groet, Team Fietsaccu-revisie.nl
Originele beoordeling
Accu van 7 jaar oud was op. Geïnformeerd wat de mogelijkheden waren. Omdat mijn type accu niet meer verkocht wordt de revisie mogelijkheid gekeken. Via een simpele uitleg de beslissing tot revisie genomen. Accu opgestuurd,tussendoor werd ik op de hoogte gehouden over het proces. Na precies 2 weken werd de accu terug bezorgd. Grotere capaciteit genomen. Tot nu toe voldoet de accu aan de verwachtingen. Voor 324 euro kan ik er weer even tegen. Daarvoor heb ik geen andere fiets.
Erg makkelijk om online een bestelling aan te maken, prima communicatie over de stand van zaken (mijn accu was erg oud , maar is uiteindelijk prima gelukt) en keurig terug bezorgd incl. heldere uitleg over hoe de accu het beste kan worden opgeladen en leeg gereden om de levensduur optimaal te krijgen. Een aanrader om via deze professionele partij je accu een tweede leven te geven!
accu en lader opgestuurd meteen betaald binnen enkele dagen netjes gebeld was de elektronica (bosch accu), niet te repareren ,alles terug gekregen en geld teruggestort geweldig mannen bedankt.
De accu lijkt goed te functioneren en op het eerste zicht is de capaciteit sterk toegenomen. Dit terwijl hij na 4 tot 5 keer leegrijden en opladen pas echt optimaal functioneert, dus dat wordt alleen nog maar beter. Wij hadden wel een bijzondere accu die niet 2 weken, maar maximaal 4 weken weg zou blijven. Daar waren we netjes voor gewaarschuwd. Uiteindelijk duurde het toch nog net ietsjes langer, maar dat heeft fietsaccu-revisie netjes voor ons opgelost.
Beste Edwin, Bedankt voor uw reactie. Ten eerste onze excuses voor het lange wachten. Voor dit type accu hebben wij doorgaans iets meer tijd nodig dan gemiddeld, maar in uw geval heeft het ongebruikelijk lang geduurd. We hopen dat het probleem met het achterlicht inmiddels is verholpen en nemen spoedig even contact met u op. Graag willen we met een passende oplossing komen voor het ongemak dat u ervaren heeft. Hopelijk kunnen we uw ervaring met ons bedrijf toch nog een positieve wending geven. Vriendelijke groet, Team Fietsaccu-revisie.nl
Originele beoordeling
De accu lijkt goed te functioneren, hoewel het achterlicht niet meer bleek te werken omdat de plus- en minpool verkeerd om waren aangesloten. Wij hadden een bijzondere accu die niet 2 weken, maar maximaal 4 weken weg zou blijven. Daar waren we netjes voor gewaarschuwd, echter dit werden uiteindelijk bijna 6 weken (dat is best lang voor het niet kunnen gebruiken van de fiets).
Ik heb 2 accu’s laten reviseren van flyer van 12 AMP naar 17 AMP prijs 800 euro Wij fietste met de NIEUWE 12 Amper accu’s ongeveer 60 km en nu 6 maande verder Na de revisie naar 17 Amper en 10 x hellemaal Leeg rijden 75 km er word gezegd dat de Actieradius met 75% zou moeten Toenemen dus niet volgens meneer de Rooy zouden we 100 km moeten kunnen fietsen Na meerdere gebeld te hebben weten hun het ook niet meer DUS ZIJN WIJ NIET TEVREDEN MET HET RESULTAAT maar wel 8oo euro’s verder Vandaag een terug koppeling gehad van Meneer de Rooy en zijn samen tot een gepaste oplossing gekomen. hier zijn wij blij mee bedankt voor de nette afwikkeling Top service ik beveel dit bedrijf aan
Beste Rinie, Wat vervelend om te horen dat uw Flyer accu (nog) niet het resultaat geeft waar u op gehoopt had, maar bedankt voor uw terugkoppeling. Wij nemen spoedig even contact op om samen tot een gepaste oplossing te komen. Vriendelijke groet, Team Fietsaccu-revisie.nl
Originele beoordeling
Ik heb telefonische contact gehad vanuit België waar ik woon. De hele procedure was erg duidelijk. De batterij is op tijd teruggekomen met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Tot nu toe loopt alles gesmeerd.
Accu van 7 jaar oud laten reviseren bij Fietsaccu-revisie en hij is nu beter als nieuw, geweldige actieradius weer. Het hele proces van opsturen en terugontvangen ging vlekkeloos en ik ben meer dan tevreden. Een super service!
Helemaal tevreden. Ik kan nu heerlijk weer kilometers weg. Mijn zwager heeft inmiddels ook al een accu bij jullie laten reviseren, en ook m’n zus wil graag een accu revisie.
Van accu opsturen tot en met accu retourneren kreeg ik steeds heldere instructies en informatie. Gereviseerde accu doet het prima. Heb de firma al bij anderen aanbevolen.
We hebben, tegen meerprijs, een hogere capaciteit gekozen maat in praktijk haalt deze net de capaciteit van de originele accu die dus eigenlijk minder capaciteit heeft.
Accu opnieuw in prima staat, hopelijk voor vele kilometers.
Voornoemde gezien de betaalde upgrade valt mij dit toch enigszins tegen.
Ik heb deze fiets overgenomen en wist niet hoeveel km ik kon rijden... De service en verzorging was prima en duidelijke instructie
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de revisie van mijn fietsaccu snel netjes en correct.
Prettig geholpen en voorgelicht! Mijn fietsaccu werkt weer! Daar ben ik blij mee.
De accu is weer als nieuw
Enschotsestraat 56
5013 BD Tilburg
De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.