Heel erg tevreden

Prima geregeld en super accu terug

SNEL,EN GOED RESULTAAT,HET GELD ZEKER WAARD

GOEDE PRETTIGE SAMEN WERKING.

Accu doet t weer, actieradius houdt niet over en het ingebouwde achterlicht doet t niet.

Accu fiets

Top service en top firma.

Een prima accu geworden.

Vlot eenvoudig en betrouwbaar

Mijn accu gemakkelijk kunnen binnen leveren in een postpunt. Het verkrijgen van het label om gratis te verzenden vanuit België was via de computer geen probleem. De accu is netjes verpakt thuis afgeleverd zoals afgesproken aan de opgegeven prijs. Goedkoper dan een nieuwe en werkt als een nieuwe. Een aanrader voor iedereen. Kamiel Docx

uitstekend!

klantvriendelijk, snel geholpen, per telefoon,prima uitleg, prijs meer dan de helft lager dan bij de fietshandel! heb anderen met accu problemen jullie aanbevolen. alsnog hartelijke dank voor de prima service. P de Regt.

Top Service en Kwaliteit!

Vooraf netjes telefonisch toegelicht hoe de procedure werkte en direct samen de order gemaakt. Netjes via antwoordnummer de accu verzonden, i.v.m. vakantie aangegeven de accu niet eerder retour te verzenden, als de datum dat wij weer terug waren. ook dit werd netjes opgevolgd. Vervolgens de accu volledig opgeladen en na ruim 80 km de accu pas leeg, de 50% upgrade mag dus zeker benoemd worden, aangezien de accu nieuw nooit verder kwam als 50km, is het de €50,- extra zeker waard. mochten wij ooit een nieuwe revisie moeten uitvoeren zal dit zeker direct weer bij Fietsaccu-revisie plaatsvinden!

Ik ben zeer tevreden met de accu

De accu werkt prima. Zelfs beter als toen hij nieuw was. Intussen alle een paar keer opgeladen en reeds vele fijne kilometers gereden. Prima service en nette afhandeling.

Klantgericht en wanneer nodig veel informatie, snelle terugkoppeling op vragen en niet onbelangrijk accu werkt uitstekend.

Zeer tevreden over de revisie, de afhandeling en te eindresultaat

Ik heb een 6 jaar oude accu laten reviseren door fietsaccu-revisie. Was eerst wat sceptisch maar toch gedaan. Ik moet zeggen, het was van begin tot einde geweldig. Alle te nemen stappen voor het versturen etc. werden duidelijk uiteengezet. De gereviseerde accu kwam zoals afgesproken binnen de termijn die hiervoor stond, terug. Het resultaat is verbluffend. De accu heeft meer kracht/capaciteit, en hoeft veel minder snel te worden opgeladen. M.a.w. ik ben eer tevreden over het resultaat en de service. Ga het zo weer doen.

Gereviseerd met verhoogde capaciteit, top!

Accu met vergrootte capaciteit laten reviseren. Doet het prima. Alleen duurde het een stuk langer dan de beloofde 14 dagen om de accu terug te sturen en moest ik hier zelf achteraan. Maar goed, coronatijd, dus alles ging en gaat even niet zoals "gewoonlijk". Daarom net niet 5 sterren.

Uiteindelijk tevreden met eindresultaat.

Na de "bestelling" zelf de accu naar Tilburg gebracht. Hartelijke ontvangst en duidelijke uitleg over de procedure. 2 Weken later een mailtje ontvangen dat het wat langer zou gaan duren omdat een essentieel onderdeel niet op tijd geleverd was. Na de aangegeven 2 weken maar eens een mailtje verzonden in het weekend met de vraag hoe lang het nog zou duren. Meteen na het weekend een telefoontje gekregen met de mededeling dat de accu klaar was en de volgende dag geleverd zou worden. Binnen de aangegeven tijd werd de accu afgeleverd.

Het meest betrouwbare en kundige bedrijf dat ik ken!

Zelfs mijn oude Van Raam accu hebben ze nog aan de praat gekregen, ik kan weer grote afstanden fietsen. Dank zij hun kundigheid en meedenken, want doordat Van Raam vroeger wel heel aparte accu’s maakte was het een moeilijke klus. Maar ze hebben het opgelost en ik ben heel blij dat ik dit bedrijf ontdekt heb.

Aanrader, fijne service

Na het plaatsen van de bestelling netjes een mail ontvangen met duidelijke instructies. Tijdens het gehele traject word je op de hoogte gehouden over de status van de accu. Vervolgens wordt deze weer netjes toegezonden. Accu gaat nu langer mee en is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe.

Voor herhaling vatbaar

Als klant ben ik zeer goed geinformeerd tijdens het volledige traject. Dit vanaf de verzending van de defecte tot de terugzending van de batterij. Bijkomende vragen worden binnen de 24h beantwoord. Het kunnen betalen,14 dagen na levering van de herstelde batterij, geeft een gevoel van werken met een eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Minpunt : totaal 11 dagen transport van de batterij zodat de vooropgestelde levertermijn niet kan worden gegarandeerd. Volgende vernieuwing laat ik bij voorkeur en indien mogelijk, uitvoeren tijdens de wintermaanden,wanneer de fiets niet word gebruikt

Heel tevreden

Ik ben er zeer tevreden mee heb hem 5x leeg gereden en dat was al veel meer dan ik verwachten .nu ga ik afwachten hoe ver ik er nu mee kan rijden .

Na enige twijfel om de accu te laten reviseren i.p.v. een nieuwe te kopen toch gekozen voor revisie. Het versturen, en de levering ging op een prettige wijze en wordt duidelijk uitgelegd. De duur van de reparatie was een enkele dag later dan verwacht. Bij de levering is een instructie toegevoegd om de accu op de juiste wijze "in te rijden". De accu werkt prima en actieradius is zelfs iets groter dan toen de accu fabriek nieuw was. Helemaal top.

Ik ben tevreden over het resultaat.

Reeds 600 a 700 km met gereviseerde accu gereden. Tot volle tevredenheid Alleen jammer dat ik niet kan zien hoeveel km er nog gereden kan worden Maar dat was bekend! Dank!

Wel wat beter !

Wij hadden gedacht dat we met de vernieuwde accu meer km konden doen maar dat is niet zoveel meer. De fiets trekt in ieder geval wel veel beter op ! Het resultaat is dus behoorlijk goed .

in één woord: perfect

Mijn ervaring: betrouwbaar bedrijf dat precies doet wat het belooft. Zeer aan te bevelen!

Goed verzorgd.

Was wantrouwend ,ONTERECHT blijkt , komt afspraken na.

Perfect geregeld ,opsturen is gratis , retour op de dag van afspraak TOP. Een dingetje is wel de instructie , zoals : Accu 5 * volledig leeg rijden ( en volledig opladen ) voor een optimale calibratie , Oops , terug naar huis soms fietsen met weerstand omdat de accu leeg is . Maar na 5 keer heb je ook wat. Ik ben zeer tevreden en beveel hun v/h aan.

Netjes geregeld

Snel en correct

Rest capaciteit na ong. 7 km op 9% rijdt dan nog 45 km, lastig

Enschotsestraat 56

5013 BD Tilburg

Over Fietsaccu-revisie.nl

De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.