Helemaal TOP!!!

Wij zijn zeer tevreden over de accu-revisie. Wat ik helemaal geweldig vind is de logistieke afhandeling. Accu inleveren bij Post NL en ook daar weer ophalen. De verzwaring van capaciteit is heel prettig.

alles naar wens gegaan.hier word ik blij van vooral zo doorgaan.

alle afspraken goed nagekomen. dank je wel

geen goed gevoel bij Bosch Powerpack 400

vandaag een lege accuhuls teruggekregen, zelfs geen bms erin. Telefonisch kreeg ik te horen dat de accu,s kapot waren en waren vernietigd en dat zelfs de bms defect was. Heel vreemd allemaal want er waren maar twee samsung accu,s defect en de accu kon nog tot 90% opgeladen worden en dan nog zeker een half uur rijden. Daarna een error 610: accuspanningsfout. Opnieuw opladen en weer een half uur rijden. geen probleem

Negeer de display informatie, en rijd de accu een keer of 8 helemaal leeg. De display informatie hersteld zich dan. Dit geld waarschijnlijk alleen voor een Flyer. Ik rijd nu 140 KM met een vulling. Ik ben zeer tevreden.

Top bedrijf aanrader.

Prima service doen wat ze zeggen. Heldere en duidelijke communicatie simpel hoe verzenden en bericht als die weer bezorgd wordt. Betalen kan achteraf. Super dat mijn qwic accu's weer gemaakt zijn dank zij dit bedrijf kan ik weer fietsen. TEUN MET JE MANNEN BEDANKT.

Perfecte

Tevreden!

Goede en duidelijke communicatie. Bereik meer dan verdubbeld, gekozen voor zwaarste optie. Zeer tevreden! Accu wat langer kwijt geweest dan verwacht maar het wachten waard en ik werd op de hoogte gehouden van de stand van zaken, compliment voor Teun!

in een woord geweldig, ook de communicatie voor en na het reviseren van de accu is een 10+

perfect

Het gaat geweldig en weer helemaal blij

Mooie oplossing

Na een inloopperiode kan de batterij nu 80 km mee, heel goede oplossing tegenover aankoop nieuwe batterij.

Optimale duidelijkheid in uitleg vooraf en nakomen van de afspraken.

Bij het aanleveren (en via de website) van de te reviseren fietsaccu maakte mij de informatie vooraf erg verwachtingsvol. Nou, dat heeft "Fietsaccu-revisie" volledig waargemaakt. Toezending 100%. De accu functioneert zoals mij was beloofd! Ook het advies en communicatie hoe in het begin om te gaan met de gereviseerde accu wordt als zeer positief ervaren. Veel succes! Groetjes, Gerda.

Tot heden loopt alles perfect

Goede service de

Prima werk

Niettegenstaande de uitbraak van Covid 19 waardoor een iets langere hersteltijd normaal was, is de herstelling nog binnen heel aanvaardbare tijd uitgevoerd en HEEL DEGELIJK, ben een tevreden klant.

Volgens afspraak en betrouwbaar

Top service !!

Ik ben heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt, vriendelijke service en duidelijke communicatie... Ik fiets heel tevreden met mijn gereviseerde batterij.

Goed maar......

Na een eerste oplading heb ik 45 Km kunnen rijden Oplading 2: 61 Km. Oplading 3: 62 Km. Oplading 4: 65 Km. Oplading 5: 75 Km. Ik heb telkens de batterij leeg gereden. Ondersteuning in stand 2 van de 5. Niet tegenstaande de batterij verzwaard is vind ik de afstand minder tegen vroeger toen kon ik ongeveer 85 Km rijden. Kan dit nog verbeteren? Groeten

Zeer blij met mijn goed werkende accu, was een ramp en nu kan ik weer afstanden fietsen voor relatief weinig geld

Stromer St1 accu

Afhandeling en communicatie was in een woord prima. Niets op aan te merken. Maar dan... De oude accu had een capaciteit van 630 Wh maar wat feitelijk minder is als je de gegevens op de accu moet geloven, immers 16,5 Ah x 36V = 594 Wh. Bij Fietsaccu-revisie de 17Ah revisie laten uitvoeren wat een capaciteit van 17Ah * 36V = 612 Wh. Mij was verteld dat het een 0,5Ah vergroting van de capaciteit zou zijn, ergo iets meer actieradius. HELAAS PINDAKAAS! Dat blijkt niet zo te zijn en niet zo'n beetje 'niet zo te zijn'. Ik heb met een 'grotere capaciteit' om en nabij 10-15 kilometer minder actieradius. Rara hoe kan dat? Na revisie zou mijn accu dus minimaal 3.4Ah cellen moeten bevatten maar als ik het zo uitreken zou het ook zomaar kunnen zijn dat er slechts 3,2Ah cellen in zitten. "Wat niet weet wat niet deert". Als je vraagt hoe dat kan kan heb of dit niet goed gedaan of dat of god weet niet wat maar het ligt niet aan fietsaccu-revisie.nl Ik ga volgende week de accucapaciteit laten nameten/testen door erkend bedrijf. Als die ook uitkomt om pakweg 570 Wh laat ik de accu openmaken om te zien wat voor cellen er nu werkelijk gebruikt zijn. Want een ding is zeker. Er zit niet in wat men belooft heeft. ==================================================== Na een uitgebreide telefonische uitleg waarom je 5 a 6 keer de accu helemaal leeg moet rijden, totdat deze ook echt afslaat, heb ik tot nu toe een 4 keer gedaan. En tot verrassende resultaten. Tot nu to heb ik pakweg 7 a 8 kilometer actiradius terug en mogelijk straks nog meer. Ik zou ze aanraden om in de communicatie toch wat gedetailleerder uit teleggen waarom het leegrijden zo belangrijk is. Enfin eind goed al goed.

Ik was met stomheid geslagen hoe verbeterd mijn accu was na revisie.

Ik kan niet anders zeggen dan subliem. Je moet het zelf ervaren om te kunnen oordelen. Ik kan het een ieder aanbevelen. Chapeau!

Tevreden over de capaciteit

Ik heb 4x de accu leeg gefietst. 423 km waar ik zeer tevreden over ben. Alleen mijn boordcomputer loopt nog steeds maar tot ongeveer 55 km en dan geeft hij leeg aan waarna ik nog zo'n 50 km kan fietsen. Ik moet de totaalafstand dus op mijn mobiele telefoon bijhouden.

Geen probleem, werkt uitstekend.

We kunnen weer kilometers maken zoals vanouds.

superkwaliteit en superservice voor een superprijs

top

vertrouwenwekkend contact, zorgvuldig proces

het hele proces is prima verlopen, de accu is gerenoveerd. Een volle 10 zit er niet in omdat na renovatie de knop op de accu zelf, om 'de volheid' ervan te checken, niet meer werkt. Ik kan het overigens wel vaststellen op de display van de fiets.

Goed en snel

Dik tevreden met mijn gereviseerde accu.

De eerste indrukken zijn prima, ervaring gaat volgen.

Na pas drie keer laden nog weinig ervaring, maar wel meer kilometers op een lading dan voorheen (na revisie nu meer ampère). Alleen het display weet er nog geen raad mee en geeft al lang voordat de ondersteuning stopt aan dat de accu leeg is.

Enschotsestraat 56

5013 BD Tilburg

Over Fietsaccu-revisie.nl

De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.