Goede oplossing voor versleten accu's en ouder model fietsen

Ik had één van de vroege modellen elektrische fietsen, of beter een set die ik zelf op m'n oude fiets had laten zetten door een vriend. De accu was versleten, de zaak die de set verkocht is er niet meer, maar op deze manier heb ik weer een goed werkend systeem. Je moet er tegen kunnen dat je metertje op de accu zelf niet meer werkt, maar mijn schakelkastje op de fiets werkt juist beter. Ik heb m'n best gedaan, maar het is me nog niet gelukt de accu leeg te rijden, dus ik heb hem pas één keer opgeladen. Dat duurde wel lang, dus eerst was ik bang dat het niet werkte, maar ineens stond mijn lader op groen. Ik ben dus tevreden, maar moet nog ontdekken hoe het op de langere termijn is. Het is wel eng dat je na het verzenden geen ontvangstbevestiging krijgt, dus twee weken weet je niets. Des te leuker als je dan toch je gereviseerde en krachtigere accu terugkrijgt. Ik had voor betaling achteraf gekozen, dat gaf wat meer rust.

Verwachte betere resultaten kon maar 30km fietsen de eerste keer oplaad beurt

Had verwacht toch langer te kunnen rijden dan 30 km. Na volledige oplaatbeurt

komt afspraken na

goede service

uitstekende service, blij met het resultaat

Fietsaccu-revisie doet wat het belooft: een weer prima werkende fietsaccu. Het is niet goedkoop maar beslist de moeite waard, de fiets kan er weer tegen! Er is een duidelijke handleiding omtrent het opsturen dus ook in dat opzicht geen klachten. al met al prima!

Positief.

Helaas heb ik door het slechte weer van de afgelopen tijd nog niet veel kilometers kunnen maken.

Erg correct bedrijf

Door het weer nog niet veel kunnen fietsen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed is

snel en accuraat volgens belofte.

Zie boven

Far doet wat ze belooft

Levering op tijd, duidelijke uitleg over het ingebruiknemen

Betrouwbaar bedrijf !

Opsturen van de accu met speciaal label "op aanvraag", geen probleem (vanuit België). Bij vraagje via mail binnen enkele uren een antwoord. Na ongeveer 2 weken terug ontvangen en was zorgvuldig verpakt. Werkt nu terug als nieuw (en misschien nog beter). Kortom heel tevreden dat ik bij dit bedrijf de revisie heb laten uitvoeren.

Geweldig geholpen

Wat fijn bedrijf .mijn accu gebracht en binnen 1 week weer Opgehaald.vriendelijk geholpen gelijk geprobeerd accu al 18 jaar oud hij doet het tot nu toe perfect...

Uitstekende communicatie en doen wat er beloofd wordt.

Er was een klein probleem met de accu(hij leverde onvoldoende vermogen) .Dit werd op een zeer goede manier opgelost. Het bedrijfsmotto"stel dat het mij zou overkomen hoe zou ik dan behandelt willen worden"spreekt mij zeer aan. Hij levert weer het vermogen wat hij moest leveren.

uitleg is duidelijk, traject is snel doorlopen, jammer dat de ingewikkelde manier van ingebruikname bij de klant neergelegd wordt. Het zou veel klantvriendelijker zijn als het laden - ontladen traject bij jullie gesimuleerd zou worden zodat de accu meteen op de normale manier ingezet kan worden, dit ook omdat het nu winter is en de fiets niet vaak gebruikt wordt. Groeten, Piet Peters

Hij werkt weer perfect en fiets weer heerlijk

Heelj fijn geholpen

ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde revisie.

De accu heb ik meteen na de revisie opgeladen volgens toegevoegde instructie. De eerste fietsrit voelde weer als vanouds, hij functioneerde weer zoals ik mijn fiets voor het eerst in gebruik nam. Hopelijk houdt de qwic accu, geupgradet, het langer vol dan de eerste periode. Nog geen 2 jaar.

Uitstekend geregeld

Info goed en duidelijk verzorgd

display

ik zie op display niet wat het verbruik is van de batterij. het knippert alleen

volgens afspraak geleverd wat ik bestelde

Accu aanvraag besteld en betaald voor de kerstdagen, waarna ik de melding pas kreeg/zag dat fietsaccu-revisie 2 weken dicht was met Kerst.. dat was een tegenvaller, had het liever eerder geweten voordat ik betaalde.. Levertijd werd daarmee langer en keuze voor een ander was er niet meer (want betaald). Maar ... afhandeling ging uiteindelijk wel vlot. De kapotte accu afgeleverd in Tilburg. Na een week werd de accu gereviseerd weer opgestuurd. Extra service, want ik had verwacht de accu op te moeten halen (want ook gebracht). Eerste acculading nu leeg, merkbaar groter bereik (laatste lampje op mijn display blééf maar aan...). Heldere instructies hoe maximale capaciteit bereikt kan worden met 5x een volledige laad cyclus. Nu even zien hoe de accu na 5x volledig ontladen zich gedraagt. Ik hoop dat de displays op de fiets de werkelijke acculading weer gaan weergeven.

Heb sinds korte tijd de accu terug en ben nog benieuwd hoe die zich ontwikkelt

nog te weinig ervaring om goed te kunnen beoordelen, maar ben tot nog toe tevreden.

Zeer snelle teruglevering van de accu.

De accu werkt prima ... maar helaas kan ik hem nog niet goed uittesten omdat het winter is en nog geen lekker fietsweer, zal het langer duren voordat de accu helemaal leeg is en weer opgeladen kan worden. Hopelijk heeft dit geen nadelige gevolgen voor de accu. De garantie is 1 jaar , dus vertrouw ik erop dat het goed gaat.

Goed en behulpzaam.

Wat mij wel (iets later) is opgevallen, is dat andere accu-bedrijven beweren de door mij aangeboden accu naar een hoger niveau te kunnen opwaarderen. Dit kon volgens dit bedrijf niet. Ik ga er vanuit dat hier een professionele reden voor is.

revisie is soepel en conform verwachting verlopen

Accu lijkt prima gereviseerd. Door de periode van het jaar (januari) heb ik nog slechts zeer beperkt kunnen fietsen.

prima communicatie!

Ik ben heel goed geholpen door de mensen van dit bedrijf. Wat ik prettig vond, is dat er op hun website gewoon een telefoonnummer en een adres staat en dat ze goed bereikbaar zijn. Ze hebben het voordeel van een webwinkel met het hebben van een fysiek bedrijf goed gecombineerd. Hun website wekte vertrouwen en dat klopte ook.

Gedaan wat ze beloven

Tweede revisie en wederom zeer tevreden

Heel tevreden

Voor de eerste maal contact met Fietsaccu-revisie en zeer tevreden over communicatie en service!

conform beloften revisie uitgevoerd

tijdig revisie gepleegd

Enschotsestraat 56

5013 BD Tilburg

Over Fietsaccu-revisie.nl

De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.