De accu is krachtiger dan voorheen!!

Geweldige service, nog voor de afgesproken tijd retour ontvangen. Dank daarvoor!!

Tevreden

Ik heb mijn klant nog terug gehoord dus ik denk dat ze tevreden is.

100% tevreden

Zeer klant vriendelijk goede service en duidelijke inrij instructie. mijn gereviseerde accu inmidels 4 maal leeg gereden en opgeladen en nu al een actieradius boven de 100km op een lading standaard gereden. De prijs van de rvisie is heel redelijk. Ik zal zeker mijn vrieden en kennisen dit bedrijf aanbevelen.

Prima tevreden

Goed geholpen bij het afleveren van de accu .

Uiteindelijk alles gefixt

Na 1ste levering van gereviseerde accu was er helaas nog 1 cel defect waardoor de fiets het niet deed. 2de revisie duurde iets langer maar was gelukkig wel succesvol en we fietsen nu weer lekker rond.

Ging allemaal volgens plan

Dik tevreden

Accu opgestuurd was binnen een week gereviseerd en werkt perfect. Alleen het retour sturen via DPD was een probleem. Accu is 5 dagen onderweg geweest. Dit is echter door DPD ook prima opgelost

alles was perfect

kan deze service aanraden aan iedereen

na verschillende mogelijk op internet te hebben gezien gekozen voor fiets-accu revisie. en de uit leg via de telefoon en recensies ware de reden, om te kiezen

snelle service, en doen wat ze beloven

binnen 10 dagen had ik beide accu's terug en we hebben er inmiddels 50 km mee gereden, wat al verder is als toen we de fietsen nieuw hadden, ze begonnen nu wat in te houden dus we hebben ze opnieuw opgeladen, alleen inderdaad de km teller doet het (nog) niet.

100% tevreden, goede informatie vooraf en snelle service.

ik was op zoek naar een revisie accu voor de fiets van mijn vrouw. via internet werden er verschillende aangeboden met de gekste vragen die ik niet kon beantwoorden (bv hoe veel cellen er in zitten). dan waren er nog voorwaarden dat wel de elektronica goed moest zijn (dat kon ik niet weten). Tot dat ik van Fietsaccu-revisie.nl in Tilburg hoorde. Daar gaven ze het advies om op te sturen. Daar kunnen ze de elektronica door meten voordat ze de batterij gaan vervangen. Enkele dagen later lag de accu gereviseerd weer bij ons in huis. (mijn vrouw dik tevreden door mijn handelen)

zeer duidelijke en correcte afhandeling

het laten opsturen van de accu, en terugsturen alles in beheer van fietsaccu-revisie, is een hele goede service, heb de accu nu 1 keer na ontvangst helemaal opgeladen, hierna helemaal leeg gereden, en de accu weer volledig op geladen, kijken of dit merkbaar verschil uitmaakt krachtiger etc. 1e test rit was n.l. veelbelovend

een betrouwbare partner in accuvernieuwig

Na een serieus informatiegesprek heb ik in vol vertrouwen de accu van mijn Sacks Elobike opgestuurd en enkele weken later terugontvangen. Het verschil is groot. Kon ik nog maar 15 km fietsen, nu haalt de accu de 50 km. Heerlijk om langere tochten te kunnen maken, zowel naar mensen in de omgeving (Ermelo, Barneveld, Utrecht) vanuit Amersfoort, als tijdens mijn kampeervakantie. Hartelijk dank daarvoor. De display geeft nog steeds na 20 km 1 (knipperend) blokje, maar ik weet dat ik dan nog een hele tijd door kan rijden. Mogelijk trekt dit nog wat bij? Met vriendelijke groeten, Bernard Bussemaker

Ben zeer tevreden de afstand van fietsen met accu is verdubbeld.

Snelle goede info en duidelijkheid over de proceduren

Goede ervaring en service,

Ik ben heel tevreden met de verleende diensten die correct en netjes zijn afgewerkt.

Gazelle Orange accu hier wel mogelijk!

Bij veel bedrijven kan de accu van de Gazelle Orange Innergize niet gereviseerd worden, maar bij Fietsaccu-revisie kan dit wel. Voor €300 is mijn accu weer in orde, na de afgesproken 2 weken. Compliment ook voor de goede telefonische klantenservice.

Tot nu toe positief over de gereviseerde accu.

Ik heb de accu pas 1x helemaal leeggereden en ik heb er nu al meer km mee kunnen rijden dan vóór de revisie. Volgens de bijgeleverde informatie moet ik deze procedure nog 4x herhalen en dan zou het actieradius nog hoger worden. Daar ben ik natuurlijk heel benieuwd naar!

Snelle goede service

Aanrader

Jammer dat je hem eerst 5 of 6 keer leeg moet rijden maar voor de rest prima

Geweldig, ik dacht niet dat het (technisch) mogelijk was

Mijn fietsbatterij liet het na 5 jaar (zéér licht, enkel recreatief gebruik) afweten. Nadat mijn fietshandelaar getracht had om me te overtuigen een nieuwe fiets te kopen (batterijmodel nog moeilijk verkrijgbaar, levertijd van 4à5 maanden, kostprijs ongeveer 500 EUR), ben ik toch even gaan googelen en bij fietsaccu-revisie.nl terecht gekomen. Het leek te mooi om waar te zijn: herstelling van de bestaande batterij, geen verzendingskosten, leveringstermijn 2-tal weken, kostprijs ongeveer 300 EUR én 15% meer capaciteit én zelfs mogelijkheid tot betaling na ontvangst). En toch … klopt het ! Ik heb jullie inmiddels al sterk aanbevolen bij een aantal kennissen/familieleden die in een gelijkaardige situatie zitten.

Super blij dat er voor dit oude model toch nog een printplaat was.

Wegens omstandig heden nog niet voldoende kunnen testen. Tot nu toe heb ik ong. 20 km gereden. De accu is dus nog maar 1x opgeladen bij aankomst. Maar op dat stukje heb ik geen problemen gehad.

Snelle service en een goede prijs

Snelle service en een goede prijs

in en woord prima service op uitstekend produkt

was voor mij (gelukkig) 1e keer dat een e-bike accu gereviseerd moest worden, Inderdaad veel goedkoper dan compleet nieuw, immers accukast gaat nagenoeg nooit stuk dus was advies uitstekend

Na contact uwer zijds vriendelijk en begripvol

Tijdens het contact door u aan gegaan werd ik vriendelijk benaderd waarin een aantal mogelijkheden werden aangedragen om de problemen waar ik tegenaan ben gelopen op te willen lossen. Na het aan u toesturen van de accu is er steeds contact opgenomen met de zelfde vriendelijkheid. Door testen is mijn verhaal bevestigd dat de accu niet maximaal werkte en later de geboden oplossingen geen resultaten hadden. Aangezien de garantieperiode een aantal dagen voor de probleemmelding waren verstreken kon ik daar geen beroep meer op doen. Ik heb een andere (gebruikte) accu gekregen om mij toch tegemoet te komen. Ik heb de accu nog niet geheel kunnen testen maar ik kan mijn fiets ieder geval gebruiken. Weet nog geen actieradius. De aanbeveling vind ik nog een moeilijke keus maar op basis van de manier waarop ik nu te woord ben gestaan en wat men toch heb geprobeerd mij wat tegemoet te komen maak ik mijn keuze.

Enschotsestraat 56

5013 BD Tilburg

Over Fietsaccu-revisie.nl

De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.