goed . snel.

netjes

snel en goede service

Netjes en exact volgens afspraak

prima service en goede telefonische uitleg

prima service vlotte afhandeling, de fiets doet het weer prima

Geweldig bedrijf! Ga zo door.

Alles naar wens verlopen, zeker aan te bevelen.

Snelle en accurate reparatie en levering

duidelijke uitleg over welk type accu die kan worden gereviseerd, snel en afspraken gehouden retour zending keurig netjes verpakt. Ook duidelijke uitleg hoe je de accu moet behandelen om de levensduur te verlengen en in conditie te houden! Zeer tevreden en kan ik aanbevelen.

snel en naar wens

De accu zelf naar fietsaccu-revisie gebracht, nog de zelfde week kon ik de gereviseerde accu ophalen. De accu functioneert weer als nieuw. Men werkt zeer klantvriendelijk. De medewerker die mij hielp werkte er net een week, en hij was duidelijk een zeer positief visitekaartje voor het bedrijf. Hulde!

Correcte afhandeling

Correcte afhandeling

Na 8 dg accu terug, snelle afhandeling.

Levering conform belofte en goede voorlichting.

Via de website goed te beoordelen of mijn accu voor revisie en upgrade in aanmerking komt. Mijn vragen vooraf werden adequaat beantwoord. De accu had ik binnen de afgesproken tijd retour. Ik heb nog niet kunnen testen of de actieradius is toegenomen, maar de eerste resultaten lijken positief.

Tot nu is alles naar wens verlopen.

Alles duidelijk omschreven hoe te handelen. En de accu binnen de aangegeven tijd weer retour. Ik kan nog niet aangeven of mijn accu de verwachte kilometers gaat halen omdat ik de 4e volledige oplading nog niet heb gedaan.

Zeer goede service en vlotte omgang. En de accu vroeger dan verwacht terug gekregen en het radius is verdubbeld tegenover vroeger . Niets dan lof over de communicatie met het bedrijf. Top echt waar en een zeer goede prijs.

Pluspunten

snelle levering en goede prijs/kwaliteitverhouding

geen

Pluspunten

ik heel blij met mijn gereviseerde accu. hij doet weer goed.de accu gaat ook langer mee

Pluspunten

De accu's kwamen keurig op de aangegeven datum terug. Het is nog te vroeg om over de kwaliteit van de gereviseerde accu's een oordeel te geven (nog te weinig kilometers gereden), maar het volle vertrouwen dat dat goed komt.

geen

Pluspunten

De vernieuwde accu werkt goed

Pluspunten

Snelheid

Pluspunten

U benadert ons per email toen ik kenbaar maakte dat ik geen telefonisch contact met u kan opnemen vanwege mijn doofheid. Mijn vraag was of u onze 2 accu's kon reviseren nadat ik te weet kwam dat onze fietsaccu's helemaal op waren. Zonder omweg zei u dat we gewoon accu's konden opsturen en u dit allemaal in orde zou maken. Dat heeft u waar gemaakt. We rijden met volle tevredenheid onze fietsen met door u gereviseerde accu's.

Het zou makkelijk zijn als het chatprogramma bij u geïnstalleerd kan worden ten dienste van mensen die geen telefonisch contact met u kan opnemen.

Pluspunten

Perfect telefonisch bereikbaar. Nemen de tijd om vragen te beantwoorden. Deden alles precies zoals afgesproken. "Nieuwe"accu is zeer goed! Blijkt belangrijk lichter dan de originele. (Zal wel de ontwikkeling van de accutechniek zijn). Samengevat een zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen en ik zal hen dan ook waar mogelijk aanbevelen.

Pluspunten

1. Heel Veel revisie aanbod en de optie om de accu te "upgraden" naar meer capaciteit, 2. Duidelijke site, met uitleg over uw specifieke accu en hoe ze te werk gaan met het reviseren ervan, 3. Word snel gereviseerd en terug gestuurd, dit ongeveer binnen 7/ 14 dagen, 4. Goede uitleg over de nazorg van de gereviseerde accu. 5. No cure no pay.

geen

Pluspunten

Levering op tijd Informatie vooraf duidelijk

Pluspunten

Snelle service, Wordt correct te woord gestaan. Documentatie hoe de accu te gebruiken.

Pluspunten

top

Pluspunten

eenvoudige manier van werken. Opsturen en retour ontvangen van accu.

Misschien iets snellere verwerking.

Enschotsestraat 56

5013 BD Tilburg

Over Fietsaccu-revisie.nl

De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.