Fijne partij voor accu reparatie

Nadat mijn accu er mee was gestopt en een nieuwe erg kostbaar bleek ben ik hier terecht gekomen. Binnen 10 dagen zat ik weer op de fiets voor de helft van de prijs voor een nieuwe accu. Aanrader!

Goede en duidelijke uitleg en service

Tot nu alles volgens afspraak, over het eindresultaat kan ik nog geen uitslag geven daar ik nog niet genoeg gefietst heb. Het is in elk geval al beter dan het was.

Accu's als nieuw

Top, super makkelijk te regelen. Accu's zijn als nieuw, zelfs beter want gelijk upgrade gedaan. Zo kunnen de fietsen weer jaren mee.

Zoals het hoort.

Alles perfect gegaan.

Perfecte service

Heb nav (in één keer) kapotte accu eerst met f.a.-revisie gebeld. Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Werd gemeld dat reparatie €50,- duurder zou kunnen worden als ook elektronica moest worden vervangen. Na ca 1wk werd ik gebeld dat dat uit testen bleek en of dat akkoord was. Vier dagen later had ik de repareerde accu al weer retour. Perfect en dat ca €250,- goedkoper dan een nieuwe accu!!

Een transparant bedrijf

Je wordt netjes op de hoogte gehouden Ze luisteren naar je wensen Komen hun beloftes na Binnenkort gaat de accu van mijn vrouw er ook naar toe

Goede actieradius.

Met anderhalve week was de accu weer terug incl. bijlage hoe te gebruiken in het begin. Tot nog toe ( 3 weken gebruik) doet wat het moet doen + een beetje meer.

perfect geregeld

Duidelijke communicatie en netjes verstuurd. Top bedrijf zou iedereen aanbevelen

De afhandeling van de factuur moet echt beter. Betaald met pin bij afhalen accu en dan later alsnog een herinnering krijgen om het bedrag per omgaande te voldoen. Dit gebeurt echt vaak volgens de reviews, verder prima bedrijf!!

Hele goede service!

Alles werd heel correct gemeld en het traject was goed te volgen online en vervolgens werd de accu door een uiterst vriendelijke koerier weer afgeleverd. Ik heb 6 werkdagen moeten wachten dus ik was heel tevreden.....

Van begin tot het eind fantastische communicatie en een prachtig product geleverd

Geweldig echt aan te bevelen.

Toch tijdje wachten op revisie maar loont de moeite !

De administratie terzake werd tot een minimum beperkt en bij terugkeer stel ik vast dat mijn 10 jarige batterij inderdaad beter werkt dan ooit tevoren ....prachtig !!

Duidelijk verhaal zonder verrassingen achteraf

Via internet opzoek gegaan naar een bedrijf om een uode Gazelle fietsaccu te reviseren. Fietsaccu-revisie had een duidelijke site met voldoende zoekfuncties, uitleg en prijzen. Het Bovag keurmerk gaf ook vertrouwen. Omdat het bedrijf op een korte afstand van mijn huis zit besloten om de accu te brengen. Inleveren ging vlot met een duidelijke indicatie van de prijs. Na 2 weken de accu opgehaald en uitleg gekregen over hoe om te gaan met het "inleren" van de accu en dit ook op papier meegekregen. Het verschil is goed te merken. Ondanks dat ik nog in de inleer fase zit is het bereik significant groter dan dat het was. Erg blij mee.

Het gaat niet altijd goed met Stromer accu’s

STROMER ACCU >> Stromer 814Wh was op, nog maar 70% van zijn capaciteit. Na de revisie was deze nog niet op zijn totale vermogen. Ik kreeg eerst te horen dat ik hem 20x moest leeg rijden en daarna pas opladen. Dat bleek later 40x te zijn maar nog steeds niet de capaciteit die beloofd was. Nu blijkt dat als je de accu leeg rijdt en je deze een half uurtje uit je fiets haalt deze na 30 minuten toch weer ongeveer 45% capaciteit aangeeft. Ik heb van dit bedrijf nu als service een leen accu van Stromer mogen lenen om mijn accu echt leeg te rijden en dan pas op te laden. We gaan het zien. Het bedrijf kan namelijk niet in de BMS software om de SOH State of Health te resetten. De fiets denkt dan dat de accu nog zijn oude capaciteit heeft. Ook de dealer kan geen BMS resetten. Wordt vervolgd…

geen accu en nog geen geld

in eerste instantie erg goed geholpen, de accu bleek toch niet goed op te laden, na 1 x leeg gereden te zijn, accu terug, ging eerst mis omdat ik geen mail kreeg dat de accu goed aangekomen was, uiteindelijk bleek het probleem niet op te lossen te zijn. Accu is daar gebleven en op 7 april kreeg ik mijn oplader terug( wist dat niet) maar het bedrag van de accu €334 is tot op heden niet terug betaald. een mail gestuurd, o er was iets fout gegaan, vandaag via WhatsApp contact gehad , het zou nogmaals aan de juiste afdeling door gegeven worden, dat was nog voor de middagpauze. tot nu toe niets gebeurd. Het vreemde is wel dat als ik een bedrag overmaak, ook naar Fietsaccu-revisie dat bij mijn betaling meteen komt te staan dat het bedrag meteen overgemaakt word. Ik baal enorm, geen accu en geen geld terwijl ik het wil gebruiken om een nieuwe accu te kopen.

Geweldig geholpen.

Prima geholpen. Ik fiets weer heerlijk.

Goede service en alles op tijd.

Ronduit perfect volgens afspraak!

Kijk als het eens perfect verlopen is. Als de prijs en kwaliteit goed zijn. Als de dienst vlot verliep, dan mag dat ook eens gezegd. Proficiat.

positieve ervaring.

De revisie van mijn fietsaccu is goed verlopen volgens afspraak. Goede informatie met service aanbevelingen.

Goed bedrijf kan beter in communicatie.

Eerst gebeld met aantal vragen, werd goed en vakkundig geholpen. Daarna batterij opgestuurd, na 10 dagen niets gehoord te hebben of ze überhaupt de batterij hebben ontvangen maar eens gebeld. Ze hadden de batterij de volgende dag al ontvangen nadat ik hem verstuurd had en hij was al bijna klaar. 2 dagen later had ik de batterij alweer. In totaal bijna 2 weken geduurd. Dat is toch wel redelijk snel. Niet de goedkoopste maar tot nu toe doet de batterij het prima. Alleen jammer dat ze niet even een mailtje hebben verstuurd dat ze de batterij ontvangen hadden, scheelt heen en weer gebel en de onwetendheid dat je niet weet waar je batterij is.

goede service

10 dagen levertijd is 14 dagen geworden

Alles "ging" op rolletjes......

Zeer nette klantenservice!

Mijn accu ter revisie opgestuurd zonder kosten. Helaas bleek de accu echt niet meer te repareren, maar ze hebben de accu zonder extra kosten afgevoerd en ik hoefde verder alleen de servicekosten van €10 te betalen. Zeer nette en snelle klantenservice, zowel via de e-mail, whatsapp als de telefoon. Bedankt voor deze dienst we zullen zeker nog eens terugkomen mocht het nodig zijn.

Accu zelf weggebracht. Daarna mail ontvangen waarmee het hele proces van de revisie van de accu te volgen is. Na 1 week was hij klaar en kon opgehaald worden. Nu de accu 5 keer helemaal leegrijden. Na 2x leeg kan ik al meer kilometers rijden als voor de revisie. Tot nu toe geen spijt dus dat ik het heb laten doen. TOP.

service heel goed

Enschotsestraat 56

5013 BD Tilburg

Over Fietsaccu-revisie.nl

De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.