Alles wat werd beloofd is gedaan

Waar voor je geld en binnen de tijd

Alles goed en duidelijk geregeld

Duidelijke beschrijving van de mogelijkheden Keurig op de afgesproken tijd afgeleverd en duidelijke beschrijving van hoe om te gaan de eerste tijd mbt opladen etc

Succes vol geregeld

Alles was zeer goed geregeld

Alles 100% conform afspraak

Eerst telefonisch goede informatie gehad. Daarna alles punctueel uitgevoerd. Heldere instructies bij de retour geleverde accu.

Doen wat ze beloven en hebben daar een helder werkproces en uitleg bij

Eindresultaat was als toegezegd maar op een vraag via de mail heb ik na 10 dagen nog geen antwoord gekregen. Daarnaast vind ik het gebruik van de benaming fietsaccu.nl en heskon door elkaar wat verwarrend. Tevens geeft de eindfactuur aanleiding tot twijfel omdat ik het volledige bedrag nog moest betalen terwijl onder aan de pagina en bovenaan melding wordt gemaakt van een reeds (gedeeltelijk) betaalde factuur.

Doen wat zeggen...

2 TranzX accu`s laten reviseren. Alles ging naar wens, heel precies omschreven wat ze deden. En hoe we de accu`s de eerste tijd moeten laden / ontladen zodat het bereik omhoog gaat. De eerste accu gelijk al 62 km mee gefietst.

vind de prijs aan de hoge kant ; voor zover ik het zien kan is het van die ± € 395 .-- de arbeid een zware wissel op de prijs ± €275,-- maar nog altijd ±€200,-- goedkoper dan een nieuwe en minder afval.

Prima geholpen

Correct verwerkt

Goede informatie en nazorg voor de accu te onderhouden

goede service

Zeer goed rezultaat

Zeer goede ervaring. IK kan nu op een maximale ondersteuning 80km afleggen . Dit is toch een Super gevoel. Ik heb nu tot tweemaal toe de batterij volledig leeg gereden . De vraag is of dat voldoende is?

De hele operatie is keurig verlopen

Vanaf de aanvraag tot en met de teruglevering is alles goed verlopen en de begeleiding was ook zeer attent en deskundig

ik kan niet anders zeggen dan super

Perfecte service

Batterij prima gereviseerd. Eerste ervaring lijkt goed verlopen. Nog meer fietstochten te ondernemen om batterij op zijn volle capaciteit te kunnen beoordelen.

Prima afhandeling, en vlotte service.

Fijn dat een oude accu weer als nieuw, en zelfs beter presteert met extra capaciteit. Ik kan het iedereen die met een versleten accu zit aanraden.

Accu terug gebracht in meer dan topstaat

Enige opmerking die ik heb gaat over de communicatie, nadat mijn accu de pretest niet doorstaan had ben ik niet meer op de hoogte gebracht van de voortgang, totdat ik een melding kreeg dat er een pakketje van Heskon B.V. naar me onderweg was (ik moest opzoeken wie dat was, zo ben ik er achter gekomen dat het de accu was). Daardoor ben ik een tijd in het ongewisse geweest of mij accu wel gerepareerd kon worden. Dat kan beter.

Perfect geregeld

Goed, vlugge expertiseverslag bij eerste controle van de accu

Het enige minpuntje dat ik wil opmerken is dat we geen trekkingsnummer kregen van terugzending.

Accuraat en doen wat zij beloven.

De accu was in korte tijd gevuld. Werd correct terug gestuurd. Werkt prima!

Wel veel geld om de accu te laten reviseren maar zeker de helft goedkoper dan een nieuwe accu , accu is weer als nieuw en de revisie van de accu was snel geregeld , fijn bedrijf met kennis van zaken zeker een aanbeveling waard ,groet johan

Eerste indruk, prima resultaat

Ik fiets nu ca. 2 weken met de gereviseerde accu, en ben zeer tevreden. Inderdaad als nieuw!

Betrouwbaar en prima service. Hun koerier is minder

Wij hebben kort na elkaar twee accu's van onze Sparta's laten reviseren en tot volle tevredenheid. Van één van de accu's heb ik na revisie de capaciteit getest met mijn eigen testapparatuur en die was precies zoals besteld. De koerier die door Fietsaccu-revisie.nl wordt ingehuurd daarover ben ik niet tevreden. De eerste aflevering ging niet door omdat wij en onze buren niet thuis zouden zijn geweest. Dit is een pure leugen! Wij hebben de koerier gezien voor de deur en hij is zijn auto niet uitgeweest. Kort daarop kregen we een melding dat de aflevering was mislukt. De aflevering van de tweede accu ging gedeeltelijk mis omdat de koerier ons adres niet kon vinden. Ik ben naar hem toe gelopen om de accu aan te nemen.

Goede service en snel

Je werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en keurig thuis gestuurd

Goede service en duidelijke communicatie

Mijn beide accus van de Giant duo waren na 12 jaar gebruik na een uurtje fietsen al weer leeg. Nieuw waren ze niet meer te krijgen. Na revisie bij Fietsaccurevisie.nl zijn ze weer als nieuw. Geweldige service. Duidelijke website en goede instructies voor verzending. Niets dan lof voor dit bedrijf.

Enschotsestraat 56

5013 BD Tilburg

Over Fietsaccu-revisie.nl

De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.