Ervaring is goed. Duidelijke instructies. Alleen prijs is pittig.

Prima accu, beter dan orgineel

Is al de derde fiets

Goede dienst, goede klanten service, goed product

Mijn ervaring met het reviseren van mijn e-bike batterij is goed. Goed te bereiken klantenservice bij vragen en heb een goed werkende accu terug gekregen. Het enige minpunt wat ik zou kunnen bedenken is dat na het reviseren aanbevolen wordt de accu 5 maal volledige leeg te rijden en weer volledige op te laden om de maximale prestatie uit de batterij te halen, dit is met de eerste ritten even wat puzzel werkt, maar niet erg vervelend.

Accu is weer helemaal de oude!

Uitstekende service, de accu kwam eerder terug dan waar ik op rekende en doet het weer als vanouds.

Een echte top batterij terug gekregen.

Instructie was duidelijk en de communicatie was prima. Het enige wat beter kan is tussentijds doorgeven hoelang het nog duurt voor je de batterij terug krijgt. Ik kreeg het netjes ingepakt terug en heb de batterij volgens instructie opgeladen. De batterij is veel beter dan die was, echt top. Minder opladen en ik fietst er meer km mee. Erg tevreden over het eindresultaat.

Goed en uitstekende service

De accu kwam terug op de afgesproken datum. En mijn vragen over de lading werden snel beantwoord.

Accu terug met meer capaciteit

Ik ben zeer tevreden over de nieuwe capaciteit van de accu, alleen het opladen gaat moeizaam omdat de lader slecht aangaat. Ik heb twee laders en bij allebei hetzelfde resultaat, probleem zit dus waar ik het staatje van de lader insteek

Goede dienstverlening, prima communicatie en beloften waargemaakt.

Van begin tot eind goede dienstverlening. Verzenden met antwoordnummer, goede berichtgeving over status reparatieopdracht, aankondigen wanneer accu gereed is en verzonden wordt. Accu is volledig gerepareerd en voldoet prima!

alles goed voorbereid

De eerste ingestuurde accu (BionX) kon in 2de instantie niet gereviseerd worden. De tweede (zelfde accu) kon dat gelukkig wel! Na 1ste oplaad 65 km mee gefietst. Moet alsnog 4x volledig ontladen en opgeladen worden. Wij gaan het zien, maar deze stand geeft de fietser moed!

Afspraken goed nagekomen

Conform mijn verwachting

Alle afspraken nagekomen.

Supper m.n fiets is als nieuw

De accu is goed hersteltijd werkt perfect. Geen uit val meer . M.n fiets is als nieuw.

Kan accu weer gebruiken maar indicator belading werkt niet meer.

De 5 led-lampjes die de belading moeten aangeven werken niet meer. Dat maakt het lastig om te bepalen wanneer en hoelang de accu moet worden opgeladen. Dit had opgemerkt kunnen worden. Het lijkt erop dat er geen eind-test is geweest.

Batterij werkt super goed!

Batterij binnen de opgegeven termijn terug geleverd.

Een positieve ervaring, prima voorlichting over de revisieprocedure.

Positief! Bedrijf is erg duidelijk in hun uitleg over de procedure. Ik heb de gereviseerde accu nu een tijdje in gebruik en het verloopt inderdaad precies zoal omschreven in de procedure. Ben erg blij met de gereviseerde accu.

Netjes en volgens afspraak gerepareerd.

Keurig volgens prijsopgave gerepareerd.

Prina

Prima afhandeling, en accu is weer perfect

prima voorlichting en nieuwe accu werkt goed

bij aankoop 2e hand e-bike eerst contact ogenomen en informatie over de mogelijkheid tot renovatie van de accu gekregen. Na een jaar is de accu óp' en na overleg opgestuurd. Feed back gekregen dat de accu gerenoveerd kan worden en dat is gebeurt. na eenw eek accu retour en geplaatst en opgeladen volgens instrcutie. Werkt sindsdien beter dan voorheen met groter bereik door hogere capaciteit.

Vriendelijk, accuraat, prima kwaliteit

Zeer vriendelijk personeel; de accu op de beloofde tijd retour gestuurd; uitstekende kwaliteit. Bovendien duidelijke schriftelijke instructies om de accu in goede conditie te houden.

Vlot, netjes en goed.

w

Heel correct

Alles is prefect verlopen.

Zeer vlotte service en belofte in advertentie waargemaakt.

Reeds twee batterijen in onderhoud gegeven met uitstekend resultaat .

Goede service, snelle levering.

Mijn accu kon niet met het reguliere programma ge-update worden. Ik kreeg er uitgebreid bericht over over de verder afwikkeling.

Geweldig alternatief voor een nieuwe accu

Een nieuwe accu was niet te krijgen of had een levertijd van minimaal een jaar. Op internet gezocht naar een mogelijkheid om de accu te laten reviseren. Met dit bedrijf in zee gegaan en wij hebben er zeker geen spijt van. Gekozen voor een upgrade van de capaciteit en wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Zeker een aanrader.

Getemperd enthousiast

Het tijdpad klopte goed. Accu nu twee keer ontladen tot nu toe goed. Echter mis communicatie over wat er fout was en of de electronica ook vervangen is. Dit werd vooraf op site genoemd. Niets aangetroffen in de mail en/of doos met daarin gereviseerde accu.

Enschotsestraat 56

5013 BD Tilburg

Over Fietsaccu-revisie.nl

De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.