Pluspunten

Vriendelijkheid/kleinschalig.

koekje bij de koffie :)

Pluspunten

Snel, goede kwaliteit

Doe geen aannames over het verzendadres (google is niet altijd up to date) en laat het contact verlopen met de opdrachtgever en benader niet zelf een ander persoon zonder dit te overleggen.

Pluspunten

snelle communicatie

Pluspunten

Zeer prettige en persoonlijke aandacht. Goed vakkundig advies, onderscheidt zich van de vele internet bedrijven. Al jarenlang een plezierige samenwerking.

Pluspunten

Goede en snelle communicatie Vriendelijk Goede kwaliteit van de afgeleverde goederen

Pluspunten

Snelle en correcte levering tassen. Waarvoor dank.

Pluspunten

Mijn bestelling was verkeerd geleverd waardoor ik eerst best wel baalde omdat ik het pakket snel nodig had. Via de online chat op jullie site werd ik heel snel en goed geholpen door Randy. Randy nog een keer heel erg bedankt voor de super goede service!

Weet niet of het vaker gebeurd of dat het toevallig bij mij was maar misschien even checken of je de juiste bestelling in de doos doet. Maar bij mij is dit super opgelost!

Pluspunten

Prima kwaliteit, korte levertijd en aardige mensen

Pluspunten

Staan goed voor je klaar! Regelen in korte periode een geweldig resultaat! Bellen of komen langs als devragen zijn! Koffie staat altijd klaar

Pluspunten

Redelijk snel een mail ontvangen met probleemstelling waarbij de oplossing in het voorstel meegestuurd werd. Voorbeeld nadien vlot en snel ontvangen. Communicatie is dus zeer goed, waarvoor dank.

Sommige items ook in kleinere hoeveelheden aanbieden, zelfs al is de kost per stuk hoger. Er zal zeker meer individueel besteld worden. Daarmee denk ik aan kleinere verenigingen, herdenkingen, originele geschenken in familieverband, ...

Pluspunten

Snelle service en levering.

Pluspunten

Communicatie Klantvriendelijk Oplossing gericht

Pluspunten

Goede en snelle terugkoppeling. Komen zelfs langs om een cap te laten zien als voorbeeld. Super!

Pluspunten

Super! Onze snapbacks zijn precies geworden zoals we hadden voorgesteld. Het borduursel is heel mooi en precies zoals het moet.

Pluspunten

- Prettige communicatie, goede service

Pluspunten

Prettig en accuraat geholpen

net

Pluspunten

Snel en vakkundig

Pluspunten

Goede communicatie

Pluspunten

Goed geholpen, snelle levering. Denken met je mee. Helemaal top!

Pluspunten

Snelle actie en klantvriendelijk.

Pluspunten

Flexibel in de samenwerking en denken écht met je mee.

Randweg 14

2941CG Lekkerkerk

Over INTER Relatiegeschenken

Welkom bij INTER Relatiegeschenken https://www.interrelatiegeschenken.nl/ Geven geeft plezier. Bedrukt met logo of onbedrukt - van goedkope tot luxe relatiegeschenken. Promotieartikelen en relatiegeschenken zorgen voor een goed gevoel bij de ontvanger. Dat is waar het om draait bij een geschikt relatiegeschenk. In onze webshop vind u de leukste artikelen. Bestel ze eenvoudig online in 4 simpele stappen. Tassen, pennen, aanstekers, notitieboekjes, handdoeken, stressballen, paraplu's, keycords, mokken, bidons, waterflessen, tote bags, usb sticks, petjes, caps, t-shirts, notitieboekjes, mutsen, gadgets, sleutelhangers, mintjes, poncho's & nog veel meer!