Snel en super goede service

We hebben rugtasjes besteld bij INTER met een eigen print. De print hadden we alleen in jpg beschikbaar. INTER heeft het als service razendsnel omgezet in het juiste bestandstype en ervoor gezorgd dat de tasjes er piekfijn uitzien. Waarschijnlijk een kleine moeite voor hen, maar hartstikke fijn voor ons. Prima klantenservice, dus! Bovendien waren ze snel geleverd en lijkt het ons goede kwaliteit. Tot dusverre erg tevreden.

super afspraken nagekomen

ik heb het contact als prettig ervaren

Fijne ervaring met Inter gehad. Snelle reacties en fijne communicatie. Bestelling snel ontvangen en dik tevreden met het product!

Super snel naar top resultaat

Opdracht mailen en dezelfde avond een reactie ontvangen met voorbeelden Daar word ik blij van ! We zijn zeer tevreden met het resultaat en kijken ernaar uit om alle kinderen de laatste schooldag een cadeautje mee te geven! Nogmaals bedankt en tot de volgende keer !

Snelle correcte levering

goede website, snelle bestelling, info via chat en mail snel en volledig. Levering in time on full. Top.

Great product and customer care!

Second time ordering with them. Product is exactly as expected and their customer care is excellent. Had some issues with the delivery of the order but it was quickly fixed. Special thanks to Randy from their team!

Top service, vriendelijk en professioneel geholpen!

Goede service! Vriendelijk geholpen en meteen de volgende dag de bestelling netjes en op tijd geleverd!

Snelle en super was service Alles volgens afspraak gemaakt en geleverd

Goede kwaliteit en snelle levering

Een ruim aanbod en goede service.

Uitstekend geholpen

Snelle levering, goed contact, en prima service. Bedankt daarvoor.

Maken belofte waar!

Snelle reactie, mooi resultaat en op tijd geleverd

Dit kan wel beter allemaal

Hesjes besteld met opdrukking om afstand te houden, staat er grote schrijffout op. Het is: 'houD 1.5m afstand' en niet 'hou 1.5m afstand'. Daarbij koos is voor de dure express verzending maar moest nog een week wachten.

Spullen netjes geleverd.

We hadden hesjes besteld, netjes geleverd, levertijd was niet bekend, dat hadden we graag iets meer over willen weten.

Top geregeld allemaal!

Top geregeld allemaal!

PRAKTISCHE BENADERING

PRATISCH

Zeer snelle en goede service

wij hadden de producten heel snel nodig. Na telefonisch contact de bestelling geplaatst en 2 dagen later al in huis. heel erg tevreden.

geweldig! fijne (en snelle) communicatie, product precies goed!

Een fijn bedrijf, waar wij zeker vaker zullen afnemen!

Prima, vriendelijk, duidelijk

Goed ensnel

goede service en vlotte levering!

Vooraf bij ontwerp goed en vlot geholpen. Zeer snelle service en levering! De opdruk op de rugzakjes ziet er super uit! Voor herhaling vatbaar.

Top service, advies en kwaliteit

Fijne service, goed advies, mooie kwaliteit van materiaal en drukwerk (tassen met opdruk). Responsief, helder verwachtingsmanagement en schakelt snel. Heel blij mee!

Goede en snelle service!

Heel prettig contact. Er wordt snel gereageerd op vragen en ook het product wordt snel geleverd. Mooie rugzakjes met ons logo ontvangen.

prijs viel mee

vriendelijke mensen ik kan altijd bellen met vragen over mijn bestelling

Snelle reactie, snelle levering, goed product, prettig bedrijf

Snelle reactie, snelle levering, goed product, prettig bedrijf

Super tevreden

Goede service, snelheid en communicatie. Kwalitatieve afwerking aan een competitieve prijs. Heel tevreden!

Onze bestelling is op het laatste moment gepland en toch op tijd geleverd, top!

Erg behulpzame medewerker en goed product.

Randweg 14

2941CG Lekkerkerk

Over INTER Relatiegeschenken

Welkom bij INTER Relatiegeschenken https://www.interrelatiegeschenken.nl/ Geven geeft plezier. Bedrukt met logo of onbedrukt - van goedkope tot luxe relatiegeschenken. Promotieartikelen en relatiegeschenken zorgen voor een goed gevoel bij de ontvanger. Dat is waar het om draait bij een geschikt relatiegeschenk. In onze webshop vind u de leukste artikelen. Bestel ze eenvoudig online in 4 simpele stappen. Tassen, pennen, aanstekers, notitieboekjes, handdoeken, stressballen, paraplu's, keycords, mokken, bidons, waterflessen, tote bags, usb sticks, petjes, caps, t-shirts, notitieboekjes, mutsen, gadgets, sleutelhangers, mintjes, poncho's & nog veel meer!