Energyboost

Een product waar je energie van krijgt en goed te gebruiken als pre-workout voor het sporten.

Na heel veel leggings geprobeerd te hebben is dit de perfecte legging!

Heel veel leggings geprobeerd, maar deze zit echt perfect. Echt een hele mooie pasvorm. Zo blij mee!

Lekkere smaak

De smaak ik lekker en verfrissend. Ik gebruik wel meer water, 1 schepje op 500 ml omdat ik 'm anders te zoet vind. Ik drink er meteen ook meer water door!

Hele fijne webshop met mooie en lekkere items!

Minder

Niet mijn smaak en merk dat deze minder doet

Vandaag bestellen morgen in huis

Goede snelle service

Lekker shake!

Neem de shake nu 3 weken, ben de smaak nog niet zat en al ietsie afgevallen.. neem het niet in het weekend.

Snelle levering.

Altijd snelle levering. Goede producten.

Product besteld volgende dag in huis.

De levering is snel. Product zoals beloofd.

Heerlijke producten, snelle levering

Lekker!

Jammer dat dit een limited edition is! Lekkere smaak, niet chemisch.

Heerlijk

Heerlijke reep, echt de lekkerste ooit!

Even wennen maar daarna heerlijk ontspannen

Eerst houd het tegen die al die puntjes, maar als je er dan op gaat liggen valt het reuze mee! Het is heerlijk ontspannen, en als je dan van de mat afkomt word die plek heerlijk warm door de doorbloeding! Lekker voor het slapen gaan!

Het wachten waard

Soms duurt het even wat langer, (kleding, pre-order) maar je ontvangt altijd het product. Mealshake zijn makkelijk en lekker. Ik ben fan.

Slecht ervaring!!!

Ik ben heel lang klant. Vaak u producten besteld. Nu wordt het product op een andere adres geleverd.. en werd gezegd dat bij mijn buren is geleverd. De hele straat gevraagd en na langer dan 1 week het product gevonden. Ik heb vaak gebeld en had geen aandacht en geen zorg. En als ik het niet gezocht had nooit gevonden.. bij jullie kwam niemand met een oplossing of een alternatief. Vind absoluut geen service. Ben heel benieuwd wat was gebeurd als ik het niet heb gevonden. Een collega van jullie heeft geadviseerd om een nieuwe te bestellen.. :( Jammer. Groetjes Ami

Altijd goed

Altijd perfecte en snelle levering. Ik ben tevreden en blijf hier bestellen.

Verrassend

Na het zien van de filmpjes van Faya heb ik de foamroller aangekocht. Deze gebruik ik om de dag of na het trainen of na een lange (werk) dag ter ontspanning en betere doorbloeding. Heerlijk verrassend.

Snelle levering en na een vraag aan de klantenservice snel antwoord.

Persoonlijke benadering!

Heerlijke catsuite

Stof is heel fijn, geen naden die irriteren. Heel enthousiast over de catsuit en heb er meteen nog eentje besteld.

Mooie webshop

Goed overzicht van het aanbod. Makkelijk zoeken tussen de verschillende categorieen.

Snel geleverd en goeie uitleg

Mooizittende en elegante catsuit

Het duurde even voordat ik mijn catsuit heb ontvangen ivm levertijd. De klantenservice reageerde meteen met duidelijke informatie

Ik ben erg tevreden over de service van MKBM! Snelle levering en regelmatig een leuk presentje erbij!

Verrijn stuartweg 3E

1112AW Diemen