Ging prima. Werd geleverd zoals verwacht

Heerlijke sportbroek,zit geweldig en je ziet echt verschil als je hem draagt. In 1 woord super en schijnt niet door.

Lekker en effectief

Lekkere smaak en geeft een fijne boost aan je dag!

Snelle levering.

De jumpsuit is voor mij niet in verhouding.

De schouderbandjes zijn te laag waardoor het decolleté continue onder mijn lijn van de beha komt te zitten. Dus ik loop de hele tijd te hijsen. Als dat beter zat, was ik helemaal tevreden. Mooie kwaliteit en goed te combineren.

Super zacht en dikkere stof

De stof is heerlijk zacht. Rekt goed mee en je ziet niet al je oneffenheden door je pakje heen. Ik merk wel dat ik de catsuit af en toe moet hijsen, ik denk omdat ik wat grotere borsten heb. Ik weet niet of een ieder dat ook heeft. Hij zit wel echt heerlijk.

Super snelle levering

Zeer tevreden, spullen heb je altijd super snel in huis!

Ik had een reep over de datum en heb netjes nieuwe toegestuurd gekregen

Top product

Slimming powder cherry is een blijver !!! Eerst had ik de extra strong (ananas) maar die smaak is zo vies…toen kersen gekocht en die is gewoon lekker en dus beter vol te houden !!

Snel en duidelijk

Snelle service, duidelijke en makkelijke bestelprocedure

Altijd een goede en snelle service

Altijd een goede snelle service. Bestelling is de volgende dag in huis.

Groot fan van slimming

Slimming is mijn go to.. ik wil het elke ochtend nemen. Nu was de framboos uitverkocht dus probeerde ik de orange.. echt prima vervanger, al blijf ik grootste van van de framboos.. Kan niet wachten tot die er weer is!!

Snel geleverd!

Heel fijn product!

Gebruik voor het sporten, geeft een heerlijke oppepper!

Zeer snelle levering

Snelle levering. Goed verpakt

Prima product

Dunne pannenkoeken maken lukt niet dus maak ik vier dikke kleine pannenkoekjes met schijfjes appel of banaan. Ik vind het heerlijk en ze vullen goed.

Mooi en fijn materiaal

Erg mooi badpak wat ook nog eens fijn zit! Het enige min puntje is dat ik me er nog wel onzeker in voel omdat ik nog geen killerbody heb

Snelle levering, goede kwaliteit!

Snelle levering, goede kwaliteit producten!

Bikini Top

Mooie bikini top. Stof is heerlijk zacht. Zit erg fijn en sluit heel mooi aan bij je borsten. Ik kan niet wachten totdat het zomer is om het te dragen.

Heerlijke snack

Ik vind zowel de lemon cheesecake als de chocolate brownie heerlijk smaken! Ik heb net ontdekt dat de chocolate brownie ook als warme snack kan wanneer ik deze heel even in de magnetron doe. Ik heb er altijd een in de auto liggen en n in m’n bureau lade op het werk en onderin m’n tas. Top reep! Veel lekkerder dan andere proteïne repen doe ik heb geprobeerd.

Het badpak is prachtig!!

Normaal koop ik nooit swimwear zonder beugel, maar het badpak sluit heel stevig aan en zit super goed. Ik hou ervan dat het basic lijkt, maar toch niet basic is. Het is een super mooi en sexy badpak. Ik wou meteen een vakantie boeken deze winter, zodat ik het iedere dag kon aandoen!

Heerlijk broekje

Dit broekje zit heerlijk en sluit goed aan. Doordat dit een halve string is accentueert hij de rondingen. Erg blij mee!!!

Altijd snel geleverd

Zondag besteld maandag in huis. Tot nu toe altijd tevreden met de bestelde producten

Heerlijke repen

Ik vind het de lekkerste repen! Lekker krokant, geen plakreep zoals de meeste proteïne repen.

Snelle nette levering

Makkelijk bestelling plaatsen, snel verzonden.

Verrijn stuartweg 3E

1112AW Diemen