goede snelle service

pakket in goede staat ontvangen en duidelijke communicatie over het pakket. snel geleverd.

goed product snel geleverd

Lekker

Gewoon een lekker tussendoortje dat een lang verzadigd gevoel geeft

Altijd goed!

Ik bestel al lange tijd mijn fat burger, meal shakes en repen. Altijd snelle levering en alles netjes voor elkaar.

Lekkere shake die goed vult!

De shake van een andere merk die ik gebruikte had een lekkere choco-mint smaak, die ik erg lekker vond. Toen ik deze shake ging gebruiken miste ik dan ook die mintsmaak, maar gelukkig wende de smaak al gauw. Ik neem hem met wat cacaopoeder erover, erg lekker. De shake van het andere merk vulde niet zo goed als deze shake. Ook zijn de voedingswaarden/ingrediënten en de prijs van de MKBM shake beter. Kortom: ik ben tevreden. Zeker aan te raden in combinatie met de slimming powder!

Het is even wennen maar je ziet gelijk resultaat

Langzaam opbouwen en dan vindt ik het goed te doen. Je ziet direct resultaat de olie is erg fijn en ruikt erg lekker. Ook de verschillende cup groottes maakt het makkelijk om verschillende zones aan te pakken

Snelle service.

Ben altijd erg tevreden over de snelle verzending, ook de producten zijn altijd netjes verpakt.

Zeker een goede aankoop!

De broek zit superfijn en is squatproof. Ik heb deze broek in meerdere kleuren besteld. Navy en groen passen perfect, zwart valt op de één if andere manier iets strakker maar zit ook gewoon nog wel goed. Ik ben blij met deze broek en krijg er ook complimenten over.

Werkt super tegen cellulitis

Gebruik deze al een tijdje en na een tijd gebruiken zie je echt resultaat en heb ik bijna geen putjes meer op mijn benen/billen. En ze zijn ook super fijn voor tijdens een rugmassage. Ik gebruik ze dus niet alleen voor benen en billen maar ook voor mijn rug en ebby

Heerlijke smaken

Smaken zoet. Wel heel goed schudden. Liefst met zo n balletje erin idd. Dan is het een heerlijke dikke romige shake( ik maak het met havermelk het liefst. Ook met water smaken deze goed. Ik heb cookies en appeltaart geprobeerd. Je hebt een vol gevoel voor uren.

Ik vond de site prettig navigeren en producten werden snel geleverd.

Super snel!

Altijd snel mijn bestellingen ontvangen en lief dat er altijd iets extra’s wordt bijgedaan.

Aanrader!

De broek zit heerlijk en sluit erg mooi aan.

Lekker

Goede shake, heb nooit last van klonten in combinatie met de shake beker.

Fijne webshop!

Goede service en heel fijn dat je veel informatie kan vinden over de producten. Nog maar net begonnen maar ik en fan!

Heel moeilijk op te lossen

Ik vind de smaak vreemd vooral als ik het met water meng, met melk smaakt ie wat beter en met soja melk heb je het beste resultaat.

Mijn kickstart van de dag

Ik start de dag met slimming powder voor met ietsje meer energie voor een energiek begin van de dag

Snelle verzending, top producten!

Super fijn product

Ik kan niet meer zonder, ik voel mij veel lekkerder als ik het sochtends drink.

Snelle levering, vaak een extraatje bij de bestelling.

Snel geleverd en alle producten zijn van zeer goede kwaliteit.

Fijne producten voor fijne prijzen

Mijn bestelling was er snel, top producten en zelfs een kleinigheidje erbij gekregen. Super! Binnenkort bestel ik nog n billenbroek.

Geweldig!!!!!

Na een week zag ik serieus al resultaat! Ik ben om!! En het is lekker

Goede smaak

Belangrijk voor mij dat ik een verzadigd gevoel heb na het drinken van een shake. Ik meng de poeder met plantaardige melk en dat geeft een nog vollere smaak. Overigens vind ik de levering ook supersnel.

Goede service, product zoals verwacht

De communicatie was duidelijk, het pakje liet niet lang op zich wachten, en voldeed aan alle beschrijvingen. Ik kreeg er zelfs een extra pakje proteïne pannenkoeken beslag gratis bij!

Verrijn stuartweg 3E

1112AW Diemen