Goede service, product zoals verwacht

De communicatie was duidelijk, het pakje liet niet lang op zich wachten, en voldeed aan alle beschrijvingen. Ik kreeg er zelfs een extra pakje proteïne pannenkoeken beslag gratis bij!

Heerlijk frisse pre-workout/fatburner

Ik gebruik deze fatburner als pre-workout voor het sporten. Werk fantastisch als ik na een dag werken door ga ik te sporten. Ik ben dankzij de fatburner extra energie om alles tijdens een workout te kunnen geven. De smaak is een beetje fris-sour-raspberry heel erg lekker! Als het te zuur is kun je er gemakkelijk extra water bij doen.

Goed product

Fijn spul! Hele dag door meer energie!

Erg fijn!

Voel me na een dag werken fitter na het gebruik. Aangename smaak. Dit valt mij vaak tegen bij zulke supplementen maar echt een aanrader

Helemaal tevreden

Duidelijk en makkelijk in gebruik.

Uitstekende service!

De vegan eiwitshake is heerlijk!

Verrast door de smaak en het voldane gevoel

De smaak is lekker. Geeft een vol gevoel en ook nog eens weinig calorieën. Dit is tot nog toe op cookies and cream na de lekkerste smaak.

Shop is prima

Of de pillen helpen geen idee eigenlijk hahhaha

Prima, correcte snelle levering

Fijn product

Weet nog niet echt of het veel effect heeft, daar gebruik ik het te kort voor. Maar ik vind het erg lekker goede combi van zoet en zuur. Merk wel dat ik wat meer energie heb er van, maar niet dat ik helemaal aan het stuiteren ben.

Dit is een fijne maaltijd voor in de ochtend

Het is een goed vullende maaltijd shake. Ik kom er de gegevens ochtend mee door

Super service, aanrader!

Ik heb sukrin gold verteld en mealshake, beide zijn heerlijk! Aanrader!

Super snelle levering

Lekkerste eiwitrepen

Snelle goede levering

De bestelling is snel binnen en de fatburner orange is echt de lekkerste van alle varianten die ik ooit geprobeerd heb! Bidon is erg fijner een extra bakje waar supplementen en/of poeders in bewaard en meegenomen kunnen worden. Blij mee!

Goeie service en fijne producten voor een goede prijs.

Levering is altijd snel, 1x was er iets kapot gegaan tijdens de verzending en ik kreeg direct een nieuwe toegestuurd. Verder zijn alle producten altijd naar verwachting en is de service supervriendelijk en correct.

Heeeeerlijke shakes

De lekkerste Shake ever!

De smaak is top! Zit er goed vol van en je kan er goed mee variëren. Heerlijk als lunch of maaltijd wanneer je iets wil afvallen

Fijn product

Ik ben het product gaan gebruiken voor mijn huid en nagels en zag al vrij snel resultaat. Ik ga dit product zeker voor langere tijd gebruiken

Een goede energieboost

Het product geeft een goede energieboost. Ook nog steeds na langer gebruik. Ook is het een goede vet verbrander

Snel geleverd en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt. Helemaal happy ermee!

Een lekker en voedzame reep

De reep is echt heerlijk!

Erg tevreden over de producten en service.

Duidelijk en overzichtelijk Altijd genoeg op voorraad

Goede ervaring

Snelle levering.

TOP!

Meerdere producten besteld en mijn favoriet is de cookie&cream. De repen zijn ook heerlijk. Verantwoord snacken. Alle producten zijn fijn in combinatie met sporten en voel me fit & gezond!

Verrijn stuartweg 3E

1112AW Diemen