heerlijke naturel vanille smaak van vegan eiwitpoeder

lost goed ook en zelfs met water nog te doen. de fijnste vanille tot nu toe voor een goede prijs toen ik hem in de aanbieding kocht :) Snelle levering en goede kwaliteit.

Fantastische service en zeer snelle verzending!

Voor het eerst een bestelling geplaatst en het was de volgende dag al binnen, wat een service! De lemon cheesecake repen zijn echt een aanrader, ze zijn héérlijk!

Perfecte service en goed product

Korte levertijd en een goed product. Top!

Snelle levering en tevreden met de producten!

In een zin goed

Goede overzichten, product omschrijving en snelle levering

Ben alleen een paar cm buik kwijt

Overzichtelijk

Overzichtelijke webshop. Mijn favoriete producten zijn: slimming powder, MSN poeder, proteïn water orange Je ziet ook meteen als iets niet op voorraad is.

Super service

Het verbaast mij elke keer hoe snel je je bestelling keurig ontvangt. Echt top!!!

Verfrissende smaak en een echte oppepper

de smaak watermeloen is verfrissend en de slimming powder geeft me genoeg energie voor de rest van de dag! Gebruik dit vooral pre-workout!

Super lekkere snack

Reepjes zijn echt een heerlijke pre workout meal! Toch het idee dat je lekker aan het snoepen bent maar dan gezond!

Fijn!

Het lijkt of ik minder opvliegerig ben....Ik ben heel benieuwd of dit zo blijft :-)

Top product

Geen spierpijn na het sporten! Raad dit product aan.. het is ook nog eens goed voor je lichaam.. Zie het als een onderhoud.

Mykillerbodymotivation Supplementen is mijn daily basis

Echt een hele goede website met veel tips over hoe je gezond kan leben.

Alleen maar goede producten!

Ik heb al best veel besteld. Proteïne shakes, proteïne pannenkoeken, cupping cups en meer. Alles is top!

Super lekkere reep en veel proteine!

Verrassend goed

Ik ben heel tevreden.. huid is gladder Nagels groeien niet harder maar er zit wel een glans op die ik niet eerder heb gezien. Smaak valt erg mee, ik combineer het met een vitamine c bruistablet

Zal opnieuw kopen!

Snelle verzending en geweldige producten. Goede service!

Topppp

Hele fijne proteïne producten!!

Ik vind de repen en de proteine drankjes echt heerlijk, heb altijd een voorraad in huis!

Top site!

Enorm snelle service, regelmatig leuke aanbiedingen en top producten, voeding, kleding en sportattributen, alles shop ik. Echt een aanrader!!

Snelle leveringen, fijne producten

Goede snelle en kwalificeerde producten

Snelle levering! Poeder is iets te dik vind ik. Drankjes en koekjes zijn erg lekker!

De smaak viel me zwaar tegen.

De pre doet zijn werk. Ik voel me prima, geen last van opgeblazen gevoel, geen gekke tintelingen. Krijg er genoeg energie van, voor me work out. Niet de wauw effect maar dat hoef ik ook niet, dat vind ik helemaal niet fijn. De smaak daar in tegen vind ik echt niet lekker. Het proeft eerst zoet maar daarna proef je een vieze bittere na smaak. Ik had een veel betere smaak verwacht, als ik kijk naar de referenties. En mijn pre work out, was tot maart nog goed, terwijl ik deze 1 maand geleden heb gekocht waardoor de poeder nu ook hier en daar harde stukjes bevat. Nee ik ga de pre work out niet nog een keer kopen.

Valt klein

Bestel een maat groter dan normaal, want deze broek valt klein. Verder is het een mooie broek.

To producten,en snelle levering

Verrijn stuartweg 3E