Frisse reep

Goed en lekker tussendoortje. Ik kan door tot de volgende maaltijd

Super lekker!

Ik neem deze bar, specifiek in de smaak lemon cheesecake als tussendoortje wanneer ik zin heb in iets zoets, maar toch ook “gezond” wil. De bar is zeeeer vullend en ook nog eens erg lekker. Ik raad het zeker aan.

Lekker!!

Super lekker. Echt een aanrader

Super slecht

De aangegeven hoeveelheid op de site is anders dan op het etiket. Ik heb gemaild en idd de stickers op de verpakking kloppen niet. Ze doen hier verder niks mee/ aan! Top!not

Goed product

Prima te drinken. Welvind ikhet niet opvallend beter dan de gewone

Minder honger

Hierdoor heb ik minder trek in zoetigheid gedurende de dag en meer energie. Smaakt lekker fris en beetje zoet.

Echt een lekker shake

Ik had even twijfel omdat ik de vegan proteïne shake niet zo mijn ding vond. Maar deze is echt lekker. Je blijft goed verzadigd . Echt een aanrader

Super snel

Kwaliteit is goed, snel geleverd en service is perfect

Kleding erg fijn, slimming powder minder

Ik krijg ontzettend jeuk in mijn gezicht 2n handen en een slechte huid (puistjes terwijl ik nooit puistjes heb)an de slimming powder. Ook vind ik de smaak niet erg lekker vergeleken met andere powders die ik heb gebruikt. Ik gebruikte het eerst om en om met mijn eerdere slimmingpowder, maar nu ik een hele week alleen deze slimmingpowder heb gebruikt werd het echt ernstig. De jeuk en slechte huid kan natuurlijk pp verschillen. De kleding is echter top! Proteïnebar ook lekker, MSM poeder niet echt wat van het effect gemerkt.

Goede start

Deze pot heeft mij verrast. Een lekkere pannenkoek aangevuld met wat fruit is een heerlijk ontbijt, gelijk een goede start van de dag.

Heerlijke smaak

Dit is mijn eerste kennismaking met proteïne drank van Mkbm. De smaken zijn over heerlijk, ik heb nu ervoor gekozen om mijn dorst hiermee te lessen. Lekker gekoeld drinken en geniet ervan.

Mooie kwaliteit en pasvorm

Mooi en snel geleverd

Lekker

Goed spul doet zijn Werk

Kep extra strong slimming powder besteld en gebruik dit 4 dagen in de week voor het sporten en het spul doet echt zijn werk zodra ik het op heb voel ik me mee alert, krijg soms wel beetje tintelingen wat soms beetje jeuk op de voorhoofd krijg maar tijdens soorten trekt dit weer weg, ook krijg ik geen last van snacks tussen de middag na dat ik de slimming powder op heb, kijk wel uit in de avond want dan ga je wel soms na iets zoets neigen omdat je de hele dag niet echt honger hebt gehad dus probeer kleine beetjes te eten door de dag dat helpt bij mij en voel me sneller vol en is ook makkelijker vol te houden, tis geen wonder spul zoals niks is maar bij een dieet en sporten geeft het zeker de extra kick die je nodig hebt zowel energie en de vetverbranding Msm powder ook besteld, ik kan hier nog niet teveel over zeggen nog niet lang genoeg gebruikt wel merk ik dat ik me soort van sterker voel en strakker in me huid... Dus kan alleen beter worden Raad dit zeker aan voor als je even een boost nodig hebt, ik ben zwanger geweest veel aangekomen zelfvertrouwen weg en dit helpt me wel beter in me vel te voel

Bestelling makkelijk besteld, en zeer snel geleverd.

Lekker en snel

Lekkere repen die enorm snel geleverd worden

Fijn, maar prijzig

Erg lekker en fijn, maar wel aan de prijzige kant vergeleken concurenten.

Snel en goed

Gewoon goede en snelle service

Topper in de plantaardige proteïnen

Milde aangename smaak, niet te overheersend, niet chemisch en laat zich goed mengen! Ik ben zeer tevreden over dit product, na veel plantaardige eiwitpoeders te hebben geprobeerd vind ik dit een van de meest smakelijke!

Fijne bezorging

Goede ervaring

Heerlijk,romig en niet te zoet

Een makkelijk te maken,romige goed vullende enniet te zoete shake.

Energie bommetje

Mijn ervaring met deze slimming powder is dat ik er veel energie door krijg. Ik meng 1 schepje met minimaal één halve liter water en dat drink ik dan 's middags in etappes op. Hiermee zorg ik ervoor dat ik geen dip krijg. Het werkt niet tegen een verminderd honger gevoel bij mij. In het begin kreeg ik er juist alleen maar meer trek van. Ik heb het gevoel, nu ik het een maandje gebruik, ik nu wel iets minder trek krijg. Ik vind de smaak framboos mega zoet maar wanneer ik het met veel water vermeng is het net ranja. Ik beveel dit product aan wanneer je wat extra energie kunt gebruiken.

Werkt goed

Deze is zeer goed. Alleen de smaak is zooo vies... moet je wel even doorheen...

Wow wat een power!

Even wennen de smaak. In 1e instantie heel vies. Maar ik ga heel hard op deze pre-workout.

Snelle levering van goed product

Top ervaring.

Verrijn stuartweg 3E