Goed spul doet zijn Werk
Kep extra strong slimming powder besteld en gebruik dit 4 dagen in de week voor het sporten en het spul doet echt zijn werk zodra ik het op heb voel ik me mee alert, krijg soms wel beetje tintelingen wat soms beetje jeuk op de voorhoofd krijg maar tijdens soorten trekt dit weer weg, ook krijg ik geen last van snacks tussen de middag na dat ik de slimming powder op heb, kijk wel uit in de avond want dan ga je wel soms na iets zoets neigen omdat je de hele dag niet echt honger hebt gehad dus probeer kleine beetjes te eten door de dag dat helpt bij mij en voel me sneller vol en is ook makkelijker vol te houden, tis geen wonder spul zoals niks is maar bij een dieet en sporten geeft het zeker de extra kick die je nodig hebt zowel energie en de vetverbranding
Msm powder ook besteld, ik kan hier nog niet teveel over zeggen nog niet lang genoeg gebruikt wel merk ik dat ik me soort van sterker voel en strakker in me huid... Dus kan alleen beter worden
Raad dit zeker aan voor als je even een boost nodig hebt, ik ben zwanger geweest veel aangekomen zelfvertrouwen weg en dit helpt me wel beter in me vel te voel